Home » Bart gaat naar de secret room en speelt een spel

Bart gaat naar de secret room en speelt een spel

Door BigBrotherNederland

Bart is  door de kijkers gekozen om een spel te spelen in de secret room. Hij is door Big Brother naar de secret room geroepen. Hij mag immers zelf een spel uitkiezen om later vandaag te spelen. Bart begint Big Brother in de secret room. De kijker heeft jou deze ruimte ingestemd. Om je heen zie je allerlei symbolen. Elk symbool staat voor een spel. Aan jou de keuze welk spel jij wilt spelen. Je mag dadelijk een symbool kiezen, behalve de blauwe en de rode. Bart kijkt rond en Big Brother vraagt welke symbolen hem het meest aanspreken. Het doolhof antwoordt Bart. Ik had nou niet de indruk dat je enthousiast uit het vorige doolhof kwam gaat Big Brother verder. Bart antwoordt nee maar ik wil revanche. Wraak op jezelf reageert Big Brother. Correct antwoordt Bart en Big Brother vraagt of dit zijn definitieve keuze is. Dit is mijn definitieve keuze laat Bart weten. Big Brother zegt dat het genoteerd staat, je mag de ruimte weer verlaten en terug naar het huis. En ik roep je later om het spel te spelen.

Een paar uur later wordt hij door Big Brother naar de secret room geroepen om het spel te spelen. Bart, je hebt je keuze gemaakt en nu is het moment van de waarheid begint Big Brother. Je mag gaan strijden voor een plek in mijn secret room klassement. De winnaar van dit klassement mag als eerste het secret room finale spel spelen. Win je dat finale spel? Dan staat daar een grote beloning tegenover. Voor het finale spel gespeeld kan worden moeten eerst alle puzzels opgelost worden. Je krijgt zo meteen 15 minuten de tijd om de doro jou gekozen puzzel op te lossen. Lukt je dit dan verdien je 1 punt voor het klassement. Hoe sneller je de puzzel oplost hoe beter. Want voor elke minuut die overblijft win je 1 coin. Als je de puzzel niet weet op te lossen blijft deze onopgelost en je medebewoners of jij kunnen deze dan opnieuw spelen. Je speelt dit spel alleen, behalve hier. Hier kun je hulp inschakelen van de online kijker. Deze hulp komt met een prijs, als je op de knop druk krijgt je een hint van de kijker. Deze hint is niet gratis deze hint kost je 1 minuut van je tijd en dus potentieel 1 coin. Achter je staan 2 kasten en daarin vindt je 10 voorwerpen, dit kan een belangrijke  rol spelen in het oplossen van de puzzel.

Dan nu de uitleg van het spel dat je gekozen hebt. In de ruimte zie je een doolhof. Je ligt op het platform en je beweegt het doolhof. Jij moet de ballen in de juiste gaten krijgen. Er is telkens maar één combinatie mogelijk. Dat is de combinatie van de mengeling van de twee kleuren van het gat. Die geeft de kleur aan van de bal die erin moet. Als het gat rood en wit is dan moet daar dus een roze bal in. De gouden bal moet als laatste in het gouden gat terecht komen. Maak je een fout, dan begin je helemaal opnieuw. Big Brother vraagt of het helder is en Bart laat weten van wel. Big Brother telt af en Bart gaat van het platform af en loopt naar de kast. Daar pakt hij een schildersezel en begint te verven. Hij mengt de kleuren zodat hij weet welke volgorde hij aan moet houden. Bart gaat daarna liggen en begint het doolhof te bewegen om de ballen in de juiste positie te krijgen. De opdracht gaat hem goed af, hij is er behendig in. Daarna maakt hij een fout en moet helemaal overnieuw beginnen. Een groene bal komt in het gouden gat terecht. Hij heeft nog 9 minuten de tijd. Meerdere keren gaat het fout, hij stapt nog eens van zijn platform af mengt de kleur nog eens goed en komt tot de ontdekking dat hij fout zat. Bart gaat weer verder, het lukt hem en heeft nog 1.45 minuut om de gouden bal op zijn plek te krijgen. Dat lukt hem ook binnen de tijd! Big Brother zegt proficiat, je hebt het goed gedaan! En 1.28 dus 2 coins over. Jammer van het opnieuw moeten beginnen zegt Bart, maar ik heb het gehaald. Wil je nog even uitrusten op het hangende bedje vraagt Big Brother. Bart antwoordt met een lach dat het wel goed is geweest en Big Brother wil weten waarom hij om eerst verf te mengen. Ik wist de kleurencombinatie niet uit mijn hoofd legt Bart uit. Ik heb bewust gekozen dat het onder mij lag dat ik het altijd kon zien. Ik heb een foutje gemaakt met het mengen en heb wat coins misgelopen maar ik koop toch niks. Dat weet ik inmiddels antwoordt Big Brother. Dat ik in dit huis werkelijk niets verdien. Ik had niet de indruk dat je een hint van de kijker wilde kopen. Nee zegt Bart maar de hint koop je als je het niet weet. Je moest de kleurencombinatie te weten komen. Maar ik zou de online kijkers wel willen bedanken voor het geval dat er wel een hint moest komen. En ook voor op mij te stemmen. Ik denk dat ze hebben mee gezweet Bart zegt Big Brother. Het was ook een beetje spannend geeft Bart toe maar het is gelukt. Dat is het zeker zegt Big Brother, je mag weer terug het huis in.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Ook interessant:

5 Reacties

Lydia lepee 25 januari 2023 - 15:44

Top Bart!
Terwijl Charlotte kinds is geworden…knippen en plakken!
Dat kan toch niet?Dat is voor de pedofielen denk ik?

Beantwoord
Thea 25 januari 2023 - 17:03

Mooi dat Bart zijn rust bewaren kan.
De juiste persoon hier voor

Beantwoord
Alex 25 januari 2023 - 18:56

Hopelijk begrijp ik het als het op de tv komt, over een dag of 2.

Beantwoord
Arlinda 26 januari 2023 - 04:15

Super gedaan Bart

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 05:53

Dat is zeer juist Thea!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page