Tobias en Grace moeten naar de gameroom, Salar, Nouchine en Kristof krijgen pizza en pasta

Tobias en Grace moeten naar de gameroom, Salar, Nouchine en Kristof krijgen pizza en pasta

Tobias en Grace moeten na hun gesprek over de finaleweek naar de gameroom komen van Big Brother. De bewoners snappen er niets van en zijn eigenlijk niet blij, ze hebben honger en wel zin in de pizza lunch die ze zouden krijgen na de grote schoonmaak van het Big Brother huis. Kristof ruikt aan de deur van de voorraadkamer en ruikt duidelijk een pizza lucht. Grace en Tobias stappen daarna de gameroom in en de rest kijkt mee. Jullie krijgen een aparte dinner merkt Salar op. Ook zien ze een foto hangen. Geniet ervan en veel plezier roept Nouchine nog. De twee bespreken verder nog wat ze zagen. Bloemen en drank en ze zullen wel vragen moeten beantwoorden voegt Kristof eraan toe. We eten dus apart merkt Salar op. Niet veel later zegt Big Brother dat de voorraadkamer geopend is. Pizza roept Nouchine blij. Daar liggen kingsize pizza’s, potjes met pasta en een toetje. Ze gaan lekker buiten in het zonnetje zitten genieten van al het lekkere eten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.5]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. corrie at 13:38

    Was walgelijk om te zien hoe die eten, vooral Salar lijkt uitgehongerd maar dat ben ik wel van hem gewend dat onbehoorlijke eten wat hij doet.

  2. Els at 13:55

    waarom zit tie Kristof altijd met zijn bloot bezweet lichaam op die kussens,
    wel lekker dat zweet wat er allemaal intrekt, zou hij dat thuis ook doen bah bah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *