Volgens Chayron is Michelangelo niet te vertrouwen en welke genomineerde moet vandaag weg?

Volgens Chayron is Michelangelo niet te vertrouwen en welke genomineerde moet vandaag weg?

Afgelopen avond was het erg rustig in het Big Brother huis. Na het eten zaten de bewoners voornamelijk op de bank. Verder heeft Rob het liedje “ik heb de hele nacht liggen dromen” aan Ali geleerd. En werd er in de tuin gezeten gezellig bij een vuurtje. De bewoners leren Turks van Ali, kortom niet echt veel spannende dingen. In de nacht zijn er nog wel wat gesprekken geweest over de nominaties en dan voornamelijk over de uitslag. Vooral Chayron, Charlotte, Chelsea, Danny en Lindsey praten er enige tijd over.Verschillende complotten kwamen voorbij over Michelangelo. Volgens Chayron is hij niet te vertrouwen. Inmiddels zijn de bewoners wakker. De groene kamer is gelijk wakker, bij de andere kamer is dat wat minder. Als uiteindelijk iedereen wakker is haalt Rob koffie uit de Big Brother wall. Het gaat al stukke beter met zijn knie. Na de koffie is het tijd voor ontbijt. En de nieuwe dag kan echt van start gaan. Zou Big Brother nog iets in petto hebben vandaag? Het beloofd sowieso een spannende dag te worden want vandaag moet er één van de genomineerden weg. Wordt het Danny, Chelsea of Charlotte? Stemmen kan nog
steeds. Via onderstaande links kun je een stem uitbrengen:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. M.B at 10:30

  Hoop dat Chelsea mag vertrekken ,is niet fijn voor je oren als je live kijkt met haar aanstellerij…mja nog wat jong van geest 😀

 2. Paoli at 10:57

  Michelangelo is helemaal niet vertrouwen Daarom heeft hij niet veel vertrouwen. Hij is erg narcisme mens bij Big Brother. Echt Jammer dat Danny , Charlotte en Chelsea genomineerd. Lindsey is echt Toppie vrouw !

 3. Gerard at 13:06

  Chayron je bent zelf ook niet toevertrouwen je praat teveel met je vriend Danny over andere en praat je ,dan de mooi uit tegen over Jason die had al tegen jullie wat gezegd en daar praten je probeerde je er uit tepraten maar Jason hebt jullie door.

 4. Lydia lepee at 13:29

  Waarom maken de bewoners met dezelfde ingredieenten,
  geen smakelijke maaltijd..
  Bvb. Broccoliesoep…warm op koude winterdagen.Ook voor savonds
  met.broodkorstjes.
  En pikante noedels met kip chili en ajuin en look?
  Is dit op zijn Hollands koken?…waardeloos en smakeloos!

 5. Chelly at 05:30

  Niemand is te vertrouwen.Chayron en Danny hebben een pact gesloten.Iedereen moet zijn eigen hachje redden.Jason en Bart lijken het goed met elkaar te vinden dus die hebben wat aan elkaar.Hij is jong maar heeft een goede intuïtie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *