De bewoners moeten biechten en Rob heeft weer pijn…

De bewoners moeten biechten en Rob heeft weer pijn…

Afgelopen avond is rustig verlopen in het Big Brother huis. De bewoners hebben wel moeten biechten.Ze moeten één voor één naar de dagboekkamer en daar vertellen welke medebewoner bezig is met een secret mission. Als iemand het goed heeft staat daar een beloning  van 5 Big Brother coins tegenover. Er wordt veel over gesproken maar de meeste hebben geen idee. Zaterdag in de liveshow wordt bekendgemaakt welke bewoner een secret mission had.

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken in het huis. Rob is opgestaan met pijn, dit keer niet in zijn knie maar in zijn nek. Tegen Bart vertelt hij dat zijn nek verdraaid is. Hij is er vannacht uit gegaan om paracetamols te slikken en toen heeft hij wel wat kunnen slapen. Maar ik kon niet meer lekker liggen. Ik ben het nog niet kwijt, waardeloos. Danny kijkt er zo naar, die kan het even losgooien. Chiara merkt op dat Ali dat ook wel kan doen maar dat ziet Rob niet zo zitten. Waarschijnlijk heeft daar de nominatie uitslag van deze week wel mee te maken. De bewoners maken zich klaar voor een nieuwe dag. Daarna is het tijd voor een ontbijtje en is het wachten tot Big Brother zich meldt. Wat gaat hij vandaag in petto hebben voor de bewoners?

Je kunt overigens nog altijd stemmen op de genomineerden van deze week. Wie wil jij in het huis houden? Rob, Danny of Ilse?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.1]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Lydia lepee at 10:12

  Rob zit goed warm in het huis!
  Ik verbaas me over klachten en pijn,dat is daar lekker warm.
  En een goed bed en zetels zelfs…
  Ik heb niet meer dan 10°en heb geen gewrichtspijn…
  Maar ik ben wel 80 jaar !

 2. Hans at 10:32

  Beterschap Rob , ik denk dat Ali een geheimen missie heeft hij moet proberen een date met 1 van de dames te krijgen.
  Gisteren was die al aan het aandringen bij Chiara en hij vroeg het waar iedereen bij was dat vond ik verdacht.

 3. Jongen at 23:33

  Erger me meer en meer aan michelangelo en lyndsey en ook chayron , na het feestje moeten ze nomineren en weer zitten ze af te spreken op wie ,nomineer toch naar je eigen gevoel , ik snap die bondjes niet en haat het , die mogen er van mij uit en ik snap big brother niet hij roept eerst de brave mensen naar de dagboekkamer zodat die roddelaars weer tijd hebben om af te spreken , b en j , dus bart en jason bedoelen ze om te nomineren , pff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *