Home » Rob gaat er keihard in als hij mag blijven, dan gaat alles anders

Rob gaat er keihard in als hij mag blijven, dan gaat alles anders

Door BigBrotherNederland

Rob, Danny en Ilse zijn deze week genomineerd. Een van hen zal zaterdag het Big Brother huis moeten verlaten. Rob is voor de tweede keer genomineerd en praat met Michelangelo na over de uitslag. Rob gaat als hij mag blijven het helemaal anders doen.

Rob zegt dat hij nu weet hoe de zaken liggen. En vanaf zaterdag gaat het keihard, dan gaat het helemaal anders benadrukt hij. Michelangelo vraagt wat hij nu voelt. Voor mijzelf vind ik het niet erg antwoordt Rob. Ik denk dat Ilse gaat. Dat is mijn gedachten ook antwoordt Michelangelo. Volgens Rob durven ze niet de koning van de wacht erop te zetten, Ali. Omdat hij de grappenmaker is. Ik vind het een wereld gozer maar ze durven het niet. Michelangelo heeft er ook over gedacht. Niemand gaat hem nomineren omdat hij een bepaald gedrag heeft. Rob laat weten dat hij ook om hem moet lachen. Maar ga hem eens uitdagen, ik wil wel eens zien of de kijkers hem zo leuk vinden. Zet hem er gewoon op, als hij zeker is van de zaak en de kijkers vinden hem leuk blijft hij. Ik vind het voor Danny ook rot. Hij is altijd vrolijk, doet veel, geef mij eens een reden waarom hij erop moet? Omdat het een sterke speler is. Hij is in de spellen goed, daarvoor nomineren ze hem. Ik snap ook dat ik ouder ben en misschien is het mooi geweest of omdat ik wat populair ben. Ilse snappen we allemaal, ze past hier niet tussen. Ik ben niet bang voor mijn positie. Ik ben ook niet boos maar weet wel hoe de regels liggen. Als ik nu ga nomineren dan is het keihard. Ik heb nu al drie namen in mijn hoofd die ik ga nomineren, wat er ook gebeurt benadrukt hij. Ik ga er alles aan doen om een spel te winnen, als ik dat win zullen we kijken wie erop gaat. Dan komen er namen op waarvan ze denken krijg nou wat. Ik weet wel wie er op mij gestemd heeft, dat weet ik bijna zeker. Michelangelo vraagt of hij dat met hen gaat bespreken maar dat is Rob niet van plan. Je kunt er niks aan veranderen gaat hij verder. Ik weet nu ook hoe de zaken liggen en als ik de kans krijg ga ik er keihard in, keihard. Precies wat jij zei, voor jezelf kiezen. Michelangelo snapt wel wat Rob bedoeld, ze willen Ali er niet op zetten. Hij heeft een bepaalde rol in het huis.

Bart komt daarna bij de mannen zitten. Rob vraagt waarom Danny. Daar is maar een reden voor, hij is sterk. Bart legt uit dat hij geen reden heeft. De vijver is te klein. Ik heb twee mensen die ik er niet op wilde hebben. Dan blijft er verder niet veel over. Ik heb het ook tegen Danny gezegd. Dan moet ik kiezen tussen 4 man. De reden is dat ik er op twee niet wilde stemmen. Rob herhaald nog een keer dat niemand op Ali durft te stemmen. En wat doet Danny nou verkeerd? Ze zijn allemaal bang, dat is het. Het gaat volgende week kei hard, zij doen het ook nou he. Michelangelo zegt dat het wel goed komt. Een nieuwe week, nieuwe kansen want je gaat toch blijven. Gewoon keihard knallen. Dat doe ik toch wel benadrukt Rob. Ik ga het spel breken en namen erop zetten die niemand verwacht. Stemmen kan overigens nog altijd, je stemt wie er in het huis moet blijven. Stemmen doe je via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

Ook interessant:

20 Reacties

SaltySavageNL 26 januari 2023 - 12:32

Stond wel achter Rob, maar Ali willen uitdagen om te kijken of de kijkers hem dan nog steeds zo leuk vinden, LOWBLOW!!
Echt beneden alle peil!
Man van notabene 66 jaar!

