Home » Danny gaat de secret room in en moet daar een keuze maken…

Danny gaat de secret room in en moet daar een keuze maken…

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Danny de time game gewonnen. De grote prijs die hij gewonnen heeft is dat hij als allereerste de secret room in mag. Afgelopen avond liet Big Brother dit weten. Inmiddels is de nieuwe dag aangebroken in het huis en het duurt niet lang of Big Brother roept de groep naar de woonkamer. Big Brother roept twee keer naar de bewoners naar de woonkamer moeten komen. Als iedereen zit neemt hij verder het woord. Bewoners, jullie hebben allemaal de eerste time game gespeeld. En daar is een winnaar uitgekomen. Hij vond de letters, hij vond de uitgang, hij vond het woord. En hij was in dat alles het snelst. Ik heb het over Danny. En Danny is hiermee de eerste die mijn secret room mag betreden. Dus Danny, kom naar de secret room!

Danny staat op, doet zijn schoenen aan en loopt naar de secret room waarvan de ingang in de tuin is. In de secret room is het donker, langzaam gaan er lampen aan. Er hangen symbolen. Big Brother neemt het woorden heet hem welkom in zijn secret room. Als allereerste! Om je heen zie je tien symbolen. Elk symbool staat voor een spel. En jij mag nu één symbool kiezen maar pas op, de twee rode symbolen kun je niet kiezen. Danny kijkt rond, ehhmm zegt hij. Ik denk, het eerste wat mij aanspreekt is toch het gewichtje. Ik weet niet waarom lacht hij. We doen dit even opnieuw Danny zegt Big Brother. Hij vertelt het verhaal nog een keer. En Danny zegt dat hij het achterin niet goed kan zien, het lijkt op een spiegel op borstel. De andere een weegschaal. Dat klopt zegt Big Brother. Ik zie een gewichtje hangen met die kilo zegt Danny, dat spreekt mij wel meteen aan. Dus ik ga voor het gewicht. Want je ziet je hobby en werk in één merkt Big Brother op. Ja zegt Danny met een lach. Is je keuze definitief vraagt Big Brother. Ja antwoordt Danny en Big Brother zegt dat het genoteerd staat. Danny, later vandaag roep ik je terug naar mijn secret room om dit spel te spelen. Je mag nu terug het huis in. Danny vraagt nog even of hij iets aan de groep mag vertellen. Big Brother antwoordt dat het mag. Maar je moet zelf de afweging maken of dat verstandig is. En in jouw voordeel. Oke dank je wel antwoordt Danny als hij de secret room verlaat.

In het huis is de rest nieuwsgierig. Jason vraagt of hij het er over mag hebben. Ja dat mag antwoordt Danny, maar of dat handig is? Dan is het misschien beter om het niet te doen voegt Chayron eraan toe. Het is wel snel gegaan. Danny vertelt dat hij nog terug moet. Je moest een keuze maken over iets. Een dilemma weer. Jason vraagt of het voor zijn allen is of alleen voor zichzelf. Danny antwoordt dat hij dat niet weet. Ik moest een keuze maken en later wordt ik teruggeroepen. Dat kan ik erover zeggen. Ali vraagt ook hoe het was, was het leuk? Dat weet ik niet antwoordt Danny. Hou het gewoon voor jezelf jongen benadrukt Ali. Ja ik weet ook nog niks he zegt Danny. Ook tegen Chelsea vertelt hij dat hij terug moet en het een dilemma was. Het was niet leuk. Vond je het een moeilijke keuze vraagt Chelsea. Nee voor mij niet antwoordt Danny. Aan Rob vertelt hij ook het verhaal maar of het iets groots of kleins is, nog geen idee. Maar ik ben wel heel benieuwd, afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.5]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 11 januari 2023 - 10:44

Ingewikkeld verhaal, hopelijk wordt het op de tv duidelijk, maar dat duurt nog wel een poosje.

Beantwoord
Lydia lepee 11 januari 2023 - 11:46

Inderdaad het is allemaal ingewikkeld…moeilijk te volgen!
Groetjes!

Beantwoord
Natasja 11 januari 2023 - 13:41

Idd ingewikkeld verhaal ben dan wel erg benieuwd hoe en wat nou we gaan t zien op tv.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page