Home » Vier bewoners hebben individueel geld gewonnen, er is 30.000 euro van de prijzenpot af

Vier bewoners hebben individueel geld gewonnen, er is 30.000 euro van de prijzenpot af

Door BigBrotherNederland

Op deze nieuwe dag is er van alles gebeurt in het huis, wel achter een livestream onderbreking. Als er weer beeld is wordt duidelijk dat er een spel gespeeld is. Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer en neemt daar het woord. Bewoners, 6 van jullie hebben in 3 duo’s vandaag een spel gespeeld. Er zijn prijzen gewonnen, spectaculaire prijzen zelfs. Er moet alleen één ding gebeuren, we moeten nog even afrekenen. Zie je wel zegt Danny, ik wist het. De prijzenpot van 100.000 euro loopt terug naar 70.000 euro. Om my god, 30 k eraf zeggen de bewoners. Dat is een patat van een auto merkt Michelangelo op. Dat is 10.000 de man merkt Rob op. Big Brother meldt de bewoners dat ze vrij mogen spelen over de spellen en waar je het verder over wilt hebben.

Bart vertelt dat zij naar binnen zijn gegaan, daar stonden palen met druk knoppen. Elke paal moesten we 20 seconden blijven staan. Daarna moesten we splitsen. Op 1 paal stond 1500 euro, 2500, 3500 euro. Wie er het eerste op drukte die persoon had het. Ze hadden gezegd dat het van de pot af ging. Je kon ook een vrijstelling verdienen. Je kon ook een ander nomineren. Er lag ook een groot vraagteken waarvan je niet wist wat het zou zijn. Bart benadrukt dat ze niet voor het geld hebben gekozen, we zijn doorgegaan tot het midden, het vraagteken. We hebben het vraagteken omgedraaid en we hebben ieder 5.000 euro (Bart en Jacqueline). We wisten niet dat het van de pot ging. Jacqueline vertelt dat Bart het gevoel had om genomineerd te worden en mocht de vrijstelling pakken maar dat wilde hij niet. Jolien en Chiara moesten ook naar binnen. Chiara vertelt dat ze wel de verleiding hebben gehad, we hebben doorgespeeld maar niet het vraagteken. Wij hebben de power of nomination. Chayron en Ias gingen ook naar binnen. Alles wat er stond wilde we eigenlijk niet nemen. We hadden hem omgedraaid en hadden beiden 10.000 euro gewonnen. De bewoners praten er nog enige tijd over door maar dat het spel flink verandert is is wel duidelijk geworden!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.1]

Ook interessant:

12 Reacties

Alex 31 januari 2023 - 13:02

Een sigaar uit eigen doos noemen ze dat. Zo maakt het minder uit wie de winnaar is.

Beantwoord
Gezina 31 januari 2023 - 13:32

Jammer dat de meiden 5he power of nominatie hebben gepakt. Want die 2 hadden eruit gemoeten. 2 meiden die het achter de ellebogen hebben.

Beantwoord
Natasja 31 januari 2023 - 14:02

Wow dit zijn wel echt behoorlijke veranderingen in t spel zeg nu is er dus een smak met geld uit de prijzenpot of ze daar nou slim aan hebben gedaan weet ik niet.
We zullen zien wat er verder deze week nog gebeurd.

Beantwoord
Hans 31 januari 2023 - 14:17

Jacqueline is een wereld vrouw ze doet echt super veel in dat huis , schrob de vloer doe de was stofzuigt de slaapkamers maak de badkamer schoon doe de tafels enz enz zo een lieve vrouw.

Beantwoord
Agnes schepers 31 januari 2023 - 14:49

Danny er uit of Rob vindt alle bei niet aardig

Beantwoord
Diny 31 januari 2023 - 15:29

Er blijft toch nog een mooi bedrag over!!!

Beantwoord
Lydia lepee 31 januari 2023 - 17:59

Dat zal spannend worden BigBROTHER.

Beantwoord
Yvonne kerssens 31 januari 2023 - 18:39

Super !!

Beantwoord
Yvonne 1 februari 2023 - 10:01

We zullen zien wat de waarheid is over het geld haha

Beantwoord
Gezina 1 februari 2023 - 20:21

Wat zijn er een stel zeikerds in gekomen. Een lerares die klikt. En geen lol heeft 8n haar leven. Maar wel het ontbijtje aan nemen.,nee dan moet je zeggen die hoef ik niet. Danny verlinken dat hij bontjes heeft maar ze doen het nu zelf. Dat moet kinderen wat leren.

Beantwoord
Blondie 2 februari 2023 - 09:29

Lindsey eruit, bah , zo’n hekel aan haar!

Beantwoord
asor 2 februari 2023 - 13:49

Iedereen praat over iedereen dat is het spel, maar Danny en Lindsay zijn de ergste, zaterdag Danny er uit en volgende zaterdag hopelijk die Lindsay.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page