Home » Bart moet vandaag een spel spelen in de secret room, dat heeft de kijker besloten

Bart moet vandaag een spel spelen in de secret room, dat heeft de kijker besloten

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken. Nadat gisteren bekend werd dat het roze team een iemand uit het groene team mag nomineren wordt daar veel over gesproken. Want wie zou er genomineerd worden? Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Big Brother is er vandaag op tijd bij, hij roept de bewoners naar de woonkamer. Bewoners begint Big Brother, opnieuw mag een iemand van jullie naar de secret room. Om daar een spel te spelen. Om punten te verdienen voor het klassement. Welke bewoner? Dat heb ik niet bepaald dat heeft de online kijker bepaald. De online kijkers hebben mogen stemmen en deze bewoner heeft de meeste stemmen ontvangen. Big Brother laat daarna op het scherm zien om wie het gaat. De foto van Bart verschijnt en hij zegt dat hij er versteld van staat. De rest van de groep is blij voor hem. Beste kijkers zegt Bart dan, bedankt voor het stemmen en we zien wel wat het brengt. Bedankt voor deze speech Bart zegt Big Brother. Ik roep je binnenkort om naar de secret room te komen. Dus geen spel concludeert Rob, ze laten de kijker beslissen. Ik denk dat de kijker meer beslist dan wij denken. Volgens Jason zegt dit ook iets zegt over hoe ze hem thuis zien. Dat ze Bart willen zien spelen. We zullen zien zegt Bart daarop. Ik had dat echt niet gedacht… De bewoners gaan ontbijten en dan is het tijd voor schoonmaak dag. Rob stelt voor om groepjes te maken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 5]

Ook interessant:

8 Reacties

Anna+maria 25 januari 2023 - 09:55

Rob is an echte leider i hart en nieren. Je ken ook zien dat ie sgt is. Weet iedereen op z’n gemak te stellen. Ken veel klusjes opknappen.ja dat heeft ie wel geleerd in dienst. Een echte mack giver van de hele big brother groep 2023.

Beantwoord
Anna+maria 25 januari 2023 - 10:04

Bart is an echte leider ih big brother huis. Een mack giver. Weet iedereen te helpen. Knapt klusjes altyd perfeckt op an echte sgt. Die zyn mensen ih bb huis 2023 goed ken begeleiden. An echte teamleider v big brother 2023.

Beantwoord
Petra Bergmans 25 januari 2023 - 10:16

U bedoeld Bart neem ik aan 😉
Ben het met U eens, hij verdiend dit.
Rotte appels charon, Danny en lindsey samen met chiana mogen er als 1e de komende weken uit.

Beantwoord
Aggie2 25 januari 2023 - 10:23

Deze week is er dus geen Power of Nomination en geen Time Game voor de Secret Room vanwege de Battle-week. De bewoners krijgen deze week al genoeg battles om te spelen en daar passen deze spellen niet tussen. Hartstikke goed dat Big Brother dit heeft opgelost door deze twee spellen te vervangen, de Time Game is overgenomen door de kijkers, zij hebben deze gedaan door te stemmen voor de Secret Room, zodat er toch iemand naar de Secret Room kan gaan en de Power of Nomination is vervangen door het nomineren door het rode team. Daarom namens de bewoners Big Brother bedankt!!! Zo kunnen ze zich dan volledig concentreren op de battle-week!!!

Beantwoord
AnNa 25 januari 2023 - 10:42

@Anna+Maria: Rob? Je bedoelt zeker Bart, hijnis een militair, niet Rob

Beantwoord
Lydia lepee 25 januari 2023 - 10:43

Anna-Maria is het niet Bart ?!
De Mac Giver?

Beantwoord
AnNa 25 januari 2023 - 10:44

Rob? Volgens mij bedoel je Bart, hij is een militair
Niet Rob.

Beantwoord
Yvonne kerssens 25 januari 2023 - 12:30

Oke hoop dat hij het goed doet !!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page