Home » Big Brother vertelt wanneer Big Brother stopt en de bewoners moeten een levenslijn over zichzelf maken

Big Brother vertelt wanneer Big Brother stopt en de bewoners moeten een levenslijn over zichzelf maken

Door BigBrotherNederland

De middag is vrij rustig voorbij gegaan, maar dan gaat de draaideur ineens open. Er staan grote rollen papier in de deur. Big Brother neemt al snel het woord om te vertellen wat de bedoeling is.

Bewoners, schrijf je hoogte en dieptepunten op. Schrijf op hoe je hier was toen je  binnen kwam en wie je nu bent. Wat waren je verwachtingen? Zijn deze uitgekomen? Zou je het anders doen? Kortom ga voor jezelf de diepte in. Jullie krijgen hiervoor één uur de tijd. Daarna wil ik dat jullie je persoonlijke levenslijn aan elkaar gaan vertellen. Je schrijft ze op deze papieren, kies een hoekje uit en doe het in stilte. Wees eerlijk en oprecht en maak dus echt een horizontale lijn op het grote papier. Leg het papier dus ook horizontaal voor je neer.

De bewoners gaan vervolgens aan de slag met het maken van hun persoonlijke levenslijn tijdens hun verblijf in Big Brother. Alice vindt het best lastig. De bewoners doen hun uiterste best, iedereen stelt op zijn of haar manier een levenslijn in elkaar en uiteindelijk is het uur voorbij. Iedereen moet op de bank plaatsnemen en Big Brother laat weten dat de eerste mag starten. Iedereen komt aan de beurt. Stel vragen, het is ook leuk om elkaar zo nog beter te leren kennen. In de draaideur komt een schildersezel om de presentatie aan op te hangen. Glenn gaat als eerst. Daarna mag iedereen om de beurt een korte presentatie geven over zijn of haar levenslijn. De meeste bewoners vertellen per week wat er allemaal gebeurt is op persoonlijk vlak.

Als Alice geweest is bedankt Big Brother iedereen voor zijn eerlijkheid. Laat ik ook mijn bijdragen geven aan jullie levenslijn. Door jullie te vertellen wanneer jullie levenslijn eindigt. Dat is over 12 dagen. Die dag eindigt mijn experiment. De groep reageert verbaasd, ai, ai zegt Ashley. Dat kan toch niet? Het is nog een week langer lacht Glenn. Ik dacht het al zegt Alice. Tom merkt wel op dat het 1 april is. Big Brother benadrukt dat hij nooit grappen maakt en dus ook niet op 1 april. Mijn avontuur eindigt daadwerkelijk over 12 dagen, volgende week zaterdag. Dan eindigt het experiment. Tyron vraagt wat ze moeten eten voor die tijd. Big Brother antwoordt dat ze eerst mogen opruimen en het dan over eten gaat hebben. Daarna laat Big Brother weten dat er weer iemand naar de Big Brother shop mag.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.2]

Ook interessant:

11 Reacties

Gerardus 1 april 2024 - 19:07

Tyron helemaal van slag 😄😄😄😄

Beantwoord
Lydia lepee 1 april 2024 - 19:16

Worden het nominaties deze week?endoor wie…

Beantwoord
yvonne kerssens 1 april 2024 - 20:20

leuk een levensloop maaken ! !

Beantwoord
Leon 1 april 2024 - 20:21

Helemaal niet eerlijk alle bewoners hadden een makkelijke plek alleen Jimmy had kledingkast ja er zijn er vele van

Beantwoord
Alex 1 april 2024 - 20:23

Wat een onmogelijke opdracht.

Beantwoord
Jose 1 april 2024 - 20:36

Ik hoop als Ashley in de finale komt .
Dat de anderen de kas leeg plunderen.
Alles kopen!!!!!!

Beantwoord
Jacques 1 april 2024 - 21:05

Zet ze maar allemaal op de bank of laat de kijkers beslissen wie er op de bank zit.

Beantwoord
GEEN Ashley Fan 1 april 2024 - 21:42

Grote vraag is…..
Hoeveel geld gaat Assley nu weer uit de pot halen om verder te komen 🙂

Beantwoord
bob 1 april 2024 - 23:40

asley gaat winnen al kost het de hele pot

Beantwoord
Brie 2 april 2024 - 20:48

Hopelijk gaat er niet nog meer uit de pot

Beantwoord
Eduard 2 april 2024 - 21:06

GEEN ASHLEY FAN die pot leeg halen doet het kleine ventje Tyron wel!! Die kwam voor het geld, en wil niet verliezen van Ashley die namelijk wel ballen heeft om ondanks alles toch haar spel te spelen!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page