Charlotte wint een kaart van een Big Brother fan

Charlotte wint een kaart van een Big Brother fan

Het is vandaag een rustige dag in het Big Brother huis, dit is meestal op vrijdag. Vandaag hebben de bewoners wel weer het knoppen spel gespeeld. Op het scherm verschijnen dan drie foto’s en die bewoners die getoond worden moeten dan zo snel mogelijk op de rode knoppen in de tuin drukken. Ias, Chayron en Michelangelo waren aan de beurt. Chayron en Michelangelo drukte voor coins en Ias ging voor het vraagteken. Ias mocht een blik uit de wall halen en in het blik zaten 7 Big Brother coins.

Wat later zijn er weer drie bewoners aan de beurt. Dit keer Charlotte, Ali en Jason. Charlotte ging voor het vraagteken. Ze koos een blik uit de wall met de tekst “onbekend en bemind”. Ze kreeg uiteindelijk een kaart van een Big Brother fan. Hier staat een leuk bericht in gericht aan Charlotte. Die ook door andere bewoners gelezen wordt. Momenteel gebeurt er niet zo veel. De afwas wordt gedaan en er wordt een spelletje gespeeld en wat gekletst. Heeft Big Brother vandaag nog meer in petto voor de bewoners in zijn huis?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.7]
Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *