Home » De groep presenteert hun gezamenlijke kunstwerk en de genomineerden zijn terug uit de gameroom

De groep presenteert hun gezamenlijke kunstwerk en de genomineerden zijn terug uit de gameroom

Door BigBrotherNederland

Big Brother heeft de bewoners aan een creatieve opdracht gezet, het maken van een kunstwerk. Inmiddels zit het uur erop en verschijnt er een mededeling op het scherm. Liese leest dit voor: De tijd is voorbij, presenteer jullie creatie aan de kijker. Neem plaats op de overloop tussen keuken en woonkamer en hou de tekening gezamenlijk omhoog. En vertel een voor een je verhaal bij de tekening. Jullie kunstwerk wordt geruild tegen een kunstwerk van de kijker.

Liese en Naomi hebben samen een logo van Big Brother gemaakt. Met elk hun vingerafdruk erbij omdat zij de tekening gemaakt hebben. We hebben bewust gekozen voor dingen die minder leuk waren in ons leven vertelt Julie. Elk van ons heeft daar iets ingezet. Voor mij was het moeilijkst het verlies van mijn papa. Ik voelde mij alleen en onbegrepen. Als positief staat de ooievaar met drie kindjes. Naomi heeft de ziektes van opa en oma weergegeven, liefdesverdriet. En mijn reis naar Zuid-Afrika. En muziek is belangrijk. Liese wijst naar een ambulance verwijzend naar haar moeder die opgenomen werd. Maar ook liefdesverdriet is bij haar van toepassing, dat heb ik zwaar gehad. En de spiegel voor mijzelf, ik ben kritisch naar mijzelf. Verder de positieve dingen zoals drank, festivals en het gedachtewolkje met positieve gedachtes. Ook het gebroken hartje past bij Mike. Maar het spiegeltje ook, ik werd vroeger veel gepest legt hij uit. Het positieve is het nieuwe hartje, hij hoopt het nieuwe liefde te vinden. En een tutje voor de dochter van zijn allerbeste vriend. Zoey verwijst naar de depressie die ze gehad heeft maar natuurlijk ook liefdesverdriet. Ik kan mij ook vinden in het Tanzania verhaal maar dan meer Congo. Daar kom ik vandaan. De positieve dingen zijn het tutje voor haar nichtje. Muzieknoten omdat muziek mijn leven is. Een hartje omdat ik van mijzelf heb leren houden. Thomas heeft een tekening getekend over de vakanties die hij had. Hij kwam dan erg tot rust. Voor Jill is het spiegeltje voor onzekerheid. Het bootje varen met opa en vakantie met opa. Het positieve is gezelligheid, feestjes en party. Een speentje voor het kindje van mijn beste vriendin. Matt kan zich goed vinden in muzieknoten. Ik ben bezig met muziek als baan en het is mijn hobby. Door blijven vlammen vandaar het kampvuur. Ik moet niet teveel denken aan het negatieve. Julie wil nog iets kwijt over het hart, voor mij betekend dat liefde. En denk ik aan mijn vriend die ik graag zie. En mijn broer en schoonzus en vriendinnen. We hopen dat dit kunstwerk een mooi plekje krijgt bij jullie thuis! Het kunstwerk wordt daarna naar de voorraadkamer gebracht.

Niet lang daarna zijn genomineerden Michel, Jerrel en Nick ook weer terug in het huis. Michel laat in een niet al te goed verstaanbaar gesprek met Naomi dat ze iets van het thuisfront gezien hebben. Op wat voor manier is niet te verstaan… Het lijkt erop dat ze een videoboodschap hebben gehad. En Nick iets van zijn vriendin. Jerrel is onbekend maar volgens Michel niet van zijn vriend. En er was de mogelijkheid om een boodschap door te geven. Ook hebben de genomineerden informatie rondom de nominatie gehad. Daarna gaat het over de opdracht die hierboven beschreven staat.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.1]

Ook interessant:

15 Reacties

T.moll 18 februari 2021 - 13:01

Leuke bezigheid voor de bewoners

Beantwoord
Jang 18 februari 2021 - 13:03

Ze staan wel een beetje voor joker met zo’n kleurplaat in de hand, of mag ik dat niet zeggen?

Beantwoord
Yvonne kerssens 18 februari 2021 - 13:19

Ziet er mooi uit,waar voor gaan jullie het ruilen ?

Beantwoord
Peter Johannes de ruiter 18 februari 2021 - 13:35

Ik zou ook een schilderij ? maken
Over mn vader die overleden is aan longkanker daarom met muziek vergeet ik de verdriet even

Beantwoord
René 18 februari 2021 - 13:58

Een beetje het verleden terug halen kan nooit kwaad,

Beantwoord
Leon 18 februari 2021 - 17:28

Hoeveel gaan er vanavond naar huis??

Beantwoord
Sjoerd 18 februari 2021 - 17:45

Er gaat er eentje naar huis vanavond. Degene die de minste stemmen van de kijkers heeft gekregen.

Beantwoord
Herman 18 februari 2021 - 22:16

YESSS YESSSS YESSSSSSSSS!!!!!!!
De mooiste avond in mijn leven!!!

Beantwoord
Sjoerd 18 februari 2021 - 14:21

Leuke opdracht en kan ergens weer aanleiding zijn voor goede gesprekken. De grap (Nick kwam terug en zei dat er vanavond 2 mensen moeten vertrekken, Jerrel ging gespeeld kwaad naar zijn kamer en Michel naar het toilet omdat hij slecht is in liegen) van de genomineerden viel niet bij iedereen in goede aarde. Even later een heel mooi gesprek tussen Julie, Zoey en Naomi, waarbij Julie vertelde over hoe ze in elkaar zit en welke uitdagingen en problemen dat met zich meebrengt.

Beantwoord
yvonne 18 februari 2021 - 20:48

Ik hoop jerrel en jullie /

Beantwoord
Herman 18 februari 2021 - 21:59

YESSSSSSSSSS YESSSSSSSS !!!!

Beantwoord
Herman 18 februari 2021 - 22:39

18 februari is uitgeroepen tot een landelijke feestavond ondanks Corona

Beantwoord
gerard 18 februari 2021 - 22:40

mag je niks zeggen over Michel hier beetje vreemde bedoeling

Beantwoord
Corry 19 februari 2021 - 08:50

Wie is er nu al bezig met de nominatie om 9.49 praat er nu al over de generaal Michel

Beantwoord
Ennie 20 februari 2021 - 15:31

Heerlijk dat gekonkel. Loopt allemaal anders dan ze denken. Beetje kijken mag toch wel in dit spel

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page