Home » Big Brother roept de groep bij elkaar, het is tijd voor de time game en ze mogen de secret room zien

Big Brother roept de groep bij elkaar, het is tijd voor de time game en ze mogen de secret room zien

Door BigBrotherNederland

Er gaat een geluid af in het Big Brother huis. Eerst denken de bewoners dat ze weer een foto moeten maken maar Big Brother zegt dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Als iedereen zit neemt hij het woord. Bewoners Danny heeft als eerste mijn secret room al mogen betreden. De rest van jullie is er nog niet geweest. Tot nu, want vandaag krijgen jullie allemaal de kans voor een blik in mijn secret room. Het is namelijk tijd voor de time game! Jullie spelen het spel in duo’s. En die duo’s mag je zelf samenstellen. Maar ook al speel je in duo’s je wint alleen. Wie wordt het eerste duo?

De groep overlegt en besluit dat Michelangelo en Lindsey als eerste mogen. Big Brother zegt hen dat ze naar de gameroom moeten komen. De rest van de bewoners blijven achter en gaan verder met het bereiden van het eten en uiteindelijk eten. Ze moeten wel wennen aan het eten, sinds money week is het eten een stuk minder luxe. Michelangelo en Lindsey komen weer terug. Ze laten weten dat het niet fysiek is. Het is echt leuk zegt Michelangelo. Je gaat echt lachen. Ze moesten wel tegen elkaar spelen. Als je binnenkomt denk je oei en aan de andere kant denk je ahh. Maar het verklapt veel als je binnen komt. De duo’s verdwijnen één voor één naar de gameroom voor de time game. Naar verwachting zal dit nog wel enige tijd duren.  Wat ze precies moeten doen is niet duidelijk, dit is alleen via de tv uitzending te zien. Wel hebben we een glimp opgevangen van wat er in de gameroom staat. Kort kwam deze even in beeld. Wie zou deze time game winnen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 15 januari 2023 - 23:48

Eerst mocht er maar één per week naar binnen, nu worden de regels weer veranderd.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page