De genomineerden van deze week zijn: Chelsea, Charlotte en Danny

De genomineerden van deze week zijn: Chelsea, Charlotte en Danny

De bewoners worden naar de woonkamer geroepen. Zodra iedereen zit wordt duidelijk wat er gaat gebeuren. Het is tijd voor de uitslag van de nominaties, gisteren moest Michelangelo immers nomineren. Op het beeldscherm komt een tekst te staan: “De genomineerden zijn…” een muziekje start en de eerste genomineerde bewoner is: Charlotte. Daarna verschijnt de foto van Danny en als laatste Chelsea. Deze drie bewoners zijn dus de genomineerden van deze week. Volgens Ilse moet er niet geoordeeld worden, het is een spel benadrukt ze. Michelangelo blijft stil en spreekt liever iedereen apart en niet hier. Michelangelo heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Hij doet zijn handen voor zijn ogen en genomineerde Danny zegt kop op, het hoort erbij he.  Het is gebeurt en gedaan. Ook Bart biedt Michelangelo troost. Ik neem je niks kwalijk zegt Danny, dat weet je. Je kan er niks aan doe. Het was niet persoonlijk zegt Michelangelo. Ook Ilse heeft het moeilijk, het gaat vooral om de gevoelens in de groep.

Danny en Lindsey zitten buiten. Lindsey vraagt hoe het met de girls is. Ze zijn f*cked antwoordt Danny. Rob bekommert zich ondertussen over Chelsea. Hij probeert haar wat op te peppen. Charlotte zegt dat het niets uitmaakt, ik ga alleen naar huis, mijn auto staat toch hier. Bart praat ondertussen met Danny, hij denkt dat hij zich geen zorgen moet maken. We gaan het zien antwoordt Danny, we gaan het nog een paar dagen leuk maken. Het is hard he. Chelsea is nog altijd in tranen. Rob wenst hen sterkte. Ik weet hoe het voelt maar na een paar uur gaat het beter benadrukt hij. De genomineerden moeten nog bekomen van de shock maar de kijker beslist benadrukt Bart. En Charlotte denkt dat het spannend gaat worden. Vanaf nu kun jij als kijker ook weer stemmen! Dit keer beantwoord je de vraag wie jij in het huis wilt houden. Stemmen kan via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.2]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Jacky at 14:15

  Blij dat de kijker nu eens mag kiezen wie er mag blijven…. Heb er een goed gevoel bij…. Denk dat we een verassende uitslag krijgen …

 2. Sjoerd at 20:45

  Hopelijk gaat Danny er uit. Manipuleert mensen op een nare manier. Natuurlijk, het is een spel (en dit seizoen nog persoonlijker dan andere jaren (weet niet of ik dat een vooruitgang vind)) en je wil winnen, maar voor de gun-factor is dergelijk gedrag meestal niet gunstig. Dus komt de afrekening niet nu, dan komt die ongetwijfeld later.

 3. Jaap at 08:31

  Als die 2 meiden eruit zijn is het een saai zooitje die 2 brengen nog leven in het huis die mannen zitten constant op hun rug in de bank

 4. rdb at 12:08

  Danny mag eruit van mij.
  Die meiden moeten er in blijven,
  Die zorgen juist voor wat sfeer met hun gezang.
  Teminste wat leven in de brouwerij.
  Danny is veel te veel met het spel bezig en heeft bovendien dezelfde stem als gordon.
  vet irritant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *