Home » Twee nieuwe bewoners verblijven in de secret room en Ilse voelt zich genegeerd door Lindsey

Twee nieuwe bewoners verblijven in de secret room en Ilse voelt zich genegeerd door Lindsey

Door BigBrotherNederland

Het gonsde al van de geruchten, er zijn foto’s van twee nieuwe bewoners verschenen. Het gaat om Ias en Jacqueline. Inmiddels wordt duidelijk dat de twee hun opwachting maken om binnenkort het Big Brother huis in te gaan. De twee verblijven namelijk in de secret room. Ze kwamen kort even in beeld en toen werd het beeld onderbroken… Wellicht een foutje, maar ze zitten in de secret room. Wanneer Ias en Jacqueline hun intrede doen is nog niet duidelijk maar dat zal niet lang meer duren.

Voordat duidelijk werd dat het groene team weer een duel gewonnen heeft had Ilse het moeilijk. Buiten met Bart ging ze hier het gesprek over aan. Ilse zit emotioneel in een schommelstoel. Ik voelde me een paar dagen genegeerd. Je kunt niet iedereen met elkaar om antwoordt Bart. Ilse vertelt dat ze aan het wandelen was, ik zei iets tegen haar en ze draait zich zo om. Ze doelt op Lindsey. Dan denk ik wat heb ik je misdaan? Bart denkt dat ze een keer aan tafel moet gaan zitten. Zodat de twee elkaar beter kunnen begrijpen. Denk je dat niet? Ilse zou het het liefste aan de kant schuiven. Ik doe toch niks? Lindsey heeft mij vanaf dag één zich niet opengesteld aan mij. Ze hangt aan Michelangelo voegt ze eraan toe. Ik vind dat ze dat niet aan ons moet tonen. Ik ben hooggevoelig, ik probeer het weg te steken maar ik kan het niet oplossen. Die mijdt mij op alle momenten. Bart herhaald dat ze het gesprek aan moet gaan. Hij geeft haar uiteindelijk een knuffel en benadrukt dat ze het niet moet opkroppen. Ga een keer aan tafel met elkaar zitten, dan komt het wel goed. Later vertelt Bart aan Rob over het gesprek. Ik heb er last van, de spanning begint op te lopen voegt hij eraan toe. Maar het is ook voor de sfeer van iedereen. Rob is van mening dat ze dat ook echt moet doen. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

Ook interessant:

3 Reacties

Yvonne kerssens 23 januari 2023 - 19:17

Zo weer kijken.om half 9 rtl5 heb er weer zin in !!

Beantwoord
Bonnie 23 januari 2023 - 20:57

Dat Ilse maar vlug naar huis gaat, dat ze daar maar verder gaat zagen en klagen 🤮

Beantwoord
Gerard 24 januari 2023 - 18:47

Ik hoop dat Lindsey snel naar huis gaat eerst ruzie maken met Jason…en nu weer met Ilse…dus steeds haar grote mond en Engels praten. Maar dan zeg ze ik heb gewoon een rot uit Sorry …geen Sorry gewoon weg en snel naar huis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page