Home » Tom spreekt Ronahi aan over de afwas, de twee krijgen onenigheid

Tom spreekt Ronahi aan over de afwas, de twee krijgen onenigheid

Door BigBrotherNederland

Nadat de meeste bewoners gesport hebben in de game area ontstaat er weer onenigheid. Dit keer niet tussen Ashley en Ariana maar tussen Tom en Ronahi. De twee hebben onenigheid over de afwas.

Ronahi is met Glenn, Doriana en Danny dat balspel aan het doen als Tom vraagt of ze zo de afwas mee gaat doen. Ik heb zojuist ook al afwassen he antwoordt Ronahi. Danny neemt het voor haar op. Ze gaat toch niet blijven moeten afwassen? Ik ga niet blijven afwassen voegt Ronahi eraan toe. Ik heb avond afwas maar ik heb toen straks ook afgewassen. Maar ja ik zal het wel doen straks. Danny biedt aan om te helpen.  Er wordt wat verder gespeeld. Tot Glenn vraagt van wie dat water is wat er staat. Danny merkt op dat het van Tom is. Tom laat weten dat het voor het afwassen is. Ik heb toch niks verkeerds gezegd Tom vraagt Ronahi vervolgens. Precies wel hoor laat Tom wat gepikeerd weten. Wat heb ik nu weer verkeerd gezegd vraagt Ronahi verontwaardigd. Tom loopt weg en Ronahi laat weten dat ze geen zin heeft in drama. Trek het je niet aan zegt Danny, wij gaan u helpen.Daar gaat het niet eens om zucht Ronahi. F*cking hell. Volgens Doriana moet ze het niet zo aantrekken. Het is altijd hetzelfde met die jongen gaat Ronahi verder. Stop er gewoon over. Ik heb ’s morgens mee helpen afwassen, ’s middags niks gedaan, namiddag heb ik met jou afgewassen en nu moet ik weer afwassen. Hoe dan? Het maakt niet uit maar wat maakt het uit dat het even blijft liggen. Ik moet altijd op de tippen van m’n tenen lopen met hem praten, daar heb ik gewoon geen zin meer in benadrukt ze. Volgens Danny moet ze dat echt niet doen. U moet gewoon sterk zijn voor uw eigen. Dat doe ik zegt Ronahi maar dan is het van dat ik op m’n toon letten terwijl ik niks heb gezegd. Hij ziet nooit zijn eigen fout in, dat kan toch niet? Rustig blijven schattie zegt Danny.  Niets van aantrekken. Ondertussen was Ronahi verder af. Doriana vindt dat ze dat nu niet moet doen omdat Tom dat zegt. Ronahi is aan het afwassen, Doriana vindt dat ze dat niet nu moet doen omdat Tom dat zegt. Ik ga dit ook niet meer doen, ik ga niet blijven slikken merkt Ronahi op.

Buiten doet Ronahi nog uitgebreid verslag. Ze heeft in de ochtend en middag ook afwas gedaan. Maar omdat hij nu zegt moet ik gaan afwassen. Je hebt dat nu wel gedaan zegt Doriana. Je had dat beter niet gedaan. Ik zag dat hij met een lange lip rondliep gaat Ronahi verder. Dus ik toch maar aan de afwas. Tyron hoort het en vindt ook dat ze dat echt niet had moeten doen. Ja antwoordt Ronahi, domme koe dat ik weer ben. En hij met zijn dikke bakkes loopt weer verder door. Ik zeg wat heb je nu weer, ja niet met die toon. Ik zei je bent altijd zo lichtgeraakt. Laat het gewoon liggen wat maakt het uit. Nu moet hij echt niet meer afkomen. Het is echt officieel gedaan, ik ga niet blijven praten. Iedereen heeft het door maar niemand zegt iets, snap je wat ik wil zeggen. Dat vind ik ook nep merkt Tyron op. Hij moet nu ook niet komen want ik ga niet praten benadrukt Ronahi. Ik ben echt kwaad nu en ik snap niet dat hij dat niet inziet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Ook interessant:

13 Reacties

Gezina 2 februari 2024 - 18:26

Wat zijn er een stel kleine kinderen een spelletje aan het spelen. Wat zijn dit voor mensen in dit huis.

Beantwoord
carina+beckers 2 februari 2024 - 18:51

Er zijn er die nooit afwassen en koken bv Delano

Beantwoord
Hermina 2 februari 2024 - 18:53

Wat een gezeur daar

Beantwoord
anny 2 februari 2024 - 19:17

dat die mensen nog niet zot geworden zijn van tom

Beantwoord
Sylvia 2 februari 2024 - 19:28

Rohani is een klaagkind aan het worden! Weer die slachtoffer rol. Altijd maar schreeuwen en krijsen. Ze kan nooit normaal praten!

En daarbij, hoor je Alice ergens over? Dat meisje doet alles, die hoor je nooit klagen!

Wat een stelletje kleine kinderen zeg!

Gatverdamme. Het is meer ergenis aan het worden deze manier

Beantwoord
Eric.verbreyt 2 februari 2024 - 19:54

Precies een kleuterklasje, wordt erger met den dag, en dit na nog geen 3 volle weken, jongens toch, wat een bende🙈🙈🙈

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 20:45

Tom mag ook naar huis.

Beantwoord
Sandra 2 februari 2024 - 21:40

Respect voor Alice en Ashley

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 21:48

Wat een dominante dramaqueen die Rohani…zij hangt altijd het slachtoffer uit…roddelt er op los…eruit met die rattel…echt een verschrikkelijk mens…jonge,jonge je zult daarmee getrouwd zijn.

Beantwoord
D. Pison 3 februari 2024 - 01:10

Ik had een discussie met iemand die ook Doriana er uit zou willen hebben. Mijn antwoord was: Deliana Pison
“Mee eens! Nu gaat het gerucht dat er misschien wel 2 personen uit gaan……Ariana en Doriana staan het laagst in de polls….Ariana het allerlaagst, dus die gaat er sowieso uit, als het goed is. Als het gerucht waar is( nogmaals ik weet het niet, ik las het ergens)dan gaat Doriana er ook uit. Ik ben benieuwd en zie de zaterdagavond toch wel bezorgd tegemoet. Hoe zal de reactie van Ariana zijn………De beveiliging zal op scherp moeten staan……Ook in de tijd erna! Tegenwoordig kun je helaas veel verwachten. Hopelijk geen Amerikaanse toestanden waar verbolgen leerlingen uit wraak de boel overhoop schieten. “Ook hen treft zogenaamd geen schuld, ze weten nergens van, ze begrijpen niks……….”. Oké, laat ik er maar niet verder op doorgaan en intens hopen dat ze op een ordentelijke manier het BB-huis zal verlaten…….Ik heb liever dat ik nu spoken zie dan dat er wat gebeurt! Groetjes💁‍♀️”

Beantwoord
katja 3 februari 2024 - 09:41

ze heeft zelf bij het ontbijt gezegd met de taken verdeling tom wij doen de avond afwas . wat ligt ze dan nu te miepen dat kind moet gauw naar huis

Beantwoord
Ostyn luc 3 februari 2024 - 10:38

Tom nog degutanter dan lennie

Beantwoord
Roos 3 februari 2024 - 15:30

De context heb ik niet meegekregen, maar is Rohani niet verschrikkelijk veel aan roddelen en al vanaf het begin van het duo met Tom hem overal zwart aan het maken? Het lijkt daar de brugklas wel!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page