Het roze team moet naar de dagboekkamer om te nomineren en Rob valt uit naar Jason

Het roze team moet naar de dagboekkamer om te nomineren en Rob valt uit naar Jason

Gisteren werd duidelijk dat het roze team een stemming heeft gehouden welke bewoners zij willen nomineren. Danny Ilse en Rob kregen de meeste stemmen. Afgelopen avond werden de teamleden van het roze team één voor één naar de dagboekkamer geroepen om hun nominatiestemmen door te geven. Het roze team lijkt wel te twijfelen aan Jason. Of hij zich helemaal aan de stemming houdt zoals afgesproken. Ze zijn bang dat Danny er nu niet op komt maar Charlotte. Maar volgens de groep kan de uitslag eigenlijk niet veranderen. Jason wordt daarna aan de tand gevoeld maar hij laat weten dat hij zich aan de stemming gehouden heeft. De uitslag is overigens nog niet bekendgemaakt, dit gaat naar verwachting vandaag gebeuren. Of de uitslag ook hetzelfde gaat zijn blijft dus nog even de vraag.

De rest van de avond is rustig verlopen. Er zijn pannenkoeken gebakken en er is brood als avondeten. Het was voor Jason de eerst keer dat hij pannenkoeken gebakken heeft en Chayron gaf hem wat uitleg. De verdeling van het eten was nog wat onenigheid over. Rob viel uit naar Jason. Het stoort Rob dat Jason altijd maar aan het kijken is of hij nog iets kan vreten. Jacqueline ziet het ook. Maar goed laat maar gaan, ik moest het gewoon zeggen. Hij zit maar te bepalen voor iedereen wat ze op moeten eten, welk stuk jij krijgt en hij krijgt. Laat iedereen toch. Ik snap dat hij honger heeft maar je moet wel een maat trekken. Als de bewoners aan het eten zijn gaat de zandloper ineens lopen. Maar er gebeurt verder niet veel. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Rob heeft 3 crackers gekocht voor 7 coins en de bewoners maken zich klaar voor een nieuwe dag. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren in het Big Brother huis?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.3]
Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *