Big Brother maakt de genomineerden bekend: Rob, Jacqueline en Jason

Big Brother maakt de genomineerden bekend: Rob, Jacqueline en Jason

Ali heeft de power of nomination gewonnen, afgelopen avond kreeg hij de taak om zijn medebewoners te nomineren. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het huis en de bewoners worden naar de woonkamer geroepen. Het is tijd voor de uitslag van de nominaties.

In spanning wachten de bewoners af, de muziek klinkt en als eerste verschijnt Rob in beeld, hij was eerder al genomineerd. Mooie man he zegt Rob als hij zijn foto ziet. De volgende genomineerde is Jacqueline. Ik wist het zegt ze. En de laatste genomineerde die in beeld verschijnt is Jason. Die hakt er even in merkt Rob op. Jason wil opstaan maar Ail wil graag dat iedereen even blijft zitten. Mochten er mensen zijn die uitleg willen ben ik daar altijd bereid voor. En als er mensen zijn die achter mijn rug om iets willen zeggen wil ik dat ze recht tegen mij zijn. Rechtuit en meer zeg ik niet. Ook als er mensen zijn die uitleg willen waarom ze niet genomineerd zijn ben ik ook altijd bereid om uitleg te geven. Geloof me of niet, mijn hart gaat tekeer. Ik ben oprecht en dit is niet het fijnste van dit experiment. Ik heb er twee dagen wakker van gelegen. Meer kan ik niet zeggen, of heb ik ook niet te zeggen. Ik wil de uitleg individueel geven, ik heb argumenten. Helemaal goed vriend zegt Jason, Jacqueline vindt het helemaal prima. Jason en Rob staan op en Rob zegt derde keer vriend. We doen nog een rondje voegt Jason eraan toe. Ali blijft op de bank zitten en lijkt het moeilijk te hebben. Chayron gaat er bij zitten, het was niet makkelijk. En zeker niet voor die jongen naast mij legt Ali uit. Maar er zit een reden achter. Chayron weet wel waarom hij het gedaan heeft. Ik denk dat hij mij wel gaat begrijpen maar het is toch zwaar voor hem zegt Ali. Ik had hem beloofd er niet op te zetten maar dit is een andere bedoeling. Omdat hij het sterkste is op dit moment. Hij heeft vorige week tegen Michelangelo en Danny gewonnen, twee keer boven Rob uitgestoken. Ik moest een sterke speler kiezen. Dat is natuurlijk voor jezelf antwoordt Chayron. Ik voelde het gelijk dat je Jason erop zou zetten. Ik voelde dat ineens. Het is uiteindelijk jou eigen keuze en zolang jij erachter staat boeit het niet. Je speelt je eigen spel.

Vanaf nu kun je stemmen via onderstaande links, welke bewoner wil jij in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.5]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Gezina at 10:11

  Jaqueline ERUIT het boeit haar toch niet. Als ze zo de mensen ook ontvangt in haar kroeg lijkt mij het niks. Rob zingt af en toe nog.

 2. Hans at 10:44

  Jason moet blijven daarom heb ik op hem gestemd een eerlijke en helder persoon , Jacqueline mag van mij naar huis ze bemoeid zich overal mee en niemand doet het in haar ogen niet goed.

 3. Gezina at 11:02

  Ali je hoeft niemand verantwoording af te leggen en zeker niet de meiden Charlotte en Jolien en Chiara. Je bent heel beïnvloedbaar Ali. Het is nu klaar. Maar hij blijft er over zeuren.

 4. Jongen at 17:43

  Goed gedaan ali , en nu hopelijk 2 bewoners eruit , rob en jaqueline , wat een chagerijnen , zitten daar tegen hun zin , jason moet blijven die komt hopelijk in de finale met charlotte en ali

 5. kpdd at 11:00

  Precies, Jongen, dat zou mooi zijn, dan gebeurt precies wat Ali wil en wat ik ook prima vind.
  Hoewel Jacqeline mij niet in de weg zit, voor mij liefst Rob eruit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *