Home » Alle bewoners verdienen 1 Big Brother coin met een opdracht

Alle bewoners verdienen 1 Big Brother coin met een opdracht

Door BigBrotherNederland

Nadat Judy via een videoboodschap haar Big Brother coins aan Rob heeft afgestaan klinkt er een geluid in de loods. De bewoners kijken naar het scherm en zien daar een instructie dat ze binnen een bepaalde tijd, in een bepaalde camera een foto moeten maken. Ze rennen naar de badkamer en gaan daar klaarstaan. Beste bewoners zegt Big Brother, de foto is gemaakt. Daarna zijn de bewoners druk bezig met het cassettebandje maar ze komen er niet echt uit. Big Brother meld zich dan weer. Voor de eerste keer moesten jullie op zoek gaan naar 1 van de 120 camera’s in mijn huis. Op tijd die camera vinden en op de foto komen. Zoals gezegd, iedereen die op de foto staat met minstens zijn of haar twee ogen en mond keur ik goed. En diegene verdient 1 coin. En dan is hier jullie foto. Op het scherm krijgen de deelnemers de foto te zien die gemaakt is. Bewoners zegt Big Brother, jullie staan allemaal op de foto. Ik vind de foto zo mooi dat dit jullie vaste foto wordt, grapje. Jullie coins liggen in de brievenbus. Bart ontfermt zich ondertussen weer over de morsecode die op het cassettebandje staat. Het komt heel rap op elkaar merkt hij op. Hij kent niet het volledige alfabet maar is er zeker van dat de voorlaatste letter een S is. Zou het de groep lukken de morsecode te ontcijferen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

Ook interessant:

3 Reacties

Yvonne kerssens 15 januari 2023 - 15:01

Ze moeten toch meer kunnen verdienen !!

Beantwoord
yvonne kerssens 15 januari 2023 - 19:48

dat is een moeilijken opdracht denk ik ?

Beantwoord
Alex 15 januari 2023 - 23:33

Ja, Big brother is wel erg krenterig met muntjes.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page