Rob wint tijdens een battle met Chayron alle Big Brother coins van het roze team

Rob wint tijdens een battle met Chayron alle Big Brother coins van het roze team

Big Brother roept de bewoners na het ontbijt naar de woonkamer. Als iedereen zit neemt hij het woord. Het is tijd voor het tweede duel. Dat spelen jullie vandaag, en wie dat spelen dat zie je nu. Het zijn Chayron en Rob. Chayron en Rob gaat Big Brother verder. Jullie nemen het tegen elkaar op namens het roze en het groene team. De inzet vandaag: coins. En dan niet extra coins erbij, nee jullie coins! Al jullie coins! De groep roept geschrokken nee! Rob en Chayron zegt Big Brother dan, jullie nemen dadelijk alle coins van al je teamleden mee naar de gameroom. In de gameroom doe je alle coins in de kist en daarvoor gaan jullie strijden. Het winnende team mag alle coins verdelen en het verliezende team heeft niets meer. Rob en Chayron, jullie mogen je klaar maken en naar de gameroom komen met alle coins.

Alle bewoners pakken de Big Brother coins en geven deze aan Rob en Chayron. Daarna gaan zij de gameroom in voor een duel. De rest wacht af in het huis. Als het spel begint verschijnt er een livestream onderbreking en als er weer beeld is wordt duidelijk wie er gewonnen heeft. Het team van Rob van het groene team gewonnen heeft! Dit betekent dat zij alle munten mogen verdelen en het roze team geen coins meer heeft. Rob komt trots met een volle bak coins binnen en wordt met luid gejuich ontvangen door zijn teamleden. Chayron vertelt dat ze iets met blokken moesten doen. Er moest iets in een bepaalde volgorde gebouwd worden op een paal. Het was volgens Chayron kantje boord. Ondertussen worden de coins verdeeld, de groene teamleden krijgen 14 coins extra. Een behoorlijke buit dus. Danny zegt tegen het groene team dat ze geen medelijden moeten hebben met het roze team. We spelen voor onszelf benadrukt hij. Gaat er vandaag nog een battle komen aangezien het battle week is?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.7]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  • Mirian at 14:15

   Wat flauw dus Lindsey is ook al haar coins kwijt zij had de meeste coins.
   Je kunt dus het beste zo weinig mogelijk coins hebben en producten uit de wall kopen dan ze op zo’n manier verliezen.
   Het roze team heeft dus ook geen coins om de power of nomination te kopen.

 1. Gerard at 13:21

  Ik vind lindsey ook een vals persoon…….zoals ze tekeer ging tegen Jason…gelukkig kwam Chayron voor hem op dat ze normaal moet doen….dus valt ze eg door de mand

 2. Roberto at 13:25

  Wel sneu voor Lindsey. Ze had zoiets van 25 coins. Alles weg! Voor noppes coins gespaard. Ze dacht slim te zijn. Helaas pindakaas.

 3. Gerard at 18:28

  Maak toch niks uit dat ze al hun munten weg moeten doen iedereen moest dit doen…..Dus waarom zielig voor Lindsey beetje vreemd….iedereen moest inleveren

 4. Thea at 10:30

  Ze spelen als het gaat zoals het moet allemaal hun eigen hen eigen spel.
  Maar dat gebeurt Weer niet
  Er word weer door iedereen over iedereen beslist.
  Jammer is dus weer niet zoals het moet gaan.
  Iedereen die dat doet moet er op aan gesproken worden in het bij zijn van iedereen
  Of een boete.
  Jammer dir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *