Chayron heeft het gevoel dat er een aantal mensen vol op hem gaan

Chayron heeft het gevoel dat er een aantal mensen vol op hem gaan

Chayron en Lindsey hebben een gesprek over de power of nomination voor volgende week. Chayron vreest voor zijn plek en bespreekt dit met Lindsey. Volgende week moet het gebeuren man zegt Chayron tegen Lindsey. Ja man antwoordt Lindsey. Ik zei al tegen Ali, ik moet echt winnen gaat Chayron verder. Lindsey sluit zich erbij aan. Ik moet echt winnen benadrukt Chayron. Of iemand waarbij ik profijt van heb. Als dat niet gebeurt heb ik het gevoel dat er 3 mensen vol op mij gaan. Ik ga je een ding zeggen, als ik de power of nomination win moet je gaan observeren. Lindsey heeft er ook zin in, je kunt gewoon cruciale stappen zetten. Als je nu niet alert bent vlieg je er zelf uit. Ik zou het liefst zaterdag al willen spelen voegt Chayron eraan toe. Jij hebt waarschijnlijk ook het gevoel dat je hem gaat pakken en dichterbij komt. Ja antwoordt Lindsey maar ik ga wel eentje doen waarvan je zegt wat?! Ik heb daar ook wel zin in antwoordt Chayron. Als ik erop sta heb ik wel mijn best gedaan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]
Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *