Home » Jimmy verzekert Ronahi ervan er voor Dilano te zijn en Tyron hoopt dat Ronahi mag blijven

Jimmy verzekert Ronahi ervan er voor Dilano te zijn en Tyron hoopt dat Ronahi mag blijven

Door BigBrotherNederland

De bewoners doen het rustig aan vandaag. Er worden spelletjes gespeeld en langzamerhand pakken de genomineerden van deze week hun koffers voor vanavond als de live show is. Tyron, Randy en Dilano zitten op de bank te kletsen.

Tyron hoopt dat Ronahi er als favoriet uit komt. Ik hoop het echt voor haar. Het zou er goed doen antwoordt Randy. Ze twijfelt ook erg aan zichzelf. Tyron hoopt echt dat ze blijft, of ze nou favoriet is of niet. Dat gaat haar wel een boost geven, omdat ze denkt dat wij sterk staan buiten. Ik weet ook niet of we zo sterk staan. Dat weet je inderdaad niet antwoordt Dilano. Ik ben wel echt benieuwd benadrukt hij.

Jimmy en Ronahi zitten ondertussen in de badkamer te praten. Ze hebben het over vanavond en Dilano. Mocht het zo zijn dat je gaat ik heb hem he zegt Jimmy. Ik zal goed op hem passen. Dat weet ik antwoordt Ronahi, ik weet gewoon dat het goed komt. Ik praat met hem als het moet gaat Jimmy verder. Dat doet hij niet altijd. Maar het komt goed. We moeten er niet te lang over nadenken zegt Ronahi. Een paar weken later zien we elkaar weer terug he. Ik kan niet wachten. We hebben hier gewoon twee maanden gezeten zucht Jimmy. Wie had dat ooit gedacht zegt Ronahi, ik had dat nooit gedacht, ik ben echt super dankbaar.

Alice praat er wat later met Jimmy ook over. Ze bereid zich er wel op voor dat ze misschien naar huis moet. Dat heb ik de vorige keer ook gedaan maar ja nu kom je ook op het einde legt ze uit. Ik ben echt al dankbaar dat ik hier al twee maanden gezeten heb. Als het zo mag zijn dan, dan is het zo. Ik sta er chill in. Het duurt ook zo lang merkt Jimmy op. Inmiddels is het avondeten alweer bijna klaar. De bewoners eten vroeg in verband met de naderende liveshow. Mocht je nog niet gestemd hebben op welke genomineerde jij in het huis wilt houden kan dat via onderstaande links.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 9 maart 2024 - 17:31

Wie of waar past Jimmy op?

Beantwoord
Ellen 9 maart 2024 - 17:32

Jimmy kan zichzelf zo mooi opstellen alsof hij het beste met je voor heeft. Maar niets is minder waar. Alles voor de winst. Hij heeft zich niet voor niets bij team Ashley gevoegd. Op die manier hoopt hij te kunnen winnen, want hij speelt zeker het spel. En maar gunnen gunnen. Maar alles om het spel en de winst

Beantwoord
Jongen 9 maart 2024 - 18:19

Jammer dat ronahi naar huis gaat ,wat ik hoop dat er daarna gaat gebeuren? Dat tom zich aansluit bij de groep van alice randy tyron jimmy en dilano en dat de 3 soldaatjes, glenn danny en karen , samen met hun generaal naar huis gaan

Beantwoord
Tinkerbell11 9 maart 2024 - 20:07

Tyron mag van mij winnen of Alice go for it en speel die Ashley er uit

Beantwoord
bob 9 maart 2024 - 20:23

de enige die echt is en die het leuk maakt om naar te kijken is ashley dus zij is/wordt de winnares van big brother

Beantwoord
annemieke Van Vulpen 10 maart 2024 - 17:02

Ashley heeft een vrijstelling, zit ze nog een week.en kan ze er niet uit gestemd worden. voor Randy vindt ik het fijn.die gun ik het echt. Hoop maar dat ze geen nominaties mag uit delen,en anders moet Randy op zijn strepen blijven staan en niet toegeven aan haar grillen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page