De bewoners worden wakker in het Big Brother die vol met wol en draden hangt

De bewoners worden wakker in het Big Brother die vol met wol en draden hangt

Een nieuwe dag is aangebroken in het Big Brother huis en de ochtend is anders van start gegaan dan gedacht. Bart is deze morgen als eerste wakker en doet de ontdekking dat het huis vol met draden hangt. Door heel het huis hangen draden, zelfs buiten. Op de grond liggen bollen wol. De rest van de bewoners worden ook wakker en staan er raar bij te kijken. Voortbewegen door het huis wordt ook wat lastig. Big Brother roept uiteindelijk de bewoners naar de woonkamer. Er volgt een uitleg maar dat is niet te volgen er komt een livestream onderbreking. Als er weer beeld is dan zien we Rob in de gameroom en de bewoners in de woonkamer zijn de wol aan het oprollen. De bewoners hebben 2.5 uur de tijd om de wol op te rollen. Deze gaan vervolgens naar de gameroom waar Rob het aantal meters moet tellen. Hij rolt de bolletjes weer af en spant ze tussen pallen zodat hij het aantal meters kan tellen. Ook Jolien helpt hem een handje mee. De irritaties slaan al snel toe en de opdracht verloopt vrij chaotisch. Gaat het de bewoners lukken om de opdracht succesvol af te ronden? De bewoners mogen 70 meter van het totaal af zitten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.5]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Marjo at 11:54

    Ik weet niet of de draden in de tuin ook mee geteld moeten worden, maar op de manier waarop ze het oprollen zullen ze niet de boel weer af kunnen rollen om alles op te meten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *