Nieuwe bewoners Ias en Jacqueline betreden het Big Brother huis

Nieuwe bewoners Ias en Jacqueline betreden het Big Brother huis

We schreven er gisteren al over twee nieuwe bewoners Ias en Jacqueline die in de secret room verbleven. Inmiddels zijn de twee nieuwelingen in het Big Brother huis gearriveerd! Er waren veel livestream onderbrekingen waardoor we hun binnenkomst niet helemaal mee hebben gekregen. Als er weer beeld is gaan Ias en Jacqueline in de bank zitten. De nieuwelingen vertellen dat ze vanaf zaterdag al aanwezig waren. Ook de nieuwelingen hebben een overall aan, Ias een groene en Jaqueline een roze. Ias moest dus ook buiten slapen maar zei op een gegeven moment ook dat het echt niet verantwoord was. Ias heeft wel munten van Jaqueline gehad omdat het groene team gewonnen had. Beiden hadden 5 big brother coins. De twee geven daarna nog de voetbal wedstrijden door, ze hebben immers wel kunnen kijken voordat ze aan Big Brother begonnen. Danny heeft het gevoel dat hij Ias al een keer gezien heeft. Ook wordt duidelijk dat in de kamer waar ze verbleven de twee informatie hadden over de huidige bewoners. En kregen de keuze om het team te verlaten of het huis. Ook hebben de nieuwelingen een taak, ze zijn teamcaptains. Jacqueline vertelt daarna dat ze getrouwd is en een horecabedrijf heeft. Ze heeft 1 zoon. Ze is 55 jaar. Ias is 4 maanden vrijgezel, is zelfstandig ruitenwasser. Hij is volgende week jarig en is 22. Daarna is het tijd voor een rondleiding door hun nieuwe verblijf.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Henk van van Sijda at 12:52

    Waarom dezelfde fout, een leuk programma om zeep helpen, geen stream als er iets te zien is, live show herhalingen en saai.

  2. Ilonka at 15:15

    Ik deel mijn mening met Henk steeds de streams op cruciale momenten onderbreken net als in 2022 terwijl je ook nog een abonnement betaald om 24/7 te kunnen kijken onder anderen in Nederland een Videoland abonnement waar ook nog regelmatig reclame’s op worden vertoond als je van livestream 1 naar 2 wisselt of anders om wisselt van livestream.
    De tv uitzendingen lopen dagen achter begint me behoorlijk te vervelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *