Jacqueline trekt het echt niet als ze met Jason in de Big Brother finale komt

Jacqueline trekt het echt niet als ze met Jason in de Big Brother finale komt

Bart, Chiara en Jacqueline hebben tijdens de afwas een gesprek over het spel. Het gaat over het spel en de finale. Volgens Bart weet je nog niet hoe dat gaat lopen. Het ligt er maar net aan tegen wie je moet. Precies zegt Chiara. En nu heeft Jason zo’n vliegtuig gekregen maar dat wil eigenlijk niet veel zeggen. Jacqueline zegt dat ze het echt niet trekt als ze met Jason de finale in moet. Daar kan ik echt niks mee. Leuke jonge hoor maar ik wil wel een leuke gezellige tijd hebben. Als ik ga slapen denk ik wat gaat hij nu weer doen. Daar kan hij ook niets aan doen hoor benadrukt ze. Maar ik kan mij gezelligere mensen bedenken. Ja antwoordt Bart maar dat is niet te kiezen he. Het is maar zien wie er tegen elkaar moet nomineren en spelen merkt Chiara op. Want als het net een beetje anders was gelopen was ik nu thuis op de bank, 100 procent. Jacqueline weet dat zo net nog niet. Maar Chiara weet wel een beetje hoe de populariteit van die jongens is. Dat was toen en niet nu benadrukt Bart. Achja zegt Chiara we zien het wel.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.3]
Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *