Home » Het groene team wint weer, dit keer krijgen ze pizza!

Het groene team wint weer, dit keer krijgen ze pizza!

Door BigBrotherNederland

Big Brother meldt zich weer, de bewoners moeten naar de woonkamer komen. Vervolgens spreekt hij hen toe: Bewoners, bij het eerste spel speelde Bart en Chiara tegen elkaar. Vervolgens zagen we het tweede duel, tussen Rob en Chayron. En zo dadelijk krijgen jullie het volgende duel. Namelijk deze battle, Big Brother laat de foto’s van de bewoners zien die het duel moeten spelen. Dit zijn Jason en  Danny. De inzet van deze battle is groots gaat Big Brother verder. Daarna volgt er een livestream onderbreking en krijgen de rest niet meer mee.

Als er weer beeld is vertelt Danny wat ze hebben moeten doen. We kregen hulp van Ali en Lindsey, we moesten een soort plakband achtig pak aan. De hele ring lag vol met ballen. Roze en groene ballen. Er waren drie zwarte ballen, we moesten alle ballen verzamelen. We mochten niet eerder stoppen voor alle ballen op het pak zaten. Daarna moesten we één voor één de ballen tellen. Daar kwam een score uit voegt Jason eraan toe. Danny kan het niet meer voor zich houden en schreeuwt het uit van vreugde. Pizza! Jason vertelt dat hij er 94 had en Danny 101. Het was echt close benadrukt Danny. Het groene team doet een vreugdedansje en zijn blij dat ze gewonnen hebben. Ze mogen genieten van pizza. Het groene team heeft vandaag dus extra geluk omdat ze eerder vandaag nog een spel wonnen waarbij ze alle Big Brother coins van het roze team kregen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 23 januari 2023 - 17:56

Benieuwd hoe dat er uitziet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page