Home » Doriana, Randy, Glenn en Danny zijn genomineerd, Tom en Jimmy zijn vrijgesteld

Doriana, Randy, Glenn en Danny zijn genomineerd, Tom en Jimmy zijn vrijgesteld

Door BigBrotherNederland

Vandaag is het een spannende dag in Big Brother. De genomineerden moeten een speech geven waarom ze willen blijven. De vrijgestelden beslissen welk duo de vrijstelling krijgt. De bewoners staan op tijd op en de meeste gaan op de bank zitten kletsen. Uiteindelijk klinkt er een geluidsignaal en Big Brother laat weten dat de genomineerde bewoners naar de gameroom moeten komen. Wat daar gebeurt is onbekend. De vrijgestelde bewoners zien allemaal stoelen staan. Alice denkt dat het sowieso iets met gunnen gaat zijn. De bewoners in het huis besluiten te ontbijten en af te wachten op wat er komen gaat.

Terwijl de bewoners in het huis ontbijten moeten ze verzamelen op de bank. Daarna neemt Big Brother het woord. De genomineerde duo’s gaan jullie zo meteen overtuigen om een nominatie in te wisselen voor een vrijstelling. Dat doen ze door een pleidooi te geven. Jullie beslissen na afloop van welk duo jullie de nominatie omzetten naar vrijstelling. Luister aandachtig na wat ieder duo te zeggen heeft. Geef ieder duo een eerlijke kans door goed naar ze te kijken. De vrijgestelde bewoners vinden dit een zware opdracht. Big Brother wenst hen succes.

Vervolgens verschijnt er op het beeldscherm in de woonkamer de gameroom. Elk duo krijgt enige tijd om hun verhaal te doen. Daarna zien we duo’s Danny & Glenn, Doriana & Randy, en Tom en Jimmy hun verhaal doen. Het geluid is niet van goede kwaliteit en het was dus minder goed te volgen. De speech van Tom en Jimmy krijgen we niet helemaal mee want er volgt een livestream onderbreking. Als er weer beeld is zien we de bewoners in het huis praten over de speeches. Dilano en Sabeau stemmen op Tom & Jimmy. Het is een persoonlijk sterk verhaal, emotioneel. Volgens Sabeau was het een sterk pleidooi. Ook Ronahi stemt op dit duo, ook al heeft ze weinig met Tom. Ze gunt het Jimmy heel erg. Ik vind het oprecht heel moeilijk om te doen benadrukt ze. Dan wordt de livestream wederom onderbroken. Als er weer beeld is zien we de genomineerden kletsen in de gameroom.

Uiteindelijk laat Big Brother in de gameroom weten dat de nominaties bekend zijn. De bewoners in de gameroom wensen elkaar veel succes. Op het kleine tv-tje verschijnt de uitslag. Het eerste duo wat in beeld komt zijn Randy en Doriana. Het tweede duo is Glenn en Danny. Dat betekent dat Tom en Jimmy vrijgesteld zijn door de groep. Jimmy slaat emotioneel zijn handen voor zijn mond. Proficiat zegt Doriana terwijl ze hem een knuffel geeft. Ik had het jullie ook zo gegund snikt hij. Helaas pindakaas zegt Doriana. Tom geeft Jimmy een knuffel, deze is voor u benadrukt hij. De rest geeft elkaar een knuffel en daarna mogen ze het huis in. Daar blijft Jimmy enige tijd emotioneel. Weer genomineerd zucht Doriana. Daarna is het tijd voor het ontbijt.

Stemmen kan vanaf nu via onderstaande linkjes. Let erop dat je stemt op de bewoner die je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 5]

Ook interessant:

23 Reacties

Elly 22 februari 2024 - 10:27

Mooie uitslag en zeer terecht……wat mij betreft mag Doriana nu vertrekken en als er twee moeten ook Randy, als tegengewicht voor de jonkies vindt ik dat Danny en Glen zeker moeten blijven

Beantwoord
Elly 22 februari 2024 - 10:37

Zooooo Danny wat laat jij jezelfkennen….nu Jimmy en Tom zwart maken omdat ze emotie tonen en hun verhaal vertellen….en dat jij niet verdiend om op de bank te zitten…nou mijn twijfel is iig weg…ik stem op Glen, die heeft geen kapsones en ziet alles heel goed en maakt geen mensen zwart, Randy en vooral Doriana mag wat mij betreft vertrekken, vooral die laatste is n pure sfeerverzieker en voegt niets toe

Beantwoord
Sylvia 22 februari 2024 - 10:39

Als ik mijn beste vriendin in dat huis had zitten? ging ik niet voor een ander, maar voor mijn beste vriendin.

Dus Rohani? Ik wist dat je meerdere gezichten had, maar nu weet ik het zeker!

Want den Tom moet je niet, en met Jimmy heb je niks. Je hebt jezelf, dat denk je nu, safe gezet, maar dir ga je duur komen te staan om jouw vriendin in de kou te laten staan!

Wat betreft Jimmy? nog meer zieltjes winnen! Alleen maar. Steeds over zichzelf en niet even naar Randy, Doriana, Glenn of Danny gaan?
Egoïst is het, en ook dit gaat Dilano duur komen te staan, wat hij weet niet dat Jimmy ook over hem praat, over iedereen en alles door roddelen.

Ik vind het natuurlijk ook vervelend voor Glenn en Danny. Maar ook Glenn is hierin de volwassene. Danny maakt het niet uit, het is maar een spel. Maar ondertussen alleen maar zeuren erover.
Glenn mag zeker in het huis blijven. Hij laat zich niet direct meeslepen met o.a. de dames en Danny.

We gaan het zien zaterdag, gaat weer spannend worden.

Beantwoord
Nans 22 februari 2024 - 10:55

Helemaal met jou eens! Elly.

Beantwoord
Xxx 22 februari 2024 - 11:06

Enne carnaval is al twee weken voorbij slimmerikken daar we werken alweer twee weken

Beantwoord
Roberto 22 februari 2024 - 11:08

Ro is vals tegenover Doriana. Als Ro er eens opstaat dan vliegt ze eruit.

Beantwoord
Sylvia 22 februari 2024 - 16:08

@Roberto, helemaal mee eens! Dat noemt zich een vriendin? Rohani is helemaal geen vriendin van Doriana, totaal niet en niet geweest.

Ze gebruikt Doriana omdat ze juist niemand heeft daar, alleen Doriana ziet het niet. Zij is te braaf, ze moet harder optreden tegen zulke mensen.

Beantwoord
jeroen 22 februari 2024 - 11:12

als er 2 mogen vertrekken zijn het danny en glenn , heeft ashley geen marionetten meer achter haar

Beantwoord
G 22 februari 2024 - 11:16

Ik hoop dat Danny en Glen mogen blijven. Je kan helaas maar voor 1 je stem uitbrengen

Beantwoord
MXX 22 februari 2024 - 11:16

Whoop whoop! #teamglenn
En elke bewoner is lief. Hartje voor Doriana🤍. #girlpower

Beantwoord
Sylvia 22 februari 2024 - 16:12

@MXX en ik deel jouw mening over Doriana 🤍

En wat je zegt? iedereen is lief? eigenlijk wel. Het zijn mensen die het huis zijn ingegaan om een strijd te voeren.
Persoonlijk vind ik het soms too much, zeker met uitlatingen betreft.

Maar, er kan er maar 1 de winnaar zijn, en dat gaan we dan zien.

Beantwoord
gerardus 22 februari 2024 - 11:25

Wat een mooie uitslag hoop dat RANDY het huis gaat verlaten……OOk omdat er al veel belgen naar huis zijn gestuurt . ik ben zelf ned . maar deze persoon Moet gewoon eruit.

Beantwoord
Marijke 22 februari 2024 - 11:35

Terechte vrijstelling! voor Doriana en Randy ” karma is een bitch! “

Beantwoord
Se 22 februari 2024 - 11:39

Ben benieuwd wie er naar huis gestemd wordt.
We gaan het zien zaterdag..

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 12:39

Ja, ik gun het Jimmy ook en Tom niet. Hopelijk vertrekt Doriana. Randy moet zeker blijven.

Beantwoord
Ostyn luc 22 februari 2024 - 12:51

De “vijanden” van de generaal hebben hun eigen exit geregeld, dom.

Beantwoord
Gerardus 22 februari 2024 - 13:48

Hoop van ganzeharte dat Randy eruit gaat..zijn nu al teveel belgische personen het huis hebben verlaten…en dat zeg ik als een Nederlander.

Beantwoord
Chris 22 februari 2024 - 18:23

Hopelijk Doriana zaterdag naar huis

Beantwoord
Gezina 22 februari 2024 - 18:27

Ja die Doriana mag van mij weg. En Ronahi laat nu haar ware aard zien. Stemt haar vriendin eruit. Hoop dat Glenn mag blijven.

Beantwoord
Eduard 22 februari 2024 - 22:27

Daaaaaag Doriana! Pak je koffers maar, jij gaat naar huis!! En je vriendin volgende week!! #team Ashley💪🏻

Beantwoord
Pappahotelwisky 23 februari 2024 - 09:17

Leuk programma hopelijk goed bekeken.
De niet boeiende meest saaie figuren zitten op de bank

Beantwoord
Ro 23 februari 2024 - 09:22

Jongens Jongens!! Volgens mij kijken wij dezelfde programma. Bigbrother toch? Het is een spel en blijft een spel. Iedereen mag zichzelf beschermen en doen en laten wat ze willen/vinden. Nominatie is en blijft moeilijk. Je moet iemand kiezen en tactisch spelen. De beste wint. Iedereen wordt een x voor de bus gegooid. Of je mij mattie bent of niet. Of je roddelt Of meeloopt. Voor mij mag Randy blijven oleeee

Beantwoord
Elsje 23 februari 2024 - 09:23

Doriana bye bye 🙌

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page