Home » De finalisten worden wakker op de laatste normale dag in Big Brother

De finalisten worden wakker op de laatste normale dag in Big Brother

Door BigBrotherNederland

De finalisten zijn inmiddels bekend: Grace, Kristof en Salar. De finalisten lagen hebben afgelopen avond een spelletje gespeeld en lagen op tijd in bed. Inmiddels is de laatste echte dag van Big Brother aangebroken, morgen is immers de finale. Het drietal is vanmorgen gewekt met muziek, Big Brother heeft het nummer the final countdown opgezet. De bewoners beseffen dat het de echte laatste normale dag is en vinden het bizar. In bed halen ze nog wat herinneringen op van hun avontuur. Bij het ontbijt ontdekken ze dat er nog altijd geen podium is opgebouwd. Kristof neemt vervolgens de haren van Salar onder handen en Grace ligt in het zonnetje. Wat later worden de finalisten één voor één naar de dagboekkamer geroepen. De meesten besluiten alvast langzaamaan wat spullen in te pakken, morgen zit het er inmiddels al op. Alleen Kristof heeft zijn koffer nog niet…

Je kunt nog altijd stemmen op wie jij als winnaar van Big Brother 2022 ziet. Dit kan via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Anna maria 25 maart 2022 - 10:22

Salar gaat winnen zeker weten

Beantwoord
Marc 25 maart 2022 - 15:50

We zullen zien

Beantwoord
bonnie 25 maart 2022 - 11:08

Ja stuur Kristof nu al maar naar huis .

Beantwoord
Marjo 25 maart 2022 - 11:16

Ik vind Salar een terechte winnaar, maar Kristof mag zeker op de 2de plaats komen. En veel zijn het er niet mee eens maar deze twee heren hebben het spel goed en eerlijk gespeelt. En iedereen die zegt dat Kristof iedereen heeft gemanipuleerd moet eens goed nadenken. Toen het de andere bewoners goed uit kwam gingen ze allemaal met hem mee. Ze hebben er allemaal van geprofiteerd. De kijkers hebben ze er niet voor niets uit gestemd. En Kristof zou nooit in het spel gebleven zijn als de bewoners hem niet aardig hadden gevonden. Er is er maar 1 die hier de oorzaak van is en dat is Nawel en waarom ? Omdat ze alles op Kristof projecteerde. En voor wie niet snap wat daar mee bedoelt wordt : Projectie heeft van zichzelf een vrij negatieve lading. In de psychologie wordt er van projectie gesproken wanneer iemand eigenschappen van zichzelf of emoties van zichzelf probeert te verdringen of verbergen door deze te toe te kennen aan iemand anders.

Beantwoord
Ellen 25 maart 2022 - 16:49

Marjo ik ben het wel met je eens en Salor is ook een terechte winnaar!

Beantwoord
Lydia lepee 25 maart 2022 - 11:37

Ik vond big brother er goed !
Morgen kennen we de winnaar!

Beantwoord
Lydia lepee 25 maart 2022 - 11:43

Het einde nadert,We zullen het morgenavond weten wie de Winnaar is!Spannend…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page