Home » Rob, Ilse en Danny zijn de genomineerden van deze week

Rob, Ilse en Danny zijn de genomineerden van deze week

Door BigBrotherNederland

Gisteren moest het roze team nomineren. De bewoners moeten na het ontbijt naar de woonkamer komen. Het is tijd voor de nominatie uitslag! De spanning op de bank is te voelen. Op het scherm komen de drie genomineerden van deze week te staan. Dit week zijn Rob, Danny en Ilse genomineerd. De uitslag die het roze team eerder besproken heeft klopt dus…  De stemming is beduidend minder in het huis, Rob staat op en Michelangelo gaat naar hem toe. Niks aan de hand laat hij weten terwijl hij gaat opruimen. Danny geeft Rob daarna een knuffel. Ilse heeft het er moeilijk mee. Ze zucht eens diep. Rob gaat naar haar toe, we zijn er nog. Zeker tot zaterdag benadrukt hij. Jacqueline stelt voor om lekker brood te gaan bakken en zegt dat ze de oudjes er misschien wel in willen laten. Charlotte geeft Ilse ook een knuffel. Ilse baalt dat ze van team gewisseld is. Rob zegt dat het in ieder geval wat duidelijk wordt na de uitslag. Genomineerde Danny blijft wat stil.

Later krijgt Danny buiten uitleg van Lindsey, Chayron en Bart. Chayron vertelt dat hij niet durfde om op Charlotte te gaan. Danny vraagt zich af waarom ik weer. Dat probeer ik te begrijpen, het enige wat ik kan bedenken een grote concurrent punt. Bart benadrukt dat de vijver gewoon klein was. Als deze groter was geweest was je het niet geweest. Je moet er mensen opzetten die je niet wilt, er is geen reden. Er waren er maar zes man. Met Michelangelo en Rob kan ik goed mee omgaan en dan blijft er niet veel over. Chayron benadrukt dat het niet personeel is. Danny snapt het ook wel maar voegt eraan toe wacht maar tot jij eens op de bank zit met dat gevoel. Het is altijd een twijfel antwoordt Bart. Was het een close call vraagt Danny. Iedereen had stemmen laat Bart weten. Het is wat het is jongens zegt Danny met een diepe zucht. Maar het voelt wel alsof hij in de zeik wordt genomen. Ik hoef niet iedereen zijn persoonlijke mening te weten. Het duurt een uurtje en dan ben ik wel weer de oude.

Vanaf nu kun je stemmen op welke bewoner je in het huis wilt houden, dit kan via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

16 Reacties

Gezina 26 januari 2023 - 11:08

Nou lijkt me duidelijk Ilse naar huis. Ze is niet iemand die in grote groepen kan zijn.

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 11:34

Danny had niet zo vals moeten zijn!
Hij toonde zicht te veel als alfamannetje met blote bast!

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 12:03

Nu moet iedereen het verantwoorden tegen Danny!
Dat is niet volgens het Big Brotherspel…men is vrij te stemmen!
Hij komt dreigend over !dat kan niet!
De bewoners die gestemd hebben zijn bang van hem!

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 12:15

Ik heb al gestemd op Rob!

Beantwoord
Hans 26 januari 2023 - 13:14

Ik heb ook op Rob gestemd de leukste in dat huis en die moet blijven zet hem op Rob.

Beantwoord
Jk 26 januari 2023 - 13:32

Ik ook op rob

Beantwoord
Rir 26 januari 2023 - 15:22

Rob eruit

Beantwoord
Linda 26 januari 2023 - 16:07

Ik ook rob

Beantwoord
Gerard 26 januari 2023 - 17:11

Hoppa Danny naar huis

Beantwoord
CNC 26 januari 2023 - 17:42

Gestemd op Rob, hij mag van mijn blijven en Ilse ook. Danny hopelijk naar huis!

Beantwoord
Alex 27 januari 2023 - 00:30

Oei, dan wordt het Danny of Ilse die naar huis gaat.

Beantwoord
Jos 27 januari 2023 - 04:51

.nee hoor Danny moet blijven ilze scheurt richting huiswaards. Rob heeft geluk

Beantwoord
anny 27 januari 2023 - 12:26

gestemd op ilse . danny moet er uit zo een vals persoon

Beantwoord
jeroen 27 januari 2023 - 12:26

hopelijk blijft ilse en kan danny naar huis

Beantwoord
Leeke 27 januari 2023 - 15:38

Het is een spel…Danny.
Dag Danny…ga maar naar huis…
Heb voor Rob gestemd.

Beantwoord
Jongen 27 januari 2023 - 22:55

Ik hoop dat rob blijft , chiara komt vals over , ze moet charlotte niet hebben , roddelt erover met michelangelo maar als charlotte zegt dat ze dat aanvoelt ontkent chiara het , nee hoor ik heb geen probleem met jou , ik vertrouw haar niet , michelangelo twijfel ik ook , waarom charlotte eruit? Dat meisje heeft niks misdaan , voegt veel toe qua sfeer , ik zie haar bij de laatste 3 met ali en jolien of rob

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page