Echt Rob, ik had je rug op Twitter enzo, maar nu ga je gewoon tever!
Ali doet niets of niemand kwaad, is terecht DE topfavoriet onder alle livestream kijkers op Twitter!

En Jason moet ’t ook telkens maar ontgelden, maar wel leuk in z’n gezicht doen… Ook NIET tof! #manmanman

Baal dat ik m’n stemmen aan jou heb gegeven nu!🙄😒

Beantwoord
Yvonne kerssens 26 januari 2023 - 12:35

Wat gaat er allemaal anders als rob blijft ?

Beantwoord
Gezina 26 januari 2023 - 12:36

Ja Rob heeft gelijk. Ben heel benieuwd wat het volgende week gaat worden. Jason is een linke jongen. Dus hou aub Danny en Rob erin.

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 12:52

Rob bravo u laten gelden is zeer positief!
Maar pas op Danny wou u eruit ,hij is vals vriendelijk hoor!
Ally is een toffe gast die moet blijven!

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 12:53

Danny is een valsaard met blote bast!Weg ermee!

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 12:55

Ik heb ook spijt dat ik op Rob heb gestemd!

Beantwoord
Arlinda 26 januari 2023 - 13:04

Ik heb voor Rob gestemd hoop zo dat hij blijven mag ,wel naar voor Danny want ook die vind ik super ….rob heeft gelijk waarom hun onder het noemertje sterke spelers zet dan lekker de andere sterke erop en niet steeds Danny en Rob

Beantwoord
CLARA Hollander 26 januari 2023 - 13:07

Rob is een zeikerd aan het worden. Hij weet zeker dat die lange op hem gestemd heeft. Noem die jongen gewoon bij zijn naam. Rob naar huis. Is niet leuk meer. 🙄

Beantwoord
anny vaes 26 januari 2023 - 13:14

ilse mag blijven .
chayron en danny continu bezig over hoe ze andere kunnen gebruiken en hoe ze de macht willen grijpen . niet normaal bah bah

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 13:50

Jason is een jonge sportieve sterke grote Nederlander!
Hij heeft honger natuurlijjk…als moeder heb ik compassie met het eten dat er te weinig is voor zo een lange man!
Echt een Hollander op zijn mooist vind ik!

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 14:24

Anny Vaes u hebt gelijk!

Beantwoord
Gezina 26 januari 2023 - 14:36

Nee Ilse moet weg . Ze is een stoorzender.

Beantwoord
Joyce 26 januari 2023 - 14:55

Rob Je bent een slechte verliezer en maar doorgaan en doorgaan Je hebt voor mij afgedaan Weg ermee

Beantwoord
S 26 januari 2023 - 15:52

Rob heeft gelijk, best leuk als iedereen op de bank komt. Dan alleen een bepaald groepje, zo gaat het al jaren.
Ben blij als ze dat stem gedrag eens door breken.

Het is toch aan de kijkers wie blijft dusss

Beantwoord
Angéla Diependaal 26 januari 2023 - 16:49

Ik vind Danny heel gemeen dat hij zo zachtjes praat. dat vind ik niet leuk aan Danny hij mag naar huis . Ga thuis maar smoesen,ik willen weten wat ze zeggen.

Beantwoord
Gerard 26 januari 2023 - 17:13

Hoppa Danny naar huis

Beantwoord
Marc 26 januari 2023 - 19:25

Rob moet blijven een paar ouderen er in is top zij verdienen ook een kans he

Beantwoord
Alex 27 januari 2023 - 00:34

Ik had al op Rob gestemd, maar dat keiharde zal wel meevallen denk ik

Beantwoord
Eduard 27 januari 2023 - 21:27

Mensen stem op Ilse, het huis is te klein als Rob of Danny naar huis moeten! Dan word het pas echt spannend!!

Beantwoord
Gezina 28 januari 2023 - 11:37

Ik moet even iets kwijt. Die Jaqueline roddelt wel heel erg. Vond Jolien eerst een leuke meid maar nu echt dom. Ze voelt zich beter dan de rest in het huis. Ze zegt ik heb vrienden die een eigen huis heeft. Ik vind dat Jaqueline tot de orde moet worden geroepen. Zij zet de mensen tegen elkaar op.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page