Home » Jolien twijfelt aan zichzelf en haar verblijf in Big Brother

Jolien twijfelt aan zichzelf en haar verblijf in Big Brother

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn vandaag op hun gemak opgestaan, hebben ontbeten en maakten zich klaar voor een nieuwe dag. Nieuwe bewoner Jolien heeft het moeilijk. Ze is emotioneel. Charlotte heeft door dat er iets speelt en vraagt of alles oke is. Heb je het even moeilijk? Ja antwoordt Jolien. Ik heb het gevoel dat ik me hier niet thuis voel voegt ze eraan toe. Charlotte antwoordt dat dat gewoon zijn tijd nodig heeft. Dit is nog maar het begin he benadrukt ze. Je bent hier nog niet eens een volle week. Dat is waar antwoordt Jolien. Heb je nooit een leven gehad zonder je vriend vraagt Charlotte. Jolien antwoordt ja, ik had het niet moeten doen. Ik herken dat zegt Charlotte. Het is nu nog wat extremer, we zijn bijna compleet. Het is nu ook veel drukker. Ik twijfel gewoon aan mijzelf geeft Jolien toe. Als ik dan Kyara zie, ik dacht dat ik ook zo snel mee zou gaan. Charlotte denkt dat Kyara heel anders is. Ze is to the point. Ik in het dagelijks leven ook antwoordt Jolien. Ik ben hier niet wie ik ben. Ik ben altijd hard, ik zeg wat ik denk. Ik ben veel aanwezig, dat ben ik hier niet. Charlotte denkt dat iedereen zo is. Als er dan mens zijn die hier overheersen. Ik kan er nu niet meer boven komen zegt Jolien. Charlotte denkt op haar beurt dat het tijd nodig heeft. Later praat ze er ook nog over met Chelsea en Kyara die haar op proberen te beuren… Maar of dat gaat lukken?

Ook Ilse heeft nog wel het gevoel dat ze niet in de massa mee kon. Maar nu is het wel weer weg. Verder wordt er gekletst, worden er haren gedaan, gedoucht en gebeurt er niet zoveel vandaag. Wellicht gaat dat nog komen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.9]

Ook interessant:

6 Reacties

Yvonne kerssens 20 januari 2023 - 15:34

Waarom twijfelt ze aan haar zelf ?

Beantwoord
Lydia lepee 20 januari 2023 - 15:45

Jolien gedraagt zich normaal!
Dat komt nog goed!

Beantwoord
Alex 20 januari 2023 - 15:55

Ze heet Chiara.

Beantwoord
Lydia lepee 20 januari 2023 - 16:06

Hoe Danny zich probeert te redden van het vals spelen!
Hij gaat eruit hoop ik!

Beantwoord
Gerard 20 januari 2023 - 16:57

Als ze weg gaat bijvoorbeeld hoef dan die genomineerd zijn niet der uit dan ????
Of wel ben benieuwd erna!!

Beantwoord
Lydia lepee 20 januari 2023 - 18:50

Toch bedankt bigbrother voor het nieuws!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page