De bewoners worden verrast, het alarm voor de nominatie gaat nu al af

De bewoners worden verrast, het alarm voor de nominatie gaat nu al af

De bewoners worden verrast door het nominatie alarm wat af gaat. De sirene loeit en de lampen gaan aan en uit. Het is tijd om te nomineren! De bewoners worden één voor één naar de dagboekkamer geroepen om hun stem uit te brengen. Er wordt flink over gekletst, ze hadden dit totaal niet verwacht. Kristof verwacht stemmen te krijgen en Tobias ook. Salar denkt dat er nu genomineerd gaat worden, dat wordt bekend gemaakt en de genomineerden kunnen dan geld pakken. Het is natuurlijk allemaal speculeren. Her en der wordt er gefluisterd sommigen weten niet wat ze moeten doen nu Nouchine en Salar vrijgesteld zijn. Nouchine laat weten dat ze bewust een stem heeft weggegooid. Ik denk dat Julio er wel op komt fluistert ze naar Nawel. Nawel weet echt niet wat ze moet doen. En uiteindelijk heeft ze het er ook moeilijk mee, ze is bang dat ze voor de zesde keer genomineerd word. Nooit iemand die mij red. Die denken allemaal dat ik zo sterk ben en zo stoer. Tobias en Grace lopen rondjes door de tuin. Volgens Tobias is het nu ook lastig, je bent nog maar met zeven mensen. Er is geen enkele keus waarbij je je goed gaat voelen. Daarna laat hij doorschemeren dat hij voor Julio gegaan is. Maar ook voor Kristof. En is er zeker van dat hij volgende week aan de beurt is als hij mag blijven. Uiteindelijk gaan de meesten een spelletje spelen en afwachten op wat er nog meer komen gaat…

UPDATE: de uitslag is inmiddels al bekend, deze week zijn er twee genomineerden

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.1]
Er zijn 31 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 11:54

  Als het om geld gaat zullen mensen altijd voor zichzelf gaan en zullen zelfs hun beste maat op de bank plaatsen. Daarom heeft Tobias Kristof op de bank gezet hij denkt van Nawel en Nouchine te kunnen winnen. Ook denkt hij dat hij Salar kan verslaan samen met Grace. Ik denk dat hij zich daar erg in vergist.

   • El Jose at 20:59

    Echt zo preuts? Doe is eens niet zo onnozel. 20 jaar geleden liepen ze zonder bh rond in bb. Echt belachelijk om zo te denken…

    • john at 09:03

     Goed opgemerkt Mim, ik denk dat Bonnie met zichzelf niet klaar komt en waarschijnlijk zelf niet in een bh kan rondlopen wegens haar figuur, anders zou ze hierop niet letten en dus erg jaloers is op de schoonheid van Nawel. Nawel is een mooie vrouw en dat mag gerust gezegd worden en ook in haar bh ziet ze er erg goed uit. Nawel gaat zeker winnen of ze neemt de halve pot mee en gaat naar huis wat ik haar ook niet kwalijk zal nemen en dan blijft er niet meer veel over voor de anderen.

 2. Marjo at 12:08

  Als Kristof tegen Nawel op de bank komt zal Kristof uit het spel gaan. Maar ja dan is BB uitgespeelt en heb je alleen nog saaie spelers. Dan zouden Salar en Nouchine de kar moeten trekken maar Tobias en Grace willen Nouchine er uit hebben dus wat blijft er dan over ……………………… Helemaal niets en is het kijken voor de meeste mensen gedaan.

  • john at 09:16

   Jawel Alex,
   Nawel gaat het huis verlaten met 15000 euro en ik sta volledig achter haar want anders gaan de russen hiermee er vandoor!

 3. Hans s at 14:42

  Tobias heeft helemaal geen band met Grace hij doet net alsof en is ijskoud tegen haar , gisteren ook geeft die Grace een klein kusje op haar voorhoofd en Grace had meer verwacht en lekkere zoen op de mond kan er niet van af , Tobias heeft Grace alleen nodig voor zijn doel en dat is om er niet uit gestemd te worden.

  • Marjo at 17:00

   klopt, Tobias is niet zo heel netjes. Hij heeft gisteren veel kunnen zien en is dus in het voordeel ten opzichte van andere deelnemers en hij heeft ook al veel aan Grace verteld eigenlijk mocht dat niet maar ja op die manier weet hij zeker dat ze met hem mee gaat. Eng ventje eigenlijk.

 4. rurijk at 15:51

  Hopelijk is het nu de beurt aan Kristof om eindelijk het huis te verlaten en laat die dan gelijk Salar mee nemen die kinderlijke jongen

 5. Els at 15:53

  Berekende Grace heeft spel allang uitgestippeld. Iedere inwoner die haar te populair wordt, zal zij zwart maken. Laat Julio maar winnen. Heerlijke man!

 6. angellady at 16:10

  nou van mij mag tobias er eens een keer uit…wat misbruikt hij grace… zonder haar is hij net niks.. en die andere genomineerde mag van mij kristof zijn.. wat zal er dan wel een fijne sfeer zijn zonder al dat gekonkel in huis..en ja nawel germ is wel heel makkelijk doelwit …meid van ij mag je er wel in blijven.

 7. Zooitje at 16:41

  Het programma is voor mij al een tijdje over.
  Niks meer aan, alleen op liggen en roddelen.
  Onbegrijpelijk dat BB dit toelaat. JAMMER!!

 8. Ramona at 19:05

  Ik hoop dat Nawel mag blijven. De rest is fake. Ze beschermen elkaar de hele tijd. Sta eens er alleen voor net als Nawel. Echt een sterke vrouw en die het verdiend om te winnen.

 9. Anne at 19:14

  Hopelijk gaat Kristof naar huis. Het is genoeg geweest . Hij is te dominant en speelt teveel toneel. Altijd kritiek op een ander zoals met Leroy , terwijl hij zelf die pin vandoor ging verleden week.

 10. Wilma at 19:14

  Nawel eruit wat een Jantje huil en lach, zogenaamd zo verdrietig, maar met alles wat ze doet houd ze er rekening mee hoe ze op de camera overkomt, nog nooit zo’n gemaakt mens mee gemaakt en onder dat zogenaamde lieve vrouwtje zit de gemeenste speler van big brother

 11. Jongen at 19:28

  Vandaag eindelijk het spel met de ballen voor little brother op tv gezien, wat vrouwonvriendelijk is dat met langere armen is het zoveel gemakkelijker , de vrouwen staan gewoon machteloos hoe hard ze ook hun best doen , en dan tobias met die eieren wat een zeikerd is het toch , vind hem bijna erger dan kristof , altijd zeiken we weten nou wel dat hij zich niet 100%kan geven door zijn voet nu weet hij hoe de vrouwen zich voelen al de hele tijd want de vrouwen zijn kleiner en lichter , kortere armen enz hoe denk je dat die zich voelen ? Bij elk spel zijn ze benadeeld , schandalig

  • john at 09:21

   Toppie Eduard,

   jij hebt smaak en weet wat schoonheid is zoals heel veel mensen uit nederland en niet te vergeten België. Zij is een echt TOPPERTJE en kan winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *