Jolien, Chiara en Charlotte hebben genomineerd, Charlotte is geïrriteerd

Jolien, Chiara en Charlotte hebben genomineerd, Charlotte is geïrriteerd

Gisteren hebben Charlotte, Chiara en Jolien moeten nomineren in de dagboekkamer. De dames hadden namelijk de power of nomination en moesten nomineren. Na terugkomst is Charlotte geïrriteerd. Ze moesten samen nomineren. Ze kregen dus niet per persoon 1 keuze om te nomineren.

Charlotte zit in de hottub en zegt dat het een voordeel was wat ze net heeft mogen meemaken. Maar het was niet leuk benadrukt ze. Je bent een beetje bestolen antwoordt Ali. Nee gaat Charlotte verder, ik wil niet verantwoordelijk zijn voor het vertrek van iemand. Chayron denkt dat het nu ook was dat ze met zijn drieën overeen moesten komen een rol speelt. Je moet samen overeen komen. Ali vindt het jammer dat ze de macht niet heeft gekregen zoals alle anderen. Charlotte merkt op dat Big Brother het spel manipuleert, dat is wat er gebeurt is. Ik ga volgende week mijn best doen hem weer te pakken. Want het is mij inderdaad afgepakt. Het is confusion week, dus ook niet toevallig dat het gebeurt is. Maar hoeveel bewoners er genomineerd worden mag ze niet zeggen.

Chiara en Jolien bespreken het nomineren ook. Jolien weet zeker dat er iets gezegd is over het nomineren. Chiara denk je echt dat mensen denken dat wij Michelangelo gedaan hebben. Are you kidding me? Moeten wij zeggen wij wilde hem erop. Ze kreeg het f*cking benauwd. Ze heeft geen eigen mening merkt Jolien op. Dat is ergens ook erg. We hebben ervoor gekozen. Chiara is alleen wel bang dat Jason blijft. Jolien vraagt daarna wat Chiara haar voorspelling is. Ik weet het echt niet antwoordt Chiara, ik dacht Jason. Maar hij is positief verandert. Jolien denkt op haar beurt Danny. Kortom het blijft een beetje gissen wie er nu genomineerd is, waarschijnlijk krijgen we vandaag de definitieve uitslag. Uiteraard komen we daar nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.6]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Mia Driessen at 08:31

  Ik vind dar er maar één iemand naar huis moet, en dat is Charlotte. Zij zit de hele dag te konkelen. En als ze daar niet mee bezig is, zit ze voor het spiegel zich zelf nog lelijker te maken dan ze al is.. ze komt overal mee weg, en krijgt de punten gewoon in haar schoot geworpen. Gauw naar huis..

 2. Jaap at 08:39

  Als Danny nu weer genomineerd wordt is voor mij de kijk eraf die verdiend het niet om er op te komen nou eens een keer Ali of Michelangelo

 3. EHM at 09:40

  Er worden vieze spelletjes gespeeld Danny hoort er echt niet op…er zijn er die t meer verdienen …hoog tijd ook dat clown Ali erop komt

 4. Gezina at 09:46

  Dit is wel heel duidelijk. Charlotte zei al dat het heel raar is gegaan. Chiara en Jolien en ook die Tukker volgende week eruit. Wat zijn dit voor vrouwen. Jolien doet niks ,kan ook niet met zulke nagels. Jaq denkt dat ze alles kan. Chiara zet iedereen tegen elkaar op.

 5. Jaap at 09:52

  Big brother moet in grijpen volgende week 5 minuten van te voren zeggen individueel te nomineren Danny is nu genaaid door 3 meiden. kijkers hoe Danny erin om goed terug te komen

 6. Ine at 14:01

  Eruit: Jolien, alleen maar met haar en nagels bezig🙄
  Chiara, berekenend en roddelend
  Jacqueline, denkt dat ze zelf zo geweldig is en bemoeit zich overal mee, overheersend type
  Dit wat betreft de vrouwen

  Mannen eruit: Danny, Rob, Chayron

 7. Heelgewwon at 16:07

  Jacqueline kwam al het huis binnen met het idee om Danny vanaf het begin zwart te maken bij de andere meiden dus weg met haar en de meelopers er achteraan!!

 8. Ottermans at 20:48

  De 3 vrouwen nu bijeen zetten om te nomineren. Das zou mooi zicht zijn . 3 Domme vrouwen bijeen.
  Zei hebben mogen nomineren nu die 3 bijeen
  Ze kunnen niets dan hun uiterlijk tonen en voor de rest hangen ze in de zetel.
  Schoonheid is wat anders zulle.

 9. Claar at 20:47

  Die achterbakse Chiara moet er echt uit wat een vreselijk gemeen persoon en dan mag ze ook die knorrepot Rob meenemen.
  Hoop dat Danny in het huis mag blijven dan is ze stil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *