Home » Money week is begonnen, de koelkast is leeg en Judy heeft haar coins aan een bewoner geschonken

Money week is begonnen, de koelkast is leeg en Judy heeft haar coins aan een bewoner geschonken

Door BigBrotherNederland

Gisteren werd duidelijk dat Judy Big Brother moest verlaten. De bewoners kletsen na over haar vertrek en uiteindelijk zien we Rob zijn koffer weer uitpakken. Hij mag net als Jason nog een weekje langer in het huis verblijven. Na de liveshow riep Big Brother de groep naar de woonkamer. Bart denkt dat Judy de groep mag bedanken via een videoboodschap. Big Brother neemt het woord, beste bewoners. Het leven in mijn huis gaat niet gemakkelijk zijn zonder Big Brother coins. Deze week strijden jullie daarom om zoveel mogelijk coins voor jezelf te verdienen. Deze week is het dan ook money week! De groep reageert erg enthousiast. En nu een party of niet vraagt Ali maar het blijft stil. Het leven gaat niet makkelijk worden dus de bewoners verwachten dat ze van alles moeten kopen. Ali merkt op dat ze al hard verwend zijn.

Op deze nieuwe dag komen de bewoners erachter dat er in de wall alleen nog maar eten zit. De koelkast is ver leeg, er staat nog wat kwark en yoghurt in. Ook is er fruit en pindakaas. Maar ze moeten zelf brood bakken, er ligt ook een receptenboekje klaar om dat te kunnen doen. Ook ontdekken de bewoners dat hun kasten gevuld zijn met persoonlijke spullen uit hun koffers. Maar of ze alles nu hebben wordt onduidelijk. Ook wordt er een mysterieus cassettebandje gevonden. Het cassettebandje wordt afgespeeld, er staat morsecode op. Uiteindelijk komt er een naam uit: Ilse. Dat is waarschijnlijk de naam van een nieuwe bewoner. Later wordt duidelijk dat het cassettebandje niet goed was, ze krijgen een andere en mogen er niet over praten, dat het niet goed was. Daarna wordt er een video afgespeeld, de erfenis. Judy verschijnt in beeld en vertelt dat ze 11 coins heeft. Van mijn secret mission. Ik mag die afstaan aan één iemand van jullie. Een kant van mij zegt Danny omdat ik jou als potentieel winnaar van Big Brother zie. Maar mijn moederhart speelt ook op, dus ik geef mijn coins aan Rob. Dankjewel Judy roept Rob blij. Ik had ook wat met haar, misschien is dat het. De bewoners denken dat de morscode eigenlijk Judy zou moeten zijn. Ze spelen het nog eens af maar komen er niet uit… Rob besluit een wasje te betalen zodat er handdoeken gewassen kunnen worden. Daarna is het tijd voor een karig ontbijt met yoghurt. Ali is geen fan de yoghurt en Chelsea dringt erop aan dat hij het toch eet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.9]

Ook interessant:

10 Reacties

Yvonne kerssens 15 januari 2023 - 10:38

Wel aardig van haar om ze aan rob te geven die niks meer had !!

Beantwoord
Alex 15 januari 2023 - 10:41

Ja, Rob was door zijn muntjes heen.

Beantwoord
Jaap 15 januari 2023 - 10:52

Ik vind dat jullie judy een 2e kans moet geven want die heeft er niet veel aan gehad de 2e dag al genomineerd en de rest van de week alleen maar stres

Beantwoord
beatrice 15 januari 2023 - 11:12

Ik vind dat Rob ze mocht krijgen een fijne man

Beantwoord
Peter 15 januari 2023 - 11:17

Als Judy niet zo enthousiast had gereageerd na de nominaties van de 2 anderen dan zou ze nu nog in het spel zitten, ik ben er van overtuigd dat haar reactie de stemmers tot een andere keuze heeft gebracht.

Beantwoord
Lydia lepee 15 januari 2023 - 11:25

Hoera voor Rob!

Beantwoord
marina 15 januari 2023 - 11:52

ja dat is het spel he moeilijk en hart zo leren ze iets bij spaarzaam zijn dat zullen ze nu wel al geleert hebben want ze geven niet graag coins uit zie ik

Beantwoord
Lydia lepee 15 januari 2023 - 12:43

De bewoners zouden wel wat zinvolle bezigheden mogen doen.
Inplaats van steeds met alleen zichzelf bezig te zijn!
Zijn ze hersenloos?

Beantwoord
Sjef 15 januari 2023 - 18:41

denk dat ze het aan zich zelf heeft te danken door haar reactie toen ook jason genomineerd was.
ze had ook een andere keuze kunnen maken ipv de 10 coins, ik heb geen medelijden met haar.

Beantwoord
Paula 16 januari 2023 - 17:22

Peter
Ik denk ook zeker dat Judy dit aan zichzelf te danken heeft. Het is een spel en zij heeft een zeer onsportief gedrag laten zien toen Jason werd genomineerd. Je gaat dit spel aan en dan moet je tegen verlies kunnen en dat kon ze niet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page