Oud bewoner Peter arriveert ook in het Big Brother huis

Oud bewoner Peter arriveert ook in het Big Brother huis

Oud bewoner Julio mag boodschappen doen in de mini mall. Eerder vandaag heeft hij samen met oud bewoonster Hanne een boodschappenspel gespeeld. Julio komt uiteindelijk terug uit de mini mall. Julio laat weten dat hij het onwijs gaaf was om te doen en is blij dat hij die kans gekregen heeft. Er was geen pin want anders had ik de pin gepakt voegt hij er lachend aan toe. Hij heeft van alles gekocht. Er was een luxe keuze zoals 17 wasmuntjes, een rad draaien en de mystery box. Ik heb voor de mysterie box gekozen. De mystery is voor mij te groot om te tillen. De bewoners weten al wat dat betekent, het is een persoon. Gillend en roepend gaan ze naar de mini mall en daar staat oud bewoner Peter. Hij krijgt knuffels en feliciteert de bewoners met hun plek in de finaleweek. De bewoners zijn erg blij hem weer terug te zien. Volgens Peter is het buiten leuk ontploft. Iedereen kletst gezellig blij met de oud bewoner. Peter is erg dankbaar dat hij het nog eens mag beleven.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.7]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Helma at 19:12

    Helemaal geweldig dexe dag…hoe t begon met kitty in haar roze pak…spel van hanne en julio en later peter ….ze eten als maloten kitty heeft heerlijk gekookt…julio heeft op de rode knop geramd en mocht boodschappen…..gezellig big brother

  2. Roos at 19:40

    Hallo Big brother.Het zou leuk zijn om wij als streamers de laatste week eens alles mogen zien.De meeste leuke dingen en sommige spellen kunnen wij nooit zien .Best wel jammer.

  3. Babs at 08:04

    Ik wil er niet meer naar kijken wat een gegil allemaal …als je laat zien dat je blij bent oke maar dat gillen…. lijken wel heel kleine kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *