Home » Ias, Michelangelo, Danny en Charlotte kopen speltickets uit de Big Brother wall

Ias, Michelangelo, Danny en Charlotte kopen speltickets uit de Big Brother wall

Door BigBrotherNederland

Jason heeft vandaag het Big Brother huis moeten verlaten. De bewoners moesten afgelopen avond heel laat nomineren na een feestje. Nadat Jason vertrokken is liggen er tickets voor een spel in de Big Brother wall. Michelangelo wil er een kopen maar Charlotte vindt dat er eerst overlegt moet worden met de rest. Er volgt een woordenwisseling tussen de twee. Charlotte benadrukt dat ze iedereen de kans wilde geven. Michelangelo geeft toe dat hij dat ook had moeten doen. Ik wil hem ook niet meer. Als je die wilt dan mag het zegt Charlotte maar Michelangelo ziet dat nu niet meer zitten. Uiteindelijk zeggen de twee sorry.

Na de afwas gaat de groep op de bank zitten. Al snel gaat het over de tickets in de wall. Bart merkt op dat Michelangelo wilde kopen en Charlotte zei dat anderen het ook willen kopen. Als we zeggen wie er wilt kopen, want diegene die geen coins hebben kunnen dat van een ander krijgen. Rob vraagt wie er wil spelen. Charlotte, Danny en Ias. Het zijn er twee dus er moet iemand afvallen merkt Rob op. Ali merkt op dat hij een coin wil afstaan, volgens Danny mag dat niet. Maar de rest zegt van wel. Michelangelo zegt dat hij toch van gedachten verandert is. En geeft toe dat zijn reactie niet correct was. Michelangelo en Ias kopen uiteindelijk tickets voor 3 coins. Na een paar minuten zitten er weer tickets in de wall. Danny en Charlotte kopen de tickets. Nog wat later liggen er weer tickets in de wall. Ze kosten nu nog maar 1 coin. Na enige twijfel kopen Ali en Lindsey ook een spelticket. Wat voor spel of opdracht ze moeten doen is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.2]

Ook interessant:

6 Reacties

Gerard 29 januari 2023 - 12:33

Heel jammer dat Jason er uit is….dan zijn de bondgenootschap blij Lindsey , Danny en Chiara,,,maar Chayron heeft het echt moeilijk er mee maar wel op hem gestemd…..Rob is een beetje een ouwe mopperkont geworden…………..Maar hoop dat Jason misschien er nog wel is alleen onzichtbaar achter de schermen.

Beantwoord
Arlinda 29 januari 2023 - 13:28

Ben benieuwd wat er te spelen en te winnen valt zelf denk ik een vrijstelling

Beantwoord
mim 29 januari 2023 - 13:31

wat is er gebeurt met jason….

Beantwoord
Diane Vd mortel 30 januari 2023 - 10:33

Geen idee wat er gebeurd is..totaal gemist.

Beantwoord
Lili 31 januari 2023 - 05:25

Hoop dat Jason terug komt….

Beantwoord
Rina 31 januari 2023 - 17:34

Kyk.niet.meer.geen.zin.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page