Een nieuw duel op komst: het winnende team moet leden nomineren uit het verliezende team

Een nieuw duel op komst: het winnende team moet leden nomineren uit het verliezende team

Na de komst van nieuwe bewoners Ias en Jacqueline wordt er een switch gemaakt in teamleden. Chiara en Ilse wisselen van team. Chiara gaat naar het roze team en Ilse gaat naar het groene team. Waarschijnlijk hebben de teamcaptains Ias en Jacqueline dit besloten. De reden van deze switch wordt niet helemaal duidelijk. Verder wordt een spelletje gedaan, wat gekletst en dan is er een geluid in het Big Brother huis te horen. Op het scherm komen foto’s voorbij, Ali. Hij krijgt een opdracht te zien en moet een vraag over het alfabet beantwoorden: Hoeveelste letter van het alfabet is de letter Q. Ali antwoordt met 16. Dat is fout. Big Brother laat weten dat 17 het goede antwoord was. Daarna gaat iedereen verder met wat hij of zij aan het doen was. Terwijl een aantal bewoners aan het koken zijn meldt Big Brother zich weer. Bewoners, binnenkort spelen jullie een nieuw duel. De spelers worden deze keer niet bepaald door jullie teamcaptain maar door mij. En die spelers zijn… alle leden van de teams. De inzet is hoger dan ooit. De leden van het winnende team nomineren leden uit het verliezende team. De bewoners beginnen met speculeren. Het beloofd spannend te worden. Ze vinden het heftig… Wordt vast en zeker vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.2]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Tuerlinckx Ludwig at 10:14

    Zielig Big Brother zielig als het u niet aanstaat niet plaatsen dat bewijst , mentaliteit van laag bij de grond , nog veel succes met uw lafheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *