Home » Oud bewoners Julio en Hanne arriveren ook in het Big Brother huis

Oud bewoners Julio en Hanne arriveren ook in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept dat de bewoners naar de woonkamer moet komen. Zodra iedereen zit zegt hij bewoners, jullie hebben gisteren heel veel geld verdient: 4.990 euro. Een bewoner klapt en Big Brother zegt dat dat wel een lullig applausje was. De bewoners klappen vervolgens wat enthousiaster. Big Brother zegt dat ze 3.000 euro nodig hebben voor het feest. Dat is dus meer dan gelukt en dat betekent dat jullie geld over hebben en dat geld is in de jackpot terecht gekomen. Dit is de stand van de jackpot nu. Op het tv scherm verschijnt het bedrag van 60.556 euro.

Niet veel later meld Big Brother zichzelf weer. Het is tijd voor het boodschappenspel. Deze keer hoeven jullie er heel weinig moeite voor te doen. Het enige wat jullie hoeven te doen is op deze bank zitten en aanmoedigen. Op het beeldscherm verschijnt er beeld van de gameroom. We horen de bewoners Hanne en Julio roepen. Ze zijn ook op beeld te zien. Ze moeten het ping pong spel doen merkt Salar op. Big Brother vertelt daarna aan Julio en Hanne wat ze moeten doen. De twee moeten een pingpong balletje vast houden tussen hun gezichten en een parcours lopen. Als het balletje valt moeten jullie opnieuw beginnen. Julio en Hanne gaan aan de slag met het spel. Als het spel erop zit zegt Big Brother wat zullen jullie dit gemist hebben, zo je dag vullen. Jullie hebben recht denk ik op alle warmte water minuten vandaag, dat moeten jullie zelf maar uitvechten met de andere bewoners. Eerst gaan we tellen, elk balletje is 4 euro. Hoeveel zijn het er? Daarna volgt er een streamlock en als er weer beeld is zien we oud bewoner Julio en Hanne het huis in gaan. De twee zijn erg blij weer terug te zijn in het huis. Julio vertelt over zijn eerste dagen nadat hij de buitenwereld erin ging. Ze hebben ook al afgesproken met andere oude bewoners. Zo krijgen ze de groeten van Amy en Eveline, ook Leroy hebben ze gezien. Ook zij blijven net als Kitty een nachtje slapen. De bewoners kletsen lekker bij en vinden het leuk dat ze bezoek hebben. Sommigen verwachten dat er nog één oud bewoner komt…

Lees ook: Oud bewoner Kitty arriveert in het Big Brother huis

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.8]

Ook interessant:

11 Reacties

Lydia lepee 20 maart 2022 - 12:51

Het wordt een gezellige dag voor de bewoners!

Beantwoord
Lydia lepee 20 maart 2022 - 12:53

Onverwachte gebeurtenissen voor de bewoners!

Beantwoord
irene 20 maart 2022 - 12:53

Ik hoop dat nawel ook mag komen !

Beantwoord
Martinus 20 maart 2022 - 14:11

NEE hoor ze zal nog wel heel erg moe zijn

Beantwoord
Paoli 20 maart 2022 - 15:54

AUB niet !!!

Beantwoord
Rex 20 maart 2022 - 13:23

Ook niet echt leuk dit, laat ze lekker eens wat daagjes alleen zijn. Zoveel contact met de buitenwereld dit seizoen maakt het een stuk makkelijker om vol te houden. Kitty hangt ook weer lekker de wijsneus uit, heb de stream afgezet.

Beantwoord
Els 20 maart 2022 - 13:25

Heerlik, deze nieuwe oude inwoners. Nu ff de klassieker kijken. Geniet mensen, streamers

Beantwoord
Ingrid 20 maart 2022 - 14:16

Ze hebben het dit jaar wel makkelijk in het big brother huis, lijkt wel vakantie , en hoe doe ze het met hun werk 3 maanden weg ?

Beantwoord
Alex 20 maart 2022 - 15:03

Ja, nog eentje anders blijft er kipfilé over…

Beantwoord
Leeke 20 maart 2022 - 16:05

Ja dat hoop ik ook..en dat ze dan met de bonus naar huis gaat…lachen.

Beantwoord
Els 20 maart 2022 - 16:57

Heb Hanne nooit in die groep vinden passen
Ook nu zit ze weer constant apart

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page