Home » Battle week is begonnen met een strenge regels en Chelsea verdeeld haar erfenis

Battle week is begonnen met een strenge regels en Chelsea verdeeld haar erfenis

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd duidelijk tijdens de liveshow dat Chelsea het Big Brother huis moest verlaten. En dat de nieuwe week in het teken staat van Battle week. Afgelopen avond riep Big Brother iedereen naar de woonkamer. Het is tijd voor de videoboodschap van Chelsea. Ze mag haar Big Brother Coins verdelen! Ze spreekt de groep toe, lieve bewoners, ik ben helaas het huis uit. Maar ik heb nog 15 coins. Ik heb enorm genoten van de tijd in het huis met jullie. Lindsey, jou positiviteit en muzikale tijd maakte me altijd erg vrolijk. Chayron, ik heb super veel respect voor jou. Je kan lekker lachen maar je bent ook een man met vele emoties. Danny, jij hebt me heel erg op mijn gemak gesteld de afgelopen dagen. Hou mijn armbandje goed bij je. Meer hoef ik niet te zeggen. Ik kan mijn coins maar aan één iemand geven. En Charlotte, ik voelde vanaf dag één al dat het goed zat tussen ons. Ik gun het jou echt van harte. Dus bij deze, jij krijgt mijn 15 coins. Doe je best en Michelangelo bedankt…

Wat er precies gebeurt is onduidelijk want er volgt een livestream onderbreking. Als er weer beeld is wordt duidelijk dat de bewoners in groepen verdeeld zijn en ook qua kamerindeling gewisseld moet worden. Er is een roze team: Bart, Jolien, Jayson, Lindsey, Chayron en Ilse. Team groen bestaat uit: Charlotte, Chiara, Danny, Michelangelo, Rob en Ali. Ook moeten de bedden strak opgemaakt worden van Big Brother. Ook hebben ze gekleurde overals aan. Inmiddels zijn de bewoners alweer wakker. Ze dekken de bedden strak op zoals Big Brother afgelopen avond ze heeft opgedragen. Verder ontdekken de bewoners dat spullen in de wall  ineens veel duurder zijn. Alles kost veel coins, en ze zien dat alle kasten leeg zijn, er is nog wat broccoli in de vriezer in de voorraadkamer. Wat later wordt Charlotte naar de dagboekkamer geroepen en komt terug met een huishoudelijke mededeling voor de rest. De overalls moeten heel de dag worden gedragen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.5]

Ook interessant:

13 Reacties

Anna+maria 22 januari 2023 - 09:37

Goede morgen. Ik zeg ook by deze. Michelangelo bedankt dat je chelsea eruit geknikkerd hebt. Dat noemt zich nu an ware vriend. Manneke je mag je wel diep schamen. Leer eerst echt an ware vriend te zyn. Voor je weer zoiets doet. Mvg Anna Maria

Beantwoord
Yvonne kerssens 22 januari 2023 - 10:01

Dus iedereen krijgt wat van haar ?

Beantwoord
john 22 januari 2023 - 10:05

Bravo BB, eindelijk komen er weer eens regels en men ziet direkt wie zich wweer drukken wil om eronderuit te komen, de stiekummerd ROB die hieraan niet mee wil doen en liever in bed wil gaan liggen.Drinkt ook altijd stiekum zijn koffie zodat hij anderen niets hoeft te geven met zijn gratis verkregen coins omdat hij er anders geen had. Chelsea, je was en blijft een kanjer en jouw vreugde en energie zal ik erg missen in dit BB-huis. Je hebt een goede keus gemaakt om de coins aan charlotte te geven. Op danny moet je je niet zo orienteren omdat hij nu al zijn ogen op de nieuwe schoonheid van het huis heeft.

Beantwoord
Alex 22 januari 2023 - 10:39

Kpmt er ook weer een muur door het huis?

Beantwoord
Bonnie 22 januari 2023 - 12:09

Jammer dat Chelsea weg is . Nu bart en Rob er uit aub . Ik ben ouder als Bart maar rondlopen in een bloot boven lijf of een marcelleke is not don. Midlifecrisis. Rob kan beter naar een rustoord gaan. Zoveel commentaar op de jeugd die plezier en lawaai maken ja dat is big Brother. Doe dan met een ander programma mee hè. 🤮🤮🤮

Beantwoord
Lydia lepee 22 januari 2023 - 13:39

Michelangelo is zeer moedig geweest!
Hij mag zijn eigen gedacht uitvoeren.
Weg met Danny…en Charlotte.
Bert is een gouden man en doet het zeer goed in het huis al 66 jarige!

Beantwoord
Ron.65 22 januari 2023 - 13:40

Die stream onderbreking kan echt niet. Op de reclames wordt beloofd dat de streams 24/7 bekijkbaar zijn, in de praktijk worden ze regelmatig onderbroken. Dat is misleidende reclame en aangezien die al weken herhaald wordt zullen de streamonderbrekingen moeten worden afgeschaft.

Beantwoord
Lydia lepee 22 januari 2023 - 14:27

De bewoners krijgen geen voedsel variatie.Te weinig eten voor jonge mensen.
Schandalig,in de gevangenis is het beter!
Is dit in Nederland het normaal hoe de bevolking eet?Heel erg hoor!

Beantwoord
Lydia lepee 22 januari 2023 - 14:28

De bewoners krijgen geen voedsel variatie.Te weinig eten voor jonge mensen!

Beantwoord
Anne Verheij 22 januari 2023 - 16:43

Onzin het is een spel.

Beantwoord
Ottermans 23 januari 2023 - 14:05

Vind dat ze gelijk kinderen bezig zijn. En Charlotte buiten die stoort echt denk dat ze veel weet maar haar taal aub. Spreek gewoon je eigen taal in plaats van mooi Nederlands te praten want gaat niet. Tv staat op en denk dan het is nog meer kinderlijk gedrag dan vorig jaar. Ze kennen gewoon het leven niet goed. Zou er nog wat extra aandacht aan besteden om elkaar niet in groepjes te laten komen. Elk voor zich. Ook voor stemmen enkel zijn eigen zin. Geen vrienden kring aan wakkeren.

Beantwoord
Jos 23 januari 2023 - 16:58

Jammer van chelsea en nu verrader m.a. eruit graag trouwens er is niks spannend aan deze keer kunnen beter andere naam geven aan dit programma BBB bejaarden big brother
En de 2 streams zijn hetzelfde leuk hoor

Beantwoord
Marcel 28 januari 2023 - 14:44

Van daag even afwachten, maar ik denk dat het Ilse wordt . Te onzeker en stoort teveel aan anderen .
Maar ja we zullen het vanavond zien.
Maar ik hoop volgende week dat de volgende personen worden genomineerd’
Ali: die denkt dat hij de clown moet uithangen Geschikt voor de muppet Show.
Jolie: De meest duffige persoon die er rondloopt als je je haar ziet zitten dan denk je zit je wel in het goede programma.
Charlotte: Die denkt dat ze konigin is en dan contant dat amerikaans gedoe . Schijtziek wordt je ervan.
Veel plezier vanavond.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page