Home » Judy is genomineerd en Chayron heeft power of nomination en moet naar de dagboekkamer om te nomineren

Judy is genomineerd en Chayron heeft power of nomination en moet naar de dagboekkamer om te nomineren

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond is er van alles gebeurt in het Big Brother huis. Rond 20:00 uur is er een geluid te horen in het huis. De bewoners denken al snel dat het de zandloper is. Het is niet te volgen want er volgt een live stream onderbreking. Als er weer beeld is is het onduidelijk wat er nou gebeurt is, we horen iets over een technische storing maar verder blijft het onduidelijk.

Tijdens de tv uitzending wordt duidelijk dat Jason nadat hij uit de locker room kwam verschillende koffers heeft mogen verdelen met verschillende inhoud. De bewoners werden één voor één naar de gameroom geroepen en Jason vertelde aan zijn medebewoners wat er in de koffer zou zitten. Hij mocht ook liegen over de inhoud. De bewoner mocht naar aanleiding van het verhaal zelf kiezen welke koffer hij of zij zou pakken. En of Jason te vertrouwen was op zijn woord. Chelsea heeft uiteindelijk 10 coins gekozen, Ali voor de vrijstelling, Michelangelo voordeel power of nomination, Judy nominatie, Danny 10 Big Brother coins, Bart vrijstelling, Lindsey 10 Big Brother coins, Rob nadeel power of nomination, Chayron 10 Big Brother Coins, Charlotte voordeel power of nomination. Dit betekent dat Judy sowieso genomineerd is. En dat de bewoner met power of nomination nog meerdere bewoners mag nomineren. Dit is Chayron, hij heeft in waarschijnlijk een spel de power of nomination gewonnen. Dit is gebeurd voordat de livestream live was. De bewoners waren namelijk al eerder in het huis.

Terug naar het huis, rond 20:45 uur begint de zandloper weer te lopen. Als deze bijna doorlopen is verzamelt de groep zich alvast in de woonkamer. Rond 20:45 wordt is het tijd voor de nominaties! Chayron heeft de power of nomination zoals we eerder al schreven en hij wordt dan ook door Big Brother naar de dagboekkamer geroepen om zijn keuzes door te geven. Hij komt vrij snel terug maar de uitslag is nog niet bekendgemaakt. Wellicht gaat dit vandaag gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 12 januari 2023 - 08:30

Goedemorgen iedereen!

Beantwoord
Cynthia 12 januari 2023 - 11:24

Dat steeds die livesteams worden onderbroken is precies de reden waarom ik ik niet meer naar de livestreams kijk en zelfs videoland heb opgezegd. 24/7 live moet namelijk dan ook 24/7 live zijn en dat is het gewoon niet. Er wordt heel veel onderbroken en heel veel niet laten zien.

Beantwoord
Alex 12 januari 2023 - 12:39

Het wordt steeds ingewikkelder: power of nomination, voordeel power of nomination, nadeel power of nomination, en daar moet je dan uit kiezen zonder te weten wat het allemaal betekent.

Beantwoord
Lydia lepee 12 januari 2023 - 12:55

Goedemiddag ,
Jason is een topper!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page