Home » Het roze team wint een battle en mag leden uit het groene team nomineren

Het roze team wint een battle en mag leden uit het groene team nomineren

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond verliep rustig, er werd na het avondeten vooral gekletst op de bank en een spelletje gespeeld. Maar toen kwam er een lange livestream onderbreking. Als er weer beeld is wordt duidelijk dat de bewoners een spel gespeeld hebben. Waarschijnlijk het duel tussen team groen en roze waar Big Brother het gisteren al over had. Het winnende team die dat duel gespeeld heeft mag teamleden van het verliezende team nomineren. Buiten praten de bewoners over wat er gebeurd is. Er wordt gesproken over knoppen en ringen. We hebben verloren klaar zegt Rob van het groene team, dat kun je niet meer terugdraaien. Het is aan jullie de keuze en simpeler wordt het niet voegt hij eraan toe. Dit was waarschijnlijk de laatste team battle merkt Chayron op. Rob denkt dat ook, ik denk dat we morgen een time challenge krijgen. En de hunger games voegt Michelangelo eraan toe. Ook Jason en Michelangelo praten erover. Jullie hebben gewonnen zegt Michelangelo. Dat is wat telt. Zeker antwoordt Jason en Michelangelo gaat zijn overall maar uit doen. Ik denk dat het voorbij is. Vond je het een fijn spel? Ik ben blij dat mijn team heeft gewonnen zegt Jason. Maar ik heb nu eigenlijk niets toegevoegd. Het weegt voor mij wel zwaar dat ik niets heb bijgedragen. Ik begrijp je wel antwoordt Michelangelo, het was een fijn spel maar ik weet niet. Het was een klein spelletje zegt Jason. Ik denk wel dat ik weet hoe de nominaties gaan verlopen merkt Michelangelo op. We willen het eigenlijk zo anoniem mogelijk doen zegt Jason. Gewoon ieder drie namen in de bus en kijken wie de meeste stemmen heeft. Zou Big Brother dat toelaten vraagt Michelangelo. Dat moeten we nog vragen antwoordt Jason. En we weten niet wanneer we het niet door moeten geven. Ik ben benieuwd wat er gaat komen zucht Michelangelo… Dit betekent dus dat het roze team de leden van het groene team mag nomineren. De teamindeling is als volgt: roze team: Jolien, Chayron, Bart, Lindsey, Chiara, Jason en Jacqueline (vrijstelling), Groene team: Rob, Ilse, Charlotte, Michelangelo, Ali, Danny en Ias (vrijstelling). Wie loopt er grote kans om genomineerd te worden?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.5]

Ook interessant:

9 Reacties

Alex 25 januari 2023 - 07:37

Iedere week andere spelregels, waar kijken we naar?

Beantwoord
Anne Verheij 25 januari 2023 - 07:40

Wat een plotwending. Heftig!!!!! Goed bezig Big Brother.

Beantwoord
Lydia lepee 25 januari 2023 - 07:42

Mijn namen zijn Danny ilse Charlotte.
Ik stem op ilse…voor mij mag ze blijven.

Beantwoord
Lydia lepee 25 januari 2023 - 07:43

Weer een goed bericht Big Brother!

Beantwoord
Lydia lepee 25 januari 2023 - 09:33

Inderdaad Big Brother is goed bezig!Alex!

Beantwoord
harrij driesen 25 januari 2023 - 11:35

michel agelo mag van mij weg geeniepig kereltje

Beantwoord
Lydia lepee 25 januari 2023 - 13:28

Michelangelo is een moedige man.
Hij deed wat hij juist von Harrij!
Is het niet Harry gelijk de Prins?

Beantwoord
Anne Verheij 25 januari 2023 - 14:49

Helemaal mee eens.

Beantwoord
Gerard 25 januari 2023 - 15:59

Leuk was dat nomineer Danny. CHARLOTTE en Ali

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page