Rob krijgt heftige medicatie nadat hij zich beroerd voelt, is hij 2 weken veilig?!

Rob krijgt heftige medicatie nadat hij zich beroerd voelt, is hij 2 weken veilig?!

Afgelopen avond na het feestje is de avond vrij rustig verlopen. Rob was nog wat aan het mopperen, hij voelde zich totaal niet lekker, was misselijk en voelde zich beroerd. Chiara denkt dat het misschien door het biertje kan komen wat niet goed gevallen is. En Rob besluit maar naar bed te gaan want waar het van komt weet hij niet. Ook Bart komt even bij Rob kijken. Rob hoopt dat het morgen beter is en goed kan slapen. Ik stel me echt niet aan benadrukt hij. Daarna zien we Jason het huis alleen opruimen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en vandaag is het een spannende dag voor de genomineerden van deze week. Vandaag moet er namelijk één van de genomineerde weg. Wordt het Danny, Michelangelo of Jason? Rob voelt zich vandaag ook niet  goed, hij zit op de bank. Volgens Chayron heeft hij ook een deel van de nacht op de bank geslapen. Wat later wordt Rob naar de dagboekkamer geroepen. We horen dat de huisarts er voor hem is maar daarna volgt er een livestream onderbreking. Rob zit lang in de dagboekkamer maar komt uiteindelijk weer terug. Danny en Chayron hebben het over de medicatie die Rob gehad zou hebben. Volgens Danny is het een stap onder morfine. F*cking heftig noemt hij het. Ik vind dat wel een grote stap van Big Brother. Ja antwoordt Chayron, onverantwoord. Nou onverantwoord niet zegt Danny maar dit is het laatste redmiddel of stap die je kunt doen. Je spuit eigenlijk iemand plat en hij komt twee weken verder. Rob is overigens weinig tot niet in beeld. Zou het betekenen dat hij twee weken safe is?  Inmiddels zijn de bewoners begonnen aan het ontbijt en lijkt Rob op de bank te zitten. Wordt vast en zeker vervolgd…

Stemmen op de genomineerden kan overigens nog altijd! Via onderstaande linkjes kun je aangeven wie jij in het huis wilt houden:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Miranda at 10:03

  Rob moppert inderdaad veel.
  Maar als iemand zoveel pijn heeft kan ik me dat best wel voorstellen.
  Ik praat het niet goed hoor maar ik snap het wel een beetje

 2. Hans at 10:31

  Ik loop ook tegen de 70 jaar aan en heb ook wel eens een paar keer per jaar nekpijn maar dat gaat vanzelf na een paar weken over het hoort nou eenmaal bij het ouder worden , je skelet gaat slijten en de botten slijpen meer in ook in je nek en ik zie dat Rob voorover loop misschien een ander loophouding aannemen.
  Je kan ook paracetamol gebruiken om de 4 uur 2 tabletten of Naproxen met een maagbeschermer pantoprazol en dat 3x per dag en niet langer dan 7 dagen.
  Nooit morfine gebruiken is veel te zwaar voor iets dat over een paar weken alweer over is , ik wens Rob beterschap en rustig aan doen wel blijven bewegen hoe pijn het ook doet.

 3. Jongen at 13:12

  Kunnen ze rob niet naar huis sturen i.p.v een van de drie genomineerden ? De 3 jongens brengen nog leven en sfeer jn het huis , rob in het begjn ook wel maar denk dat het toch niet zijn ding is , bb zou moeten nadenken , als ik kijk naat wie misbaar is kom ik toch uit bij chiara , jaqueline rob en dan bart

 4. Cynthia at 14:02

  Anny, helemaal mee eens Rob zou vanavond gewoon moeten zeggen dat hij inplaats van de genomineerde wil gaan. Dat zou wel charmant zijn hij is nu alleen maar aan het zeuren.

 5. Naat at 14:20

  Ik heb weinig actiefs zien van Rob, klachten over zijn been dan weer zijn nek. Zieltjes winnen noemen wij dat, ach die oudere man, hij wist toch waar die aan mee ging doen. Klagen en mopperen op veel bewoners kan die goed, als hij eerlijk is naar iedereen stapt ie nu op naar huis. Zodat gasten die echt wat toevoegen kunnen blijven……dus bey bey Rob

 6. Diana at 18:06

  Wat een gemene reacties allemaal, hij doet dit ook niet voor de lol.
  Van zoveel pijn dag in dag uit kan je behoorlijk beroerd zijn.
  Laat die man even met rust en laat hem opknappen, ik denk dat zijn gedrag echt door de pijn komt die hij elke dag heeft.
  Ik heb echt met hem te doen.
  Maar ja dat is mijn mening.

 7. Roberto at 15:28

  Eerst was Jason het mikpunt van Rob nu is het Ali wie zou de volgende slachtoffer zijn. Dus er is maar één manier om van Rob af te geraken en dat is eruit…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *