Home » Battle week begint goed: het groene team moet buiten slapen omdat ze een spel verloren hebben

Battle week begint goed: het groene team moet buiten slapen omdat ze een spel verloren hebben

Door BigBrotherNederland

Charlotte heeft de 15 Big Brother Coins die ze van Chelsea gekregen heeft opgeborgen. Daarna pakte Danny en Charlotte de koffers uit. Zij mogen nog een weekje langer blijven. De zandloper die aan de muur hangt begint in de middag te lopen. Volgens enkele bewoners gaat het nog wel even duren. In gekleurde overalls wachten ze op wat komen gaat. Voordat de zandloper afloopt besluiten ze nog als echte krijgers om streepjes op hun wangen te schminken. Als de zandloper afloopt zit iedereen op de bank en neemt Big Brother het woord. Bewoners tijdens battle week zullen jullie het tegen elkaar gaan opnemen. Team tegen team. Er speelt één iemand namens ieder team. En dit zijn vandaag de twee spelers: Bart en Chiara. Bart en Chiara gaat Big Brother verder. Jullie nemen het tegen elkaar op en je speelt voor je team. De inzet is erg hoog, want het verliezende team slaapt hier… Er wordt een foto vertoond en de groep reageert buiten?! In de game area. Bart en Chiara jullie mogen je gaan klaarmaken zegt Big Brother. Ik roep jullie zo op.

Als het spel begint volgt er al snel een livestream onderbreking. En als er weer beeld is wordt duidelijk dat het roze team (Bart) gewonnen heeft. Het groene team moet vannacht dus buiten slapen. Chiara zegt tegen Bart dat hij het echt goed gedaan heeft. Rob die ook bij het groene team hoort besluit vandaag niet te douchen. Dat doe ik morgen wel, lekker warm. Wat het spel precies was wordt niet echt duidelijk. Big Brother heeft ondertussen zijn Wall aangepast. Er kunnen groene mutsen aangeschaft worden voor de kou. Maar vooralsnog wordt er niets gekocht. Gaat team groen het volhouden in de kou?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist! </h2

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.4]

Ook interessant:

6 Reacties

Gerard 22 januari 2023 - 15:07

Wel erg koud voor groen om buiten toeslagen

Beantwoord
Lydia lepee 22 januari 2023 - 15:30

Verschrikkelijke wending in het spel!
Ongelijke strijd….Bart is testerk voor een vrouw!

Beantwoord
Diny 22 januari 2023 - 16:15

Niet normaal,nu buiten slapen!!!!

Beantwoord
Yvonne kerssens 22 januari 2023 - 16:26

Zou buiten slapen dat wordt een koude nacht !!

Beantwoord
Angéla Diependaal 22 januari 2023 - 18:30

Je legt ze toch niet buiten in de vrieskou als ze naar de wc moeten dan bevriezen ze al voor ze uit hum slaapzak komen dit is niet goet in Nederland proberen ze de zwerfers naar binnen te hallen voor de kou maar zij moeten buiten liggen. Ben blij dat ik nier in big brother zit.

Beantwoord
Alex 23 januari 2023 - 01:00

Misschien moeten ze binnen de verwarming ook wat lager zetten. De helft loopt in zijn blote bast.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page