Home » De bewoners worden verrast, het alarm voor de nominatie gaat nu al af

De bewoners worden verrast, het alarm voor de nominatie gaat nu al af

Door BigBrotherNederland

De bewoners worden verrast door het nominatie alarm wat af gaat. De sirene loeit en de lampen gaan aan en uit. Het is tijd om te nomineren! De bewoners worden één voor één naar de dagboekkamer geroepen om hun stem uit te brengen. Er wordt flink over gekletst, ze hadden dit totaal niet verwacht. Kristof verwacht stemmen te krijgen en Tobias ook. Salar denkt dat er nu genomineerd gaat worden, dat wordt bekend gemaakt en de genomineerden kunnen dan geld pakken. Het is natuurlijk allemaal speculeren. Her en der wordt er gefluisterd sommigen weten niet wat ze moeten doen nu Nouchine en Salar vrijgesteld zijn. Nouchine laat weten dat ze bewust een stem heeft weggegooid. Ik denk dat Julio er wel op komt fluistert ze naar Nawel. Nawel weet echt niet wat ze moet doen. En uiteindelijk heeft ze het er ook moeilijk mee, ze is bang dat ze voor de zesde keer genomineerd word. Nooit iemand die mij red. Die denken allemaal dat ik zo sterk ben en zo stoer. Tobias en Grace lopen rondjes door de tuin. Volgens Tobias is het nu ook lastig, je bent nog maar met zeven mensen. Er is geen enkele keus waarbij je je goed gaat voelen. Daarna laat hij doorschemeren dat hij voor Julio gegaan is. Maar ook voor Kristof. En is er zeker van dat hij volgende week aan de beurt is als hij mag blijven. Uiteindelijk gaan de meesten een spelletje spelen en afwachten op wat er nog meer komen gaat…

UPDATE: de uitslag is inmiddels al bekend, deze week zijn er twee genomineerden

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.1]

Ook interessant:

31 Reacties

Marjo 1 maart 2022 - 11:54

Als het om geld gaat zullen mensen altijd voor zichzelf gaan en zullen zelfs hun beste maat op de bank plaatsen. Daarom heeft Tobias Kristof op de bank gezet hij denkt van Nawel en Nouchine te kunnen winnen. Ook denkt hij dat hij Salar kan verslaan samen met Grace. Ik denk dat hij zich daar erg in vergist.

Beantwoord
bonnie 1 maart 2022 - 11:57

Hopelijk nawel eruit . SNAP JE .

Beantwoord
bonnie 1 maart 2022 - 15:40

Hallo bb in een bh rondlopen in het huis zijn dat je nieuwe regels ( Schande ) om naar te kijken .

Beantwoord
El Jose 1 maart 2022 - 20:59

Echt zo preuts? Doe is eens niet zo onnozel. 20 jaar geleden liepen ze zonder bh rond in bb. Echt belachelijk om zo te denken…

Beantwoord
Mim 2 maart 2022 - 08:24

als je daar niet tegen kan moet je zeker niet meer kijken…. nawel mag…. winnen….

Beantwoord
john 3 maart 2022 - 09:03

Goed opgemerkt Mim, ik denk dat Bonnie met zichzelf niet klaar komt en waarschijnlijk zelf niet in een bh kan rondlopen wegens haar figuur, anders zou ze hierop niet letten en dus erg jaloers is op de schoonheid van Nawel. Nawel is een mooie vrouw en dat mag gerust gezegd worden en ook in haar bh ziet ze er erg goed uit. Nawel gaat zeker winnen of ze neemt de halve pot mee en gaat naar huis wat ik haar ook niet kwalijk zal nemen en dan blijft er niet meer veel over voor de anderen.

Beantwoord
Marinus van Boeyen 1 maart 2022 - 11:59

Wederom, ik hoop dat Christoff de sigaar is .Onbegrijpelijk dat Tobias en Grace niet samen de namen benoemen.

Beantwoord
Marjo 1 maart 2022 - 12:08

Als Kristof tegen Nawel op de bank komt zal Kristof uit het spel gaan. Maar ja dan is BB uitgespeelt en heb je alleen nog saaie spelers. Dan zouden Salar en Nouchine de kar moeten trekken maar Tobias en Grace willen Nouchine er uit hebben dus wat blijft er dan over ……………………… Helemaal niets en is het kijken voor de meeste mensen gedaan.

Beantwoord
Lindz 1 maart 2022 - 12:28

Hopelijk een nominatie voor de welweter Kristof. Wat een aansteller en moeial.

Beantwoord
Alex 1 maart 2022 - 12:40

Hopelijk krijgen ze geen geld geboden om te vertrekken.

Beantwoord
john 3 maart 2022 - 09:16

Jawel Alex,
Nawel gaat het huis verlaten met 15000 euro en ik sta volledig achter haar want anders gaan de russen hiermee er vandoor!

Beantwoord
Hans s 1 maart 2022 - 14:42

Tobias heeft helemaal geen band met Grace hij doet net alsof en is ijskoud tegen haar , gisteren ook geeft die Grace een klein kusje op haar voorhoofd en Grace had meer verwacht en lekkere zoen op de mond kan er niet van af , Tobias heeft Grace alleen nodig voor zijn doel en dat is om er niet uit gestemd te worden.

Beantwoord
Chelly 1 maart 2022 - 16:36

Hans s je hebt volkomen gelijk
Kristof vertrouwt hem en hij steekt een dolk in zijn rug
Hoop zo dat hij en Grace er gauw uitgaan

Beantwoord
Marjo 1 maart 2022 - 17:00

klopt, Tobias is niet zo heel netjes. Hij heeft gisteren veel kunnen zien en is dus in het voordeel ten opzichte van andere deelnemers en hij heeft ook al veel aan Grace verteld eigenlijk mocht dat niet maar ja op die manier weet hij zeker dat ze met hem mee gaat. Eng ventje eigenlijk.

Beantwoord
rurijk 1 maart 2022 - 15:51

Hopelijk is het nu de beurt aan Kristof om eindelijk het huis te verlaten en laat die dan gelijk Salar mee nemen die kinderlijke jongen

Beantwoord
Els 1 maart 2022 - 15:53

Berekende Grace heeft spel allang uitgestippeld. Iedere inwoner die haar te populair wordt, zal zij zwart maken. Laat Julio maar winnen. Heerlijke man!

Beantwoord
angellady 1 maart 2022 - 16:10

nou van mij mag tobias er eens een keer uit…wat misbruikt hij grace… zonder haar is hij net niks.. en die andere genomineerde mag van mij kristof zijn.. wat zal er dan wel een fijne sfeer zijn zonder al dat gekonkel in huis..en ja nawel germ is wel heel makkelijk doelwit …meid van ij mag je er wel in blijven.

Beantwoord
Zooitje 1 maart 2022 - 16:41

Het programma is voor mij al een tijdje over.
Niks meer aan, alleen op liggen en roddelen.
Onbegrijpelijk dat BB dit toelaat. JAMMER!!

Beantwoord
Brie 1 maart 2022 - 18:32

Ben het eens met Hans. Tobias is een wolf in schaapskleren

Beantwoord
Hubo 1 maart 2022 - 18:48

Ik las net op twitwiter dat Liese van vorig seizoen MS heeft. Dat is heftig.

Beantwoord
Alex 1 maart 2022 - 20:16

Dat is wel erg vroeg. Ze is nog geen 30. Ik hoopte dat ze zou winnen.

Beantwoord
Ramona 1 maart 2022 - 19:05

Ik hoop dat Nawel mag blijven. De rest is fake. Ze beschermen elkaar de hele tijd. Sta eens er alleen voor net als Nawel. Echt een sterke vrouw en die het verdiend om te winnen.

Beantwoord
mario 1 maart 2022 - 20:06

julio en nawel finale zou goed zijn , die 2 moeten het alleen zien te redden zonder hulp

Beantwoord
Yvonne 1 maart 2022 - 19:11

Kristof genomineerd ? Nawel weer de pineut zo zielig? hou haar in het spel aub

Beantwoord
Anne 1 maart 2022 - 19:14

Hopelijk gaat Kristof naar huis. Het is genoeg geweest . Hij is te dominant en speelt teveel toneel. Altijd kritiek op een ander zoals met Leroy , terwijl hij zelf die pin vandoor ging verleden week.

Beantwoord
Wilma 1 maart 2022 - 19:14

Nawel eruit wat een Jantje huil en lach, zogenaamd zo verdrietig, maar met alles wat ze doet houd ze er rekening mee hoe ze op de camera overkomt, nog nooit zo’n gemaakt mens mee gemaakt en onder dat zogenaamde lieve vrouwtje zit de gemeenste speler van big brother

Beantwoord
Jongen 1 maart 2022 - 19:28

Vandaag eindelijk het spel met de ballen voor little brother op tv gezien, wat vrouwonvriendelijk is dat met langere armen is het zoveel gemakkelijker , de vrouwen staan gewoon machteloos hoe hard ze ook hun best doen , en dan tobias met die eieren wat een zeikerd is het toch , vind hem bijna erger dan kristof , altijd zeiken we weten nou wel dat hij zich niet 100%kan geven door zijn voet nu weet hij hoe de vrouwen zich voelen al de hele tijd want de vrouwen zijn kleiner en lichter , kortere armen enz hoe denk je dat die zich voelen ? Bij elk spel zijn ze benadeeld , schandalig

Beantwoord
Gerardus 1 maart 2022 - 19:40

Hoop dat Tobias en grace genomineerd worden. Tobias is geheel niet gek op Grace

Beantwoord
Eduard 1 maart 2022 - 21:06

Kristof weg! En Nawel is top !! SNAP JE. van een fan uit Nederland.

Beantwoord
john 3 maart 2022 - 09:21

Toppie Eduard,

jij hebt smaak en weet wat schoonheid is zoals heel veel mensen uit nederland en niet te vergeten België. Zij is een echt TOPPERTJE en kan winnen.

Beantwoord
reina 2 maart 2022 - 12:23

ik hoop dat cristof naar huis gaat vervelend mannetje

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page