Home » Salar, Tobias en Grace houden hun pleidooi voor de Big Brother finale week

Salar, Tobias en Grace houden hun pleidooi voor de Big Brother finale week

Door BigBrotherNederland

Grace, Salar en Tobias moeten een pleidooi houden waarom zij de finaleweek van Big Brother willen behalen. Dit doen ze om de kijkers te overtuigen. Een voor een mogen zij hun pleidooi houden. Tobias begint, gevolgd door Salar en als laatste gaat Grace. We schrijven in het kort op wat hun pleidooi is. Ze moeten voor het tv scherm staan zodat alles duidelijk in beeld is. Kristof en Nouchine kijken vanuit de gameroom mee.

Tobias

Tobias neemt de kijker mee in zijn verhaal. De drie maanden oudere versie van Tobias. Hij richt zich op zijn persoonlijke ontwikkeling. In het begin was ik zoekende hoe ik mijn leven willen vormgeven, herstellende van een burn-out en net gestart met een eigen onderneming. Ik wilde een nieuw avontuur en dat was Big Brother. Hij had niet verwacht zover te komen. Verder is vindt hij het lastig zichzelf open te stellen voor emoties. Bij binnenkomst merkte hij dat gelijk. Daarna vertelt Tobias dat hij met behulp van andere bewoners veranderd is. Hij is behulpzaam, en werd losser en losser. Ik ben ook eigenwijs, kan slecht tegen mijn verlies, en gelijk wil hebben. Maar dat is nu veranderd. Ik sta hier als een dankbaar man die hieraan heeft mee mogen doen. En verder geraken zou een kers op de taart zijn. De taart heb ik al opgegeten toen ik jarig was. Ik sta hier vandaag voor alle mensen die zich onzeker voelen, uitgeblust, levenloos voelen of het moeilijk vinden om knopen door te hakken. Die moe, gebroken of geraakt zijn. Hou je koppie omhoog. Je kunt het, jullie allemaal. Dit pleidooi is niet bedoeld stemmen te winnen, ik sta hier om mensen te motiveren en te inspireren. Samen komen we er wel. Daarna bedankt hij de fans voor alle kaartjes die hij heeft gekregen, verjaardagsberichten, zonder jullie had ik het niet volgehouden. Dankzij jullie is dit een geslaagd avontuur. Ik wil mijn medebewoners ook bedanken. Mijn avontuur is geslaagd, ik geef niet op en wens Grace en Salar veel succes met hun pleidooi. Streef je dromen na want je leeft maar één keer.

Salar

Salar vertelt dat hij 27 jaar oud is en van humor houdt. Ik heb een moeilijke start gehad, ik kwam later het huis in wat ik moeilijk vond. Ik kreeg met Nawel een super moeilijke missie, dat is gelukt en daar zijn we sterk uitgekomen. Ik was in het begin veel te veel met het spel bezig waardoor ik niet mijzelf was. Hierdoor werden de omstandigheden zwaarder en zwaarder. Stap voor stap begon ik goede vriendschap op te bouwen en dat gaf mij een fijn gevoel. Ik werd meer mijzelf en liet het spel op de achtergrond. De Salar in het dagelijks leven zoals hij altijd is. Ik ben twee keer genomineerd en ben teruggekomen door de kijkers waar ik ze dankbaar voor ben. Ik heb genoten en super veel lol gemaakt. Tijdens valentijn heb ik veel kaarten gekregen van de kijkers en dat gaf mij vlinders in mijn buik. Ik heb hier veel kracht uit gehaald, jullie vinden mij blijkbaar zo speciaal dat jullie mij king Salar noemen. Bedankt daarvoor. Daarna moest ik strijden met Nawel die ik gewonnen heb, wat mij goed deed. 75 dagen later zit ik in het Big Brother huis en voel mij beter dan ooit, dankzij jullie. Ik wil het halen omdat ik een super progressie heb gemaakt, en super positief ben. Bedankt dat ik mij gekke zelf kan zijn bij jullie en dat jullie mij thuis laten voelen. Ik ben super gelukkig en dat kunnen jullie zien aan mij. Bedankt voor alles, groetjes king Salar.

Grace

Grace neemt als laatste plaats. Ik ben hier slecht in dus ga meer lezen, hier gaan we dan zegt ze. Lieve kijkers, vandaag draag ik dezelfde jurk als waar ik het huis mee binnen kwam. Het is de jurk die staat voor vrede. Voor ons in Brazilië betekend Big Brother een beter leven. Ik heb veel geprobeerd mee te doen en dit betekend veel, het is belangrijk voor mij. Big Brother is niet mijn droom maar van heel mijn familie. Dat ik hier sta en het mee mag nemen betekend heel veel. We zijn er nog niet, ik vind dat ik mag  blijven omdat ik mijzelf ben gebleven. Mijn eigen stem gespeeld. Daar ben ik ontzettend trots op. Elke dag heb ik nieuwe dingen geleerd. Ik ga dit vreselijk missen. Little brother ben ik 2 keer geweest en dat was een geweldig gevoel. Daarna somt ze momenten met haar medebewoners op die ze nooit zou vergeten. En natuurlijk alle mooie en gekke momenten van mijzelf. Ondanks dit alles hoop ik dat jullie inzien dat ik een te aanwezig ADHD type. Ik ben alle mensen heel dankbaar dat ze in mij geloven. En dat ik deel mag nemen aan dit avontuur. Ik praat veel, hou van kleuren en van vrijheid. Ik ben vooral mijzelf en dat blijf ik altijd.

Big Brother bedankt het drietal, jullie mogen het leven weer oppakken. Later komen Kristof en Nouchine ook weer terug in de woonkamer…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 4.6]

Ook interessant:

32 Reacties

Jos 15 maart 2022 - 19:25

Respect voor hun alle drie

Beantwoord
Tinne 15 maart 2022 - 19:48

Grace en Tobias eruit ,Salar de winnaar

Beantwoord
Alex 15 maart 2022 - 20:23

Mooi!

Beantwoord
Thea 15 maart 2022 - 20:37

Ze hebben alle 3 hun best gedaan en daar gaat het om.
Maar ik gun het Salar die had het erg moeilijk

Beantwoord
Ramona 15 maart 2022 - 22:26

Tobias kan nog steeds slecht tegen zijn verlies. En wil nog steeds zijn gelijk krijgen. Dus niets veranderd. Het gesprek met Kristof om hem niet te nomineren was het bewijs hiervoor.

Beantwoord
Rene 16 maart 2022 - 06:38

Blijf erbij dat die kristof echt niet zie dat ie niet door zichzelf maar door bb en Salar zover is gekomen en daarom vind ik dat hij er snel uit mag vliegen zou onterecht zijn als zo iemand met de buit weg glipt

Beantwoord
bonnie 16 maart 2022 - 08:10

Ja hij verdiend niet om daar te staan .

Beantwoord
Alex 16 maart 2022 - 08:45

Ja, de Belgen worden nogal bevoordeeld door de regel dat van beide landen twee deelnemers moeten overblijven: eerst door de rewind, nu omdat ze in feite deze week beiden immuun zijn en bovendien mede mogen bepalen welke Nederlanders mogen doorgaan. Voordelig zou dan zijn de zwakste te kiezen, dus ik ben benieuwd of Kristof Salar voor de bus zal gooien.

Beantwoord
Pedro .P 17 maart 2022 - 13:51

Het kan ook een tactiek zijn of worden, teminste dat kan Kristof denken.

Ik ga er vanuit dat Salar de winnaar wordt, gewoon omdat het een leuke kerel is, en dat het publiek dat ook vind.

Het publiek bepaalt uiteindelijk wie de winnaar word.

Salar gaat dus winnen, ook als Kristof hem nu voor de bus gooit. Dan zal het publiek Tobias of Grace moeten kiezen. Wie er ook gekozen wordt Salar wint van die 2, en weet dan dus ook dat zowel nouchine als Kristof hem voor de bus hebben gegooit.

Als ze hem erin houden dan zijn ze loyaal naar hem en gaat ook dan nog of grace of tobias er uit.

Tactiek zou kunnen zijn wanneer Kristof en nouch voor bijv grace kiezen dat het als publiek Salar nomineerd.

Dan volgt de stemronde tussen grace en salar en dan stemmen we allemaal voor salar.

Hierdoor worden Kristof en Noch op het verkeerde been gezet, en denken ze dat Salar minder populair is.

Keep your friends close, but your enemys closer.

Beantwoord
Pedro .P 16 maart 2022 - 11:41

Klopt helemaal wat je zegt Rene.
Salar moet winnen inderdaad, maar Kristof is wel een geschikte gast volgens mij.
Loyaal aan Salar en dat spreekt hij uit.

Stukken beter dan alle andere die nu nog in het spel zitten.

Beantwoord
Tijger 16 maart 2022 - 17:04

Inderdaad.Heeft ook narcistische trekjes. Degoutant persoontje.?

Beantwoord
Pedro .P 16 maart 2022 - 06:40

Tobias heeft verreweg de meest aansprekelijk betoog van allen, hij speelt heel slim in op het gevoel van veel mensen, de stemmers.

Iedereen heeft zich wel eens gevoeld zoals hij zich voelt, maar…
Hij verteld dat hij veranderd is, dat geloof ik niet.

Tobias is zich vanaf dag 1 heel bewust van de aanwezigheid van de camera’s en houd zich daarom in met alles..
De zogenaamde oprechte liefde naar Grace en het uiten daarvan .
Het uiten van zijn woede naar Kristof vanwege de naar zijn persoon vermeende aangedane ongerechtigheid.

DAAROM GA IK VOOR SALAR.
KING SALAR
SALAR DIE LIEF, LEUK, EN AARDIG IS.
Salar probeert ook in zijn betoog niet op het gevoel van het publiek te spelen.
Hij verteld gewoon zijn terugblik, zijn beleving.

Beantwoord
Filo 16 maart 2022 - 10:39

totaal akkoord

Beantwoord
Iris 16 maart 2022 - 13:17

Ik vind juist dat Salar een toneelstuk opvoert met zijn rare gedoe.

Beantwoord
Annemarie 16 maart 2022 - 23:49

Ja helemaal eens!

Beantwoord
Lydia lepee 16 maart 2022 - 07:34

Tobias is paranoide en staat te liegen.
Een karakter van egoist verandert nooit!

Beantwoord
bonnie 16 maart 2022 - 08:05

Grace was het beste .

Beantwoord
Els 16 maart 2022 - 10:15

Echt niet
Tobias was t beste

Beantwoord
Bernard 16 maart 2022 - 08:28

INDERDAAD , zij is de echte winnares

Beantwoord
Ellen 16 maart 2022 - 08:40

Ik ga voor Salar. Met zo iemand in je buurt begint je dag goed ?

Beantwoord
Joke 16 maart 2022 - 09:18

Voor mij verdiend SALAR een plek in de finale

Beantwoord
Danny 16 maart 2022 - 09:35

Salar was het leukste het is een jongen die je graag in je vriendengroep zou willen hebben

Beantwoord
Chris 16 maart 2022 - 09:43

Salar is voor mij de winnaar. Zo’n leuk gast! Hoop dat hij BB wint!

Beantwoord
Yvonne 16 maart 2022 - 10:18

Weer de hele ochtend geen live beelden ???

Beantwoord
lindz 16 maart 2022 - 10:23

Grace is een eerlijke dame en wat humoristisch in alles, ze beleeft alles nuchter . Ze heeft het vroeger niet goed gehad maar staat nu als een zeer sterke vrouw in het leven. Zij verdien het echt en zal haar familie vergoeden nu. Wat een klasse vrouw , als ook Tobias verdient het , zijn eenvoud , zachtheid en eerlijkheid.
Zeker niet die Kristof , voelt zich nu nog de baas en denkt dat hij zal winnen. NO WAY .

Beantwoord
Filo 16 maart 2022 - 10:40

Grace verdiend het
en ook Salar

Beantwoord
Marjo 16 maart 2022 - 10:56

Alle drie hebben ze laten zien wie ze zijn. Tobias afstandelijk zelf naar zich zelf toe. Salar de vrolijke, sympathieke gast. En Grace de drukke dame van veel geblaat en weinig wol. Tis aan Noushine, Kristof en de Kijkers wie verder gaat.

Beantwoord
Leona 16 maart 2022 - 11:16

Daaag Tobias lekker snel naar huis ??‍♀️

Beantwoord
Ramona 16 maart 2022 - 20:42

Tobias kan heel slecht tegen zijn verlies. Hij is wisselvallig en niet echt.

Beantwoord
bbbeatrice 17 maart 2022 - 11:34

ik vind dat Grace niet mag winnen ze stak tegen met haar gezaag in haar taal no stop jammer maar je moet een keuze maken dus

Beantwoord
Marinus van Boeyen 17 maart 2022 - 11:56

Mijn voorkeur is en blijft Grace, temeer daar het te winnen bedrag goed voor de gehele familie zal zijn .Welke organisate gaat haarbenaderen voor werk of p.r./

Beantwoord
S 17 maart 2022 - 17:59

Nouchin is de winnaar.
Altijd is ze vrolijk en vriendelijk tegen iedereen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page