Rob kan niet meer lopen, Chayron is jarig en mysterieuze rode knoppen in het huis

Rob kan niet meer lopen, Chayron is jarig en mysterieuze rode knoppen in het huis

Gisteren kwam er laat in de avond een nieuwe bewoner in het Big Brother huis: Jolien. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en die is extra feestelijk want Chayron is vandaag jarig! Maar voor een bewoner is de dag wat minder feestelijk. Rob geeft aan dat hij niet meer kan lopen, het doet pijn en volgens hem gaat het helemaal mis. Hij zou zijn knie niet meer kunnen buiten en zegt dat hij ernaar moet laten kijken door een arts. Verder ontdekken de bewoners rode knoppen in het huis. Een in de woonkamer en twee in de gang van de slaapkamers. Mogelijk heeft het te maken met de power of nomination spel wat vandaag misschien wel op het programma staat. Ook zijn de bewoners weer druk bezig met morsecodes maar het ontcijferen lukt nog niet echt. Omdat Chayron jarig is besluit de groep dat ze een taartpakket uit de Big Brother wall willen aanschaffen. Dit pakket kost 12 coins en iedereen wil een muntje afstaan waardoor ze het pakket kunnen kopen en taart voor de jarige job kunnen maken. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.4]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Cynthia at 13:35

    Dat is wel heel snel dat Rob klaagt dat hij niet meer kan lopen, als hij een beetje door zetter is dan blijf je gewoon zonder klagen en bespreek je dit in de dagboekkamer. Daar vraag je om een arts en ga je door met het spel.
    Kom on je geeft je niet voor niets op voor dit programma, nou niet flauw doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *