Home » Ashley heeft het gevoel dat Alice voor een ander kamp kiest

Ashley heeft het gevoel dat Alice voor een ander kamp kiest

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben vandaag een kerst spel gespeeld, ze moesten kerstcadeaus uitpakken. In die cadeaus zaten ballen die ze in de gameroom aan een kerstboom op moesten hangen. Diegene die als eerste de kerstboom vol heeft wint power of nomination. Dat is uiteindelijk Danny geworden. Er is bij Ashley wel wat opgevallen rondom Alice. Als ze Danny feliciteert met zijn power of nomination fluistert ze in zijn oor dat Alice heeft een kamp gekozen. Voor Ty, ik heb het net gezien. Dat is goed om te weten antwoordt Danny.

Ook in de slaapkamer bespreekt Ashley haar bevindingen met Tom. Ik was benieuwd of je het gezien had en dat had je toch vraagt Ashley. Gezien wel antwoordt Tom. Dat zij met hun aan het spelen was. Je zag toch dat z ij die  bal daar neerlegde vraagt Ashley door. Bij wie vraagt Tom waarop Ashley zegt bij een van hun. Nee zegt Tom, ik heb nooit iemand anders een balletje zien…. Ik ben nooit samen met iemand in die ruimte geweest. Volgens Ashley merkt op dat zij samen waren of iets. Jimmy hoort het aan en vraagt of zij met Ronahi naar binnen ging. Ja antwoordt Ashley.  Dat heb jij gezegd he, dat heb ik niet gezegd he merkt Tom op.  Ja, nee gaat Ashley verder. Ik dacht dat jij gezegd had dat je dat zelf gezien had dat zij ook met elkaar. Nou ja goed, maakt ook niet uit.  Nee antwoordt Tom. Dat heb ik juist gehoord in de keuken, dat ze erover bezig waren. Toen wij aan tafel zaten. Wat hoorde je dan vraagt Ashley. Die waren er over bezig vertelt Tom, over het spel. Die waren aan Ronahi aan het vragen hoe ze haar ballen had gehangen.

Daarna vraagt Ashley nog even hoe ze het spel met Alice speelt. Hoe zie je haar? Ze is voor mij een vriendin hier antwoordt Tom. Iemand waar ik in de avond zit te kletsen waarbij het niet over Big Brother gaat. Ik heb haar nog nooit iets vertelt over strategie. Ik weet dat zij voor zichzelf speelt. Ik vind mooi dat ze voor zichzelf speelt. Maar ik speel niet met haar benadrukt hij. Jimmy heeft wel het idee dat ze het meer is gaan spelen naar mate de weken vorderen. Ashley heeft dat idee ook. Ze red het niet meer alleen. Dat is de hele weg zo gegaan maar je moet iets. Anders is ze in het wilde weg in haar eentje er tussen aan het hangen. Ze weet ook wel dat ze uiteindelijk als pion gebruikt wordt. Je merkt gewoon dat ze keuzes gaat maken. Zie jij dat ook? Ik zie dat ze meer met hun is antwoordt Tom. Ik was gewoon benieuwd hoe jij er naar kijkt zegt Ashley. Ook omdat je veel dingen met haar deelt. Ik deel alleen mijn gevoelens en emoties alleen voor hierbuiten zegt Tom. Maar hij zou niet snel op haar gaan uit vriendschappelijke redenen.

Uiteindelijk gaat Ashley de kamer weer uit. Tom, Glenn en Jimmy praten nog even verder. Tom vertelt aan Glenn wat Ashley vroeg. Ze vroeg sta je samen in het spel met Alice, of ik het spel samen met haar speel. Dat is de enige met wie ik kan babbelen als het gewoon eens over normale dingen moet gaan. Ken je dat gewoon even buiten zit gewoon even zo… Glenn merkt op dat dat hetzelfde was met Sabeau. We waren totaal niet bezig met het spel. Tom benadrukt dat het ook wel eens goed is om even niet over het spel te praten en dat heeft hij met Alice.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.9]

Ook interessant:

16 Reacties

Jongen 4 maart 2024 - 12:28

Ashley is degene die de hele tijd in kampen denkt , haar leger , ‘mijn leger werkt goed’, laat mensen die geen kant willen kiezen met rust!

Beantwoord
Elly A 4 maart 2024 - 12:29

Ongelooflijk. Ze kan het niet laten. Alice is met haar 19 jaar meer volwassen en slimmer. Hoezo moet er een kamp gekozen worden. Snel Ashley eruit. Dan wordt het weer gezellig zonder 2 zogenaamde door haar gecreëerde kampen. Wat een vals mens. Of begint ze bang voor haar eigen hachje te worden.

Beantwoord
Roos 4 maart 2024 - 12:34

Dit is duidelijk zo,n manier van Ashley wat voor mij stoken is. Suggereren dat Tom dat gezien had, eigenlijk niet leuk vinden dat Tom met Alice omgaat, simpelweg omdat ze de regie wil hebben van wie met wie omgaat en praat. Zo jammer deze houding, want ik denk dat er een goed mens achter steekt, maar dat komt echt niet naar buiten hier! Ze is hier echt de stoker van alles!

Beantwoord
Snijers linda 4 maart 2024 - 12:50

Ze is al een tijdje bezig met die andere , dat ze dat nog niet gezien hebben

Beantwoord
Elly 4 maart 2024 - 13:10

Ik heb vorige wk al gezegd dat Alice niet zo eerlijk is als dat zij iedereen wil laten geloven
Maakt mij verder niet uit, het is ook n spel, maar zeg dan niet in ben alleen en speel alleen want dat doet ze al n tijdje niet meer, maar ben eerlijk, je kan vinden wat je wil van Ashley maar ze komt er wel vooruit en vraagt als ze iets weten wil, is niks mis mee en wel zo eerlijk

Beantwoord
anita 4 maart 2024 - 14:12

Konkel de konkel wat kan iemand lelijk worden door gedrag Ashley bang dat je door de mand valt?

Beantwoord
Carin 4 maart 2024 - 15:57

Ja hoor Ashley gaat Alice nu aanpakken en verdeeldheid bij haar leger zaaien.
Even een paar verdachtmakingen over Alice droppen bij Tom ,Danny en Jimmy…

Beantwoord
Elly A 4 maart 2024 - 16:29

Nu is Alice aan de beurt bij haar. Alice van 19!!!!! heeft meer fatsoen in haar pink dan zij in haar hele lijf.

Beantwoord
Smurf 4 maart 2024 - 17:44

Ashley knijpt hem nu Danny de power of nomination heeft en hij haar al een keer op de bank heeft gezet. Nu probeert ze Alice bij Danny in een kwaad daglicht te zetten, geniepig manipulatief vrouwtje. Hopelijk trapt Danny er niet in en zet hij Ashley samen met Karen op de bank.

Beantwoord
Elly 4 maart 2024 - 18:18

@elly A maar wat heeft het er in hemelsnaam mee te maken dat jou woorden gebruiken Alice 19 jaar !!!!!!! Is…kom op zeg we weten nu wel dat je Ash niet moet maar om dat nou in iedere topic en ieder bericht te blijven herhalen heeft geen meerwaarde en gaat nu wel erg vervelen…..geloof me zonder haar en Karin is t gedaan met BB
Want de rest is en blijft supersaai en nog saaier als Ashley en Karin weg zouden zijn
Maar Ashley heeft t overigens goed gezien …ik heb Alice vorige week ook acties en uitspraken zien doen op de live die zeker niet fatsoenlijk waren
En nogmaals …het is n spel voor iedereen…..maar sommige spelen het spel open en eerlijk en sommige stiekem en dat laatste vind ik erger

Beantwoord
Elly 4 maart 2024 - 18:27

@ smurf….fout gedacht…Danny gaat haar echt niet op de bank zetten er zijn nog veel wachtende voor haar whahahaha

Beantwoord
Hans 4 maart 2024 - 19:40

Roddel tante er uit punt uit.Dat gekonkel van haar

Beantwoord
Elize 4 maart 2024 - 20:56

Ja, Ashley speelt het heel open …… niet dus. Ze zegt misschien alles tegen haar leger, maar tegen het (volgens haar) “andere kamp” zegt ze niks. Dat noem ik niet open en eerlijk. Ze probeert steeds haar leger in te zetten tegen iemand die niet met haar is. Super dat Alice ook wat meer mee gaat doen met “het spel”.

Beantwoord
Nans 5 maart 2024 - 08:17

Ashley heeft niemand voor de bus gegooid. Tyron en Randy wel.
Ook bij Danny hebben ze dat gedaan.
Dus denk dat Danny op 1 van hun gaat.

Beantwoord
Marc Croes 6 maart 2024 - 11:29

Ze is weer bezig die rodeld maar op los naar buiten

Beantwoord
Marc Croes 6 maart 2024 - 15:12

Ashley naar huis. A .u.b dan kan de rust terug keren en als er 2uit moeten Karen ook

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page