Ali wint het spel en heeft daarmee de power of nomination gewonnen

Ali wint het spel en heeft daarmee de power of nomination gewonnen

Gisteren hadden de bewoners een spel in de gameroom, er moest gestreden worden om de power of nomination. Afgelopen avond laat, werd de uitslag bekendgemaakt door Big Brother. Big Brother sprak de groep toe: bewoners, jullie zijn allemaal één voor één in de gameroom geweest. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik een waar spectakel voorbij heb zien komen. Ik wil sommige van jullie toch uitlichten. Michelangelo bijvoorbeeld, die erin slaagde om met katapult en extra balletjes niet de ballon te raken maar wel daarmee het duizenden euro’s kostende scherm achter de ballon. Knappe prestatie Michelangelo, een sterretje in het scherm. En nog twee mannen die erachter kwamen dat met een badeendje een ballon kapot te gooien er toch in zijn geslaagd om alle eendjes naar de ballon te werken, Jason en Ias. Ook een speciale vermelding voor de drie vrouwen die meteen naar de pijl grepen. Chiara, Jolien en Charlotte sloegen alle voorwerpen over. En grepen de pijl. Maar de winnaar beste bewoners is iemand anders. De winnaar is de man die eerst luid vloekend ruim een minuut in blinde woedde met badeendjes wierp. Zich toen bedacht, een schaar kocht, nee herstel een vork. En met de vork in een keer de ballon kapot gooide in slechts 2 minuten en 5 seconden. Hij is ruim 22 keer zo snel als de laatste van jullie. De winnaar van dit spel en dus met power of nomination is Ali! De groep klapt en hij krijgt felicitaties van zijn medebewoners.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.2]
Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *