Home » De bewoners verwachten een bijzonder feest en ontwaken op hun laatste zondag in het huis

De bewoners verwachten een bijzonder feest en ontwaken op hun laatste zondag in het huis

Door BigBrotherNederland

Nadat Grace, Nouchine, Salar en Kristof van Big Brother te horen kregen dat eind volgende week de finale van Big Brother al is zijn de bewoners uitgelaten. Al snel volgt er een streamlock die lang duurt. Wat er precies gebeurd is is niet helemaal duidelijk. Er werd gesproken over een bijzonder feest. Inmiddels zijn de bewoners alweer wakker, ze zijn al weer volop bezig over het feit dat Big Brother volgende week al stopt. Het is hun laatste zondag dat ze zo opstaan. Grace heeft ondanks het vertrek van Tobias goed geslapen. Wat ze ook niet begrijpen is dat ze zo vroeg gewekt zijn. Ook word er gesproken over de extra douche minuten die ze hebben gehad, ze hebben 45 minuten gekregen. Maar wat de reden ervan is vragen ze zich ook af, volgens Salar zit er echt iets achter. Iedereen staat dan op en maakt zich klaar voor een nieuwe dag. Één voor één moeten ze naar de dagboekkamer komen. Het is nu afwachten op wat er komen gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.1]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia lepee 20 maart 2022 - 09:32

Goed verslag alle dagen!
Waarvoor dank aan de schrijver!

Beantwoord
Alex 20 maart 2022 - 10:11

Misschien zijn die 45 minuten voor de hele week.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page