Dit is het nieuwe Big Brother huis van het derde seizoen

Dit is het nieuwe Big Brother huis van het derde seizoen

Big Brother gaat bijna van start! Op 9 januari gaat het derde seizoen van start. Het huis heeft een flinke metamorfose ondergaan. Het huis heeft nu felle kleuren maar er zijn ook veranderingen in het spel aangebracht. Zo is er in het huis een doorzichtige kluis aanwezig met daarin de jackpot van €100.000, die ze gedurende het spel kunnen beïnvloeden. Dit is niet het enige geld waar de bewoners mee te maken krijgen, ze zullen namelijk ook geld moeten verdienen voor ín het huis. Met deze zogenaamde Big Brother coins kunnen de bewoners luxe items bemachtigen. Ook  zullen de bewoners elke week strijden voor de Power of Nomination. Dat kan in de gameroom binnen zijn, maar ook in de nieuwe gameroom buiten. Ook anders dit jaar is een nieuwe, geheime kamer in het Big Brother huis, waar de bewoners individueel zullen strijden voor een belangrijke mysterieuze prijs.

Kleur is dit seizoen het thema en kunstenaar Frank Visser kreeg de opdracht om het huis om te toveren in een warm en uitgesproken kleurenpalet. Frank: “Ik ben gefascineerd door hoe kleuren samenwerken en dus was deze restyling een uitgelezen opdracht voor mij. Ik heb vooral veel gebruik gemaakt van contrasten. De ruimte die er het meest uit springt dit seizoen, is de kleurrijke badkamer: de glimmende blauwe en groene tegels in combinatie met de gekleurde voegen zorgen voor een speels contrast.”

Big Brother is vanaf maandag 9 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en 24/7 te volgen via twee Videoland livestreams. De Big Brother liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5.

Benieuwd naar de foto’s? Die kun je hieronder bekijken!
( Foto’s: Wesley de Wit )

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.7]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
  1. Maikel at 12:35

    Ziet er goed, verfrissend en behoorlijk kleurrijk uit! Leuk ook die nieuwe twists erin. Ik kijk er nu al naar uit om weer te genieten van het nieuwe seizoen van Big Brother. Ben uiteraard ook heel benieuwd wie de nieuwe bewoners zullen zijn deze keer. Ik zit er al vast klaar voor in ieder geval!

  2. John Henraath at 22:19

    lekker dat word weer smullen maar echt ik vind deze keer de inrichting veel mooie dan de vorige ik bedoel het is meer kleur en het straalt ook wel lekker warmte uit dus top gedaan weer

  3. Tinie van Genne at 13:02

    erg leuk dat het weer terug komt ik zie er erg naar uit ik kan de hele dag kijken. wand ik ben ongeneeslijk ziek ik vind dit prachtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *