Home » Chayron heeft het gevoel dat er een aantal mensen vol op hem gaan

Chayron heeft het gevoel dat er een aantal mensen vol op hem gaan

Door BigBrotherNederland

Chayron en Lindsey hebben een gesprek over de power of nomination voor volgende week. Chayron vreest voor zijn plek en bespreekt dit met Lindsey. Volgende week moet het gebeuren man zegt Chayron tegen Lindsey. Ja man antwoordt Lindsey. Ik zei al tegen Ali, ik moet echt winnen gaat Chayron verder. Lindsey sluit zich erbij aan. Ik moet echt winnen benadrukt Chayron. Of iemand waarbij ik profijt van heb. Als dat niet gebeurt heb ik het gevoel dat er 3 mensen vol op mij gaan. Ik ga je een ding zeggen, als ik de power of nomination win moet je gaan observeren. Lindsey heeft er ook zin in, je kunt gewoon cruciale stappen zetten. Als je nu niet alert bent vlieg je er zelf uit. Ik zou het liefst zaterdag al willen spelen voegt Chayron eraan toe. Jij hebt waarschijnlijk ook het gevoel dat je hem gaat pakken en dichterbij komt. Ja antwoordt Lindsey maar ik ga wel eentje doen waarvan je zegt wat?! Ik heb daar ook wel zin in antwoordt Chayron. Als ik erop sta heb ik wel mijn best gedaan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 10 februari 2023 - 18:53

Zou heel goed kunnen na die vrijstelling van €5000.

Beantwoord
Gerda 10 februari 2023 - 19:17

Chiara moet eruit zij is vals.

Beantwoord
A. 10 februari 2023 - 19:21

Ik hoop dat Chayron of Lindsey hem volgende week pakken de power of nomination. Chiara moet er echt uit die zorgt voor een slechte sfeer. Maar dan moeten ze er mensen naast zetten die het kunnen winnen van haar en dat wordt steeds moeilijker.
Of 3 die er toch wel uit mogen .
Ias word ik ook wel moe, aldoor dat harde gepraat en ook vaak grof.en Bart. Maar als Rob er dan nog inzit dan Rob in plaats van Bart. We zullen het zien.

Beantwoord
yvonne kerssens 10 februari 2023 - 20:47

waarom zegt hij dat ?

Beantwoord
Anne 10 februari 2023 - 20:55

Vind BB steeds leuker worden. De messen worden geslepen.

Beantwoord
Lydia 11 februari 2023 - 04:33

Chayron de valsaard moet eruit!
Hij steelt uit de pot voor zich te redden.
Schande voor het spel!

Beantwoord
Sjef 11 februari 2023 - 08:28

mogen er van mij allebei uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page