Home » Ali wordt door Big Brother naar de secret room geroepen, hij moet een spel uitkiezen om te spelen

Ali wordt door Big Brother naar de secret room geroepen, hij moet een spel uitkiezen om te spelen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond na de terugkomst van Jason in het huis werd Ali door Big Brother opgeroepen om naar de secret room te komen. Ali kijkt verschrikt, ja jij Ali de enige echte zegt Big Brother. Ali vraagt of hij sportkleding aan moet doen. Nee dat is niet nodig zegt Big Brother. Ali trekt zijn schoenen aan en gaat de secret room in.

In de secret room neemt Big Brother het woord, Ali welkom in mijn secret room. Om je heen zie je symbolen, elk symbool staat voor een spel. Aan jou de keuze welk spel je wilt spelen in mijn secret room. Je mag één symbool uitzoeken dat staat voor een spel wat jij zult spelen. Niet de blauwe die zijn al gekozen en niet de rode. Ali kijkt rond naar de symbolen en Big Brother wil weten wat hij ziet en erbij denkt. Ik zie een tetris achtig voorwerp zegt Ali. Een spiegel, muzieknoten, slot, een weegschaal en iets wat je in balans moet houden. Ik heb totaal geen idee voegt hij eraan toe. Het is wel interessant hier, zeer interessant. Big Brother legt uit wat de symbolen voorstellen, onder andere een waterdruppel. Ah wat is mijn spel niet lacht Ali. En wil weten wat het tweede symbool van rechts betekent. Big Brother legt uit dat het symbool al gekozen is en gespeeld. Ali vindt het moeilijk om te kiezen, ik weet niet echt waarin ik hier sterk in zou zijn. Big Brother vraagt als hij om zich heen kijkt waar hij het meest naar neigt. Het slot lijkt me interessant antwoordt Ali. En de handspiegel trekt ook mijn aandacht. Ben je zo ijdel Ali vraagt Big Brother. Ali lacht, ik zou het niet weten, daar moet ik nog achter komen. Ze zijn interessant moet ik nu een keuze maken? We naderen wel het moment waarop ik dat van jou verwacht ja laat Big Brother weten. Ali zegt dat hij voor de handspiegel gaat, dat wordt mijn definitieve keuze. Big Brother vraagt wat voor spel hij hoopt dat erbij hoort. Ali denkt dat hij iets moet weerspiegelen, een figuur of zo. Ik kan er totaal langs zitten maar dat is mijn eerste gedachte. Ik hoop dat het een juiste keuze is. Het lijkt me wel interessant. Dat zal het zeker worden Ali antwoordt Big Brother. Ali, dan mag je mijn secret room nu verlaten. En je fysiek en mentaal alvast voorbereiden op het spel waar jij voor hebt gekozen. Daarna gaat Ali het huis weer in, waarschijnlijk gaat hij vandaag het spel spelen. Uiteraard komen we daar nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Ook interessant:

3 Reacties

Jeroen van Rijckevorsel 1 februari 2023 - 09:18

Hoop echt dat Ali midden in de nacht uit z’n bed getrokken is om z’n opdracht uit te voeren. Wat mij betreft komt hij er te makkelijk van af. Hij voert werkelijk niks uit, klaagt over eten maar maakt vervolgens zelf geen eten om maar een voorbeeld te noemen

Beantwoord
Hans 1 februari 2023 - 12:59

Wat mij ook irriteer aan Ali is dat hij zeg ik heb honger , ik heb altijd van mij moeder geleerd dat honger in west Europa niet bestaat maar trek honger hebben de mensen in delen van Afrika.

Beantwoord
Alex 1 februari 2023 - 18:10

Je weet echt niet wat je met zo’n symbool kunt verwachten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page