Home » Tatyana Beloy presenteert samen met Geraldine Kemper Big Brother

Tatyana Beloy presenteert samen met Geraldine Kemper Big Brother

Door BigBrotherNederland

Gisteren liet Big Brother via een mysterieus filmpje zien dat er een nieuwe vrouwelijke presentatrice het derde seizoen zou presenteren. Inmiddels is bekendgemaakt wie Geraldine Kemper komt versterken. Tatyana Beloy gaat haar een handje helpen, zo is in een persbericht bekendgemaakt. In het persbericht staat het volgende beschreven over Tatyana:

Tatyana is een echte creatieve duizendpoot die naast haar activiteiten als CEO van SupaStar & NLTclub ook al de nodige strepen verdiende als presentatrice. Ze kijkt erg uit naar deze uitdaging. “Toen Play 4 me vroeg voor de presentatie van het nieuwe seizoen van Big Brother was ik meteen enthousiast. Live presenteren is echt een droom: de spotlights en de kick om live te presenteren zijn helemaal op mijn lijf geschreven! Mijn zoontje is intussen 2,5 jaar, en al blijf ik op de eerste plaats mama, toch was de drang om nog eens goed te ‘knallen’ er intussen wel weer! Super dat dit kan met een programma als Big Brother. Ik ben zelf elke dag bezig met digitale content, en via SupaStar kom ik veel in aanraking met jongeren, die zijn allemaal fan van het programma merk ik. Zelf keek ik ook veel naar Big Brother, de combinatie van al die factoren maakt het alleen maar extra speciaal dat ik het nu ook ga presenteren. En leuk om dit samen met Geraldine te kunnen doen, ik kijk er alvast hard naar uit om naast haar te staan!”

Ook bij Play 4 is er groot enthousiasme over de komst van Tatyana. Programmadirecteur Annick Bongers laat het volgende weten. ​“Eén van de leukste verrassingen deze winter is Tatyana Beloy, die naast Geraldine Kemper opduikt in Big Brother. Tatyana sprankelt zoals alleen zij dat kan, heeft een pak ervaring en zorgt voor goeie vibes. De perfecte match met Play 4 dus!”

Bron Play4 pers
Foto: RTL/Play4

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 20 december 2022 - 12:11

Hopelijk is ze beter te verstaan dan Peter.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page