Home » Het roze team komt bij elkaar voor een stemming wie ze gaan nomineren

Het roze team komt bij elkaar voor een stemming wie ze gaan nomineren

Door BigBrotherNederland

Het roze team heeft gisteren een battle gewonnen en zij mogen de bewoners uit het groene team nomineren. Dit hebben ze nog niet gedaan maar vandaag besluit het roze team bij elkaar te komen om het erover te hebben. De roze teamleden hebben anoniem briefjes in een bakje gedaan met daarin de namen op wie ze willen stemmen. Nu is het tijd voor een telling. Jacqueline leest de namen voor en Bart zet streepjes bij de namen. Het is wel heel verschillend merkt Jacqueline op. Chayron merkt op dat ze misschien wel opnieuw moeten stemmen. Danny, Ilse en Rob hebben de meeste stemmen. Ik denk dat we dit voor onszelf moeten houden merkt Jason op. Chayron merkt op dat er ook een reden bedacht moet worden, dat wil Big Brother weten. Bart vindt dat je dat niet kan zeggen. Het is een groepsbeslissing. Iedereen heeft een eigen mening. Het team besluit het papiertje door de wc te spoelen. We moeten nu ook totaal niet met het groene team erover spreken benadrukt Jason. De rest is het daarmee eens. We laten niets doorschemeren voegt Chayron eraan toe. Jacqueline denkt dat ze toch wel gaan checken. Een seintje kan dan al voldoende zijn. Het is voor een ander net zo spannend. Daarna speculeren ze wanneer ze het door moeten geven. Ze verwachten vanavond of morgen. Maar donderdag wordt het zeker bekendgemaakt. Het is wat het is jongens zegt Chayron. Ik heb hier wel vrede mee. We hebben het op deze manier gedaan, dat is gewoon goed. Je bent niet persoonlijk verantwoordelijk merkt Jason op. Dit is een beetje hoe het vorig jaar ging en nu hebben we het individueel gehouden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]

Ook interessant:

14 Reacties

Lydia lepee 25 januari 2023 - 10:59

Ik stem op Rob!

Beantwoord
Agnes schepers 25 januari 2023 - 11:03

Danny er uit met zijn achterbaks gedrag

Beantwoord
jeroen 25 januari 2023 - 12:39

Oh dit is de kans by danny

Beantwoord
beatrice 25 januari 2023 - 13:09

ik stem op Danny hy mag gaan sorry

Beantwoord
Jackeline 25 januari 2023 - 13:58

Danny mag wel gaan. Te sneaky 🤢

Beantwoord
Leen 25 januari 2023 - 14:23

Ik stem op Rob.

Beantwoord
Lydia lepee 25 januari 2023 - 15:49

Beatrice niet op Danny stemmen,op Rob!
Als u Danny stemt blijft hij en dat willen we niet!
Hij is te vals en achterbaks.

Beantwoord
Gerard 25 januari 2023 - 16:05

Danny mag weg van mij

Beantwoord
CNC 25 januari 2023 - 17:20

Danny mag naar huis gaan!

Beantwoord
Alex 25 januari 2023 - 18:53

Ja, dat is wel het beste, anoniem stemmen.

Beantwoord
gerard 25 januari 2023 - 19:39

Chayron en Lindsey praten (proberen) Jason om te praten ….dat hij zijn stem gast verandere en niet op Danny te stemmen ik hoop dat hij gewoon bij ze stem blijft.

Beantwoord
Gerard 26 januari 2023 - 17:08

DANNY ER UIT

Beantwoord
Arlinda 26 januari 2023 - 19:01

Blijft toch apart dat hier buiten het huis de mensen Danny niet moeten terwijl de bewoners hem behulpzaam gezellig vinden

Beantwoord
Jongen 27 januari 2023 - 23:03

Nu zijn 2 mensen al voor de tweede keer genomineerd , ze hadden ook michelangelo en ali of zo naast ilse kunnen zetten , ik hoop dat big brother eens 1 week alle vrouwen en week erna alle mannen. nomineert , is veel eerlijker dan telkens dezelfde mannen erop te gooien

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